2015 Şubat Anneleri

kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyo her hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum

olsun canım sen nasıl hissediyorsan...

sen musabbın eymenı nıyet etmişsin ben ümmü eymeni ettim
17 yaşımda kocaya kaçan bi kız arkadasım kızına koydu ozamandan beri aşıgım
8yıl oldu kısmetse koyacagım
inş koymak nasip olur
şans ugur talih bereket getirecek
umarım sanada banada hepimize

Meraba bnde onceden kan surubu kullaniyodun cok midem karisiyor istifar ediyodum doktoruma sordum iki tane kan surubu cesiti varmis digerini verdi o iyi geldi ilactanda olabilir

Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorum

Bnce suyu icmen cok iyi sevin bile derim cnku bebeginin suyu bol olur bn ilk gebeligimde suyum bitmisti 1 ay erken dogum yaptim zamaninda olmasi iyidir

[/QUOTE="hayat1977, post: 36555573,member: 618595"]benimde göğüslerim büyüyor hatta günlük büyüyor gibi geliyor[/QUOTE]

Büyüme değil saha kalkma diyeyim ben de zaten buyuktu smdi kafa kadar oldu yeminle sirt bel agrilarimin yegane sebebi camasrlarim olmuyor şimdiden gobegim yok aman aman gobekten buyuk gogusler uyuz oluyom

Yavrum Bi duzelemedin mi sen oyy

gozun aydin masalmaşallah ben de yaptrmadim kizimda da yaptrmamtm

hatibulut, post: 36563340, member: 311850"]Kizlaaarrrr oğlum olacakmis ya oleyyyyyy oleyyyyyyy kilo vermisim hic alamamisim diyetisyene yolladi hoca .bundan sonra kilo almam lazımmış:))[/QUOTE]

gozun aydin madallah oglusuna

Benim midem yanıyo, sizdede varmı böyle bişey ? Neyle çare buluyorsunuz? Yemek borum bile yanıyo

malesef benim de var soda içiyorum ben

domates puresi yapcam ben

="ummumelek, post: 36572264, member: 598469"]Merhaba kızlar ben de şubat annesiyim. 13 haftalık ken kanamam oldu şu an evde yatiyorum. İlk hamileligim çok kolay geçmişti bu beni epey bi zorluyor. Simdi kahverengi akıntım var. Birşey olur diye çok korkuyorum.[/QUOTE]

rabbim saglikla kavustursun inşallah,

Cnm artik 4 aylikken söylüyorlarmis yasak cikmis

Ya şifremi unutmuştum almışım demekki uykuluydum naptıgımı hatrlamyrmkş sen biliyomusun kullanıclı sdı nası değişir

Bilmiyorum. Zaten eski kullanıcı adın varken aynısını vermez galiba. Eski kullanıcı adınla girmeyi deneyip şifremi unuttum seçeneği tıkla. Mailine eski kullanıcı adının parolası gelir. Onunla girersin.

Yani şuan için bebeğim iyi en azından dimi canım? Umarım Hüseyin Bey içini rHatlatmıştır bu sefer kaç çıktı kalp atımı?
Doğum günümü kutladığın için çoook teşekkür ederim canım :) baş ağrısı benim uyuyunca da geçmiyor kötü yanı o. Ben de dün okyanus suyu aldım temizledim bugün de bYa akıntı var genzimde tekrar yapıcam iyi geliyor. Ama asıl iyi gelen patates bağlamak oldu enteresan bi şekilde :))

yok canım değişikliklerden olmuştur takma kafana çok biz seni böylede seviyoruz bende iyiym şükür kuzum bi sıkıntı yok şu an için inşş olmazda bide cinsiyetini öğrensek tamamdır :)

benimde kızım güneşin olduğu saatleri seviyor el mahkum gidiyoruz yapacak bişey yok :)

ohh gözün aydın canımm gelsin güzel haberler bende öğrenseydim keşke kız yada erkek ama bana erken daha :)

Senin kuzu da benmki gibi keci desene ogrenene kadar catliycaz saglikli haberine masallah

Dun ikili testtim vardi masallah bsy cikmadi.doktorum bence kiz dedi :)

Gozun aydin kizcene masallah

kızlar haftaya taşınıyorum çok dikkat etmem gerek biliyorum ama fevri bi hareketimden dolayı bebişime zarar vermekten korkuyorum

yardimci olcak yok mi aman dikk
dikkat et

="izdmr, post: 36580225, member: 619287"]Özgür Çetiner .Çok tatli bi bayan , çokta ilgili.[/QUOTE]

ozgur hanim cidden cok tatli bir dr ben ssvd düşündüm icin gorusmustum dOgal olandan yana bi dr

="ideal, post: 36580316, member: 231536"]Günaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesef süt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.[/QUOTE]

gecmis olsun Canim

ay cok guzel darisi bize artik

ya nemim her akşam eve gittiğim saatlerde belim çok fenaa ağrıyor. yatıp dinlenince gecıyor ma her gun aynı.

bel agrisi surekli oluyo bende uyurken.bile

gunaydınn kızlar.. dun basagrısı mahvettı benı yaa yemegı yedım uyudumm... kızım gelmıs yanıma yatmıs yavrucum... ayy ben dayanamıcam hafta sonu gıdıcem galıba dr yee

gecmis olsun parol almiyon mu hic

Kızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz

hay masallah yarasin sifa olsun

canim aklim sendeydi iyi haberler alicaksin insallah bu stres nazar boncugu olarak kalcak

kızlar çok ağrım var dayanamıyorum eşimi bekliyoruım doktora gidicem karnım kasıklarım miğdem böbreklerim hepsi birden miğdem bulanmaya başladı inşallah bişey yoktur dua edin bana

idrar enfeksiyinu olablir benm de boyle olmustu korkma serum takinca biraz rahatliyorsun mutlka idrara baktir gecmis olsun canim

Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo

Sen nerelerdesin kiz gittin mi biyerlere naptin. Isim kkonusunda Sen begeniyorsan gersini hic takmaa canim

şu iş yerinde bazı insanlar feci halde kaşınıyo. yeminle hamile halime bakmadan dağıtçam ağzını yüzünü görecekler dünya kaç bucak...

upss elini kana bulama kuzummmm sakin

benim de ara ara agriyo parol ic yine de bszen gecriyo

Perte ciksam da tum gecmisu okumayi basardim Tebrikler kendime alintilar yapip kimseyi atlmak istemedim amma bu acayip sistem benim sinirleri sizin gozleri deli ettginden pesss dedim gariii yeter

benimde çok başım ağrıyor uyuyunca rahatlıyorum biraz ama çalıştığım için gündüz mümkün olmuyor ancak akşam eve gdince uyku iyi geliyor eskiden çay iyi gelirdi belki psikolojikti ama gebelikten sonra fazla içmemeye çalışıyorum çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…