benimde çok başım ağrıyor uyuyunca rahatlıyorum biraz ama çalıştığım için gündüz mümkün olmuyor ancak akşam eve gdince uyku iyi geliyor eskiden çay iyi gelirdi belki psikolojikti ama gebelikten sonra fazla içmemeye çalışıyorum çayı
bende çay delisiydim . çay +sigara daha doğrusu. sigarayı bırakınca çayın tadı d başlarda değişik geldi, şimdi de eskisi gibi içemiyorum. 2-3 bardaktan sonra mide almıyor. ah çay ah ben seni bırakır mıydım..benimde çok başım ağrıyor uyuyunca rahatlıyorum biraz ama çalıştığım için gündüz mümkün olmuyor ancak akşam eve gdince uyku iyi geliyor eskiden çay iyi gelirdi belki psikolojikti ama gebelikten sonra fazla içmemeye çalışıyorum çayı
Ya ben cok cay içiyorum sabahlari pek tatli geliyor
bende çay delisiydim . çay +sigara daha doğrusu. sigarayı bırakınca çayın tadı d başlarda değişik geldi, şimdi de eskisi gibi içemiyorum. 2-3 bardaktan sonra mide almıyor. ah çay ah ben seni bırakır mıydım..
yok canım ben yine 10 nu geçkin içiyorum. doktor kansızlık demir eksikliği yoksa içebilirsin demişti. benim çok yüksek kanım.ben çayı çok severim ağrımı yorgunluğumu alır nedense ama gebelikte çay kahve tüketimini azaltın diyolar ya ve de fazla demli içmemek lazımmış o yüzden bende günde 2 tane en bazen 1 bile oluyor en fazla içsem 3 ü buluyor
Yani şuan için bebeğim iyi en azından dimi canım? Umarım Hüseyin Bey içini rHatlatmıştır bu sefer kaç çıktı kalp atımı?
Doğum günümü kutladığın için çoook teşekkür ederim canım :) baş ağrısı benim uyuyunca da geçmiyor kötü yanı o. Ben de dün okyanus suyu aldım temizledim bugün de bYa akıntı var genzimde tekrar yapıcam iyi geliyor. Ama asıl iyi gelen patates bağlamak oldu enteresan bi şekilde :))
MİNİK ayaklarını havaya mı ne dilmiş.? maşallah. benimki de 3 gün önce haftaya cuma göreceğim inşallah. sen şimdi nasıl mutlusundur.
Hiçbirşeye bakmadılar. Ne hormon ne vitamin..hormonlarada mı bakmadılar ? tsh falan sonra bazı vitaminler bakmışlardı bana keseyi gördükten sonra gebelik rutinleri demişti doktor .
MİNİK ayaklarını havaya mı ne dilmiş.? maşallah. benimki de 3 gün önce haftaya cuma göreceğim inşallah. sen şimdi nasıl mutlusundur.
Gitmez olurmuyum 15 de bi çağırıyo. Hiç bi tahlil istemedi. 2 li testi söyledi en son onuda biz istemedik.yav kızan sen nerde yaşıyorsun. nasıl bakmadılar .hiç tahlil falanda mı yapmadılar. her hamileye yapılır. yoksa doktora mı gitmiyorsun.
HANGİ HASTaneye gidiyorsun ? İstanbul'da mı? sağlık ocağına kayıtlı değil misin? Yani rutin testler var mutlaka yaptıkları. bana idrar tahlili vermiş ben anlamadım, yaptırmadım diye aklımda kaldı hep.Gitmez olurmuyum 15 de bi çağırıyo. Hiç bi tahlil istemedi. 2 li testi söyledi en son onuda biz istemedik.
Hem de nasıl bi mutluluk anlatamam, bize bakıyor teyzesi eli kafasında dirsekten bükülü selam veriyor
Hastane değil özel muayenehanesine gidiyorum doktorumun. İst,şişlide. Sağlık ocağınada gebe kaydı yaptırdım 21.haftada aşıya gel dedi. Hamile kalmadan önce sağlık ocağında herşeyime baktırmıştım acaba ondan mı gerek görmedi aile hekimim ?HANGİ HASTaneye gidiyorsun ? İstanbul'da mı? sağlık ocağına kayıtlı değil misin? Yani rutin testler var mutlaka yaptıkları. bana idrar tahlili vermiş ben anlamadım, yaptırmadım diye aklımda kaldı hep.
valla bilmiyorum ki? baktırdın da öyle kan falan değil sadece baktıkları. şeker , hormon,hepatit gibi. bir de anneden bebeğe geçebilecek hastalıklara da bakıyorlar. bana sormadan baktı hastane zaten. sonra sağlık ocağına gıttım onlarda eskik olanlara baktılar.Hastane değil özel muayenehanesine gidiyorum doktorumun. İst,şişlide. Sağlık ocağınada gebe kaydı yaptırdım 21.haftada aşıya gel dedi. Hamile kalmadan önce sağlık ocağında herşeyime baktırmıştım acaba ondan mı gerek görmedi aile hekimim ?
OYHH YESİN ONU TEYZOŞLARI
ALLAHIM SÜPER DUYGULAR YA
BİDE DOