yarın gidicem inş gösterir de öğreniriz canım...
Ya şifremi unutmuştum almışım demekki uykuluydum naptıgımı hatrlamyrmkş sen biliyomusun kullanıclı sdı nası değişirSen yeni bi kullanıcı mı aldın? niye değişsin kendi kendine?
olsun canım sen nasıl hissediyorsan...
ya bendede oluyor o bacak ağrısı ama uyumadan önce başlıyor bendeki doktora sordum yapabilceğimiz birşey yok dedi .
ayaklarını havaya kaldırıp dinlen dedi .
hanımlar hamileliğimde şimdiye kadar hiç bulantım kusmam vs olmamıştı
az önce çok fena şekilde istifra ettimsabahtan bu yana da ellerim ayaklarım titriyordu
öğlen salata yemiştim üzerine demir ilacı multivitamin aldım acaba onlar tetiklemiş olabilir mi?
çok fena oldum ya
acaba aldığım ilaçları tekrar almalı mıyım? istifra etmeden yakın zamanda içmiştim..
Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorum
ben geldim kızlarrr...
ama çok mutsuzum ne tadım ne tuzum var kaç gündür evdeyim ama bilgisayarı dahi açmak canım istemiyor midemden çektiğim kadar hiçbirşeyden çekmemişimdir herhalde artık sabrımda bitiyor zaten yemek yiyemiyorum herşeyi eliyorum en sevdiğim yiyeceklerden dahi uzakta kaldım ama mide derdinden kurtulamadım ve korkumda 9 ay sürmesi birde bazı rahatsızlıkların doğumdan sonra kaldığını duydum dünyam başıma yıkıldı resmen gece bile uyku yok artık ne zormuş anne olmak
SELAM güzel anne adayları dün cinsiyeti öğrendik %90 erkek dedi :) allah sağlıklı sıhatlı yavrularımıza kavuştursun.
bayanlar bi de ben ikili test yaptırmadım yani düşünmüyorum ama bi tarftan yaptırsam mı diyorumbenim gibi yaptırmayan var mı?
Benim midem yanıyo, sizdede varmı böyle bişey ? Neyle çare buluyorsunuz? Yemek borum bile yanıyo
napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?
slm kızlar,
bende pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum. bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür normal bugün özel bir hastaneye gideyim dedim hep sgk ya gittim çünkü dr. baktı herşey normal dedi iki hafta sonra sağlık ocakları bu testleri yaptırmamıştır diyerek bana kzıamıkçık anti avr gibi uzun bir tahlilil listesi verdi iki hafta sonraya yaptır gel dedi bunların fiyatını hesaplattığımdada 900 tl tutuyor ya çok fazla sizce gerek varmı ya bu testlere bana fazla geldi fiyatı ayrıca cinsiyet tahminindede bulunmadı 13+3 ama 14+1 çıkıyor bu haftada tahminde bulunamam dedi erken kafam karıştı bir daha gidip gitmeme konusunda avrupa yakasında varmı önereceğiniz iyi bir dr.????
Ya şifremi unutmuştum almışım demekki uykuluydum naptıgımı hatrlamyrmkş sen biliyomusun kullanıclı sdı nası değişir
Canım gittim doktora. Hüseyin Bey gerçekten çok iyi bir doktormuş. Izmirde olsam ben de ona gitmek isterdim. Ankara'ya dönünce kontrol için cocuk kardiyologuna gitmemi önerdi. Inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz. Allah korusun onları. Tekrar teşekkür ederim.
