2015 Şubat Anneleri

yok biz birbirimizi ağırlardık :))) ikimizde nazlardık ama şimdi hiç nazlayacak durumda değilim ne yapayım. galiba bizim hamile olmamız onların psikolojisini etkiliyor

Bayıldımmmmm bende böyle anlamlı bi isim koymak isterdim
Ya ablamlar falan istemiyor da ben kimseyi dinlemiyorum kim ne derse desin istediğim adı koyucam. Şimdi bir isim söylüyorsun herkes yok şöyle dalga geçerler yok şunun çocuğunun adı da o insanın hevesini kaçırıyorlar. Ben o nedenle kimsenin bulduğu adı eleştirmiyorum.

kızlar günaydın .

isimler konuşuluyor ne güzel :):)
benim doktor %80 erkek dediği için biz erkek ismi üzerinde yoğunlaştık .
ben Musab Eymen İStiyorum . eşim çok ağır isimler diyor. sadece Eymen olabilir dedi.

yok biz birbirimizi ağırlardık :))) ikimizde nazlardık ama şimdi hiç nazlayacak durumda değilim ne yapayım. galiba bizim hamile olmamız onların psikolojisini etkiliyor
Kesin kesin çok araştırdım bylamadım.
Yoksa ben araştırıp bunun üzerine yazı yazıcam.

evet dogru so soryy
ya şu hissediyorumlardan da sıkıldım
herkes başka sölüyo eşim annem kız kardeşim
kesin öğrenip bi rahatlıyalım yaa

başkalarınınki tahmin şekerim sen ne hissediyorsan önemli olan o
ben ilk test yaptığım an çift çizgiyi görünce erkek dedim
normalde erkek hiç aklımda yoktu neden oldu anlamadım

Tatlım bi bebeğim dünyaya gelsin o zaman istediği kadar kavga edelim sorun deil ama hamileyken yapılmaması laxım günah ya. Bazen onu tanıyamıyırum
haklisin canim ben simdi rahat anlatiyorum ama ozaman cok kizmistim zaman gecince azaliyor kiZGINLIK tabi. sen de bu gunlerin geceegini dusunerek davran. buyuk bir tatsizlik olcagina kendi basima aglardim ben. cunku anlayisli olsa da aglama sebebi buluyorum ben :))

Kesin kesin çok araştırdım bylamadım.
Yoksa ben araştırıp bunun üzerine yazı yazıcam.

benim eşimde değişik bir insan oldu :):) benden daha çok isterdi bebeği sonradan beni ikna etti . ama şuan da diyorum bak hisset sev arada ama bir anda elini çekiyor. durup dururken birşeye kızıyor. onun için harbiden o mu hamile ben mi anlayamadım .şimdi grip olmuş kendini nazlıyor :):)

Geçmiş olsun. Ihlamur yasak mı acaba? Bana parol iyi geliyor gripken

Çok sağ ol
Tylolhot içerdim eskiden şimdi hamileyim diye cesaret edemedim
Akşam 1 tam limon sıktım 1 bardak sıcak su ile içtim
Bilmiyorum yarın sabah bi doktora görünüp rapor alıp evde dinlenmekte fayda var

Herkes dertliymiş. Bende diyorum herkesin kocası ne kadar düşünceli, benimki eşşek.

canım benimde çok bel ağrım olmuştu doktora sordum rahmin genişledikçe belinde baskı oluşturuyor haliyle aşağı çekiyor ondan olur demişti
ben de buyumektendir diye dusundum ama her gun olunca merak ettim. gobek deligimin hizasina cikti simdi rahim son bir haftada oldu bu da. seviniyorum buyudu diye

Gunaydin maşallah herkes isim konuşur olmuş biz daha eylül ün ilk haftası gidicem inşallah o zaman öğrenicez cinsiyetleri ikiz anneleri sizlerin belli oldu mu

ben de buyumektendir diye dusundum ama her gun olunca merak ettim. gobek deligimin hizasina cikti simdi rahim son bir haftada oldu bu da. seviniyorum buyudu diye

ay sorma bende seviniyorum büyüdüğünü görünce.
daha doğrusu ben farketmiyorum ama herkes şu son 3-4 günde birden çıktığını söylüyor
az önce boy aynasında baktım kendime hakkaten biraz cıkmış
pek sevindim doğrusu

Doktorum erkeğe benzetti erkek olursa Poyraz istiyoruz.Ola ki bi dahaki ultrasonda kız derse de Masal :)

Günaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesef süt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…