Bu arada kendi derdimden doğum gününü de kutlayamamıştım canım doğum günün kutlu mutlu olsun. Baş ağrısı için uyumak iyi gelebilir uykuya dalıncaya kadar biraz sıkıntı oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de benim geceleri sürekli burnum tıkanıyordu gunluk kullanımlı damlalıklı okyanus suyu kullanıyorum. Adı sinomarin. Sinüsleri acıyor.
ohh ohhh yarasın canımm afiyet olsunn :)valla ben de çok yedim patatesi hem kızartma hem haşlama. o yüzden sordum
yok canım değişikliklerden olmuştur takma kafana çok biz seni böylede seviyoruz bende iyiym şükür kuzum bi sıkıntı yok şu an için inşş olmazda bide cinsiyetini öğrensek tamamdır :)Yaa isteyerek değiştirmedim aslında şifremi değiltirecektim noldu anlamadım yahu senin nasıl gidiyor çok uzak kaldım ve özledim burayı kendimi yalnız hissettm vallahi telfndan giremeyince artık burdan gircem web den ama bunu sevmedim
benimde kızım güneşin olduğu saatleri seviyor el mahkum gidiyoruz yapacak bişey yok :)Cok kalabalikdi semsiye vb bulamadim o kadar dikkat edip kremlenmeme rağmen on dk icinde sirtimdan omzumdan haslanivermisim cok pis acisi mubaregin
Of bu beyazlarin kaderi aksam denizi güzel emniyetli de ufaklik icin daha sicak zamani tercih ettik bir de vakit az olunca insan yüzmek de istiyo hem zevk hem cefa
GGozun aydın canım
SSağlıklı olsun gerisi muhim değil canım
Oh hadi sşükürler olsun
senin de Gozun aydın canım
masallah size gozun aydin
hAyirli olsun canim
ohh gözün aydın canımm gelsin güzel haberler bende öğrenseydim keşke kız yada erkek ama bana erken daha :)Hayırlı günler, 2'li teste gittik geldik çok şükür oğluşum gayet sağlıklıMuayane odasına girince diğer bebeğimdeki kara haberi veren doktordu... Tanıdı bizi zaten kaç ay oldu ki, onun için iyice inceledi şükür herşey yolunda tekrar pipisini gösterdi :) kurban olmuş annesi ya, yüzü koyun yüzüyordu :)
Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavrumaallah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine
Dun ikili testtim vardi masallah bsy cikmadi.doktorum bence kiz dedi :)
kızlar haftaya taşınıyorum çok dikkat etmem gerek biliyorum ama fevri bi hareketimden dolayı bebişime zarar vermekten korkuyorum
kızlaarrrr günaydın. ben az önce oğlumu hissettim ya ağlıcaktım. dedim oğlum sen tepiştinmi ve bir daha aynı şekilde küçük dokunuş oldu. allahım çok güzel bir şey bu tam doktorun ultrasonla baktığı yerde tepişti hemde. daha önce hiç buna benzer birşey olmamıştı. yarın kısmet olursa doktor kontrolum var görücem allahın izni. :)
ya nemim her akşam eve gittiğim saatlerde belim çok fenaa ağrıyor. yatıp dinlenince gecıyor ma her gun aynı.
gunaydınn kızlar.. dun basagrısı mahvettı benı yaa yemegı yedım uyudumm... kızım gelmıs yanıma yatmıs yavrucum... ayy ben dayanamıcam hafta sonu gıdıcem galıba dr yee
Kızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz
İnşallah canım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Doktora bişey olursa diye korkuyorum dedim o da dedi ki her gün evden çıkarken bana bişey olursa diyor muyuz?Vitrinlerin önünden geçerken aa şu kırmızı gömlek ne güzelmiş diyoruz dedi. Insan kayıp yaşayınca içinde hep bir korku kalıyor ama Allah büyük inşallah Allah hepimizi sevindirir.
kızlar çok ağrım var dayanamıyorum eşimi bekliyoruım doktora gidicem karnım kasıklarım miğdem böbreklerim hepsi birden miğdem bulanmaya başladı inşallah bişey yoktur dua edin bana
Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo
şu iş yerinde bazı insanlar feci halde kaşınıyo. yeminle hamile halime bakmadan dağıtçam ağzını yüzünü görecekler dünya kaç bucak...
kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyoher hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum
kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyoher hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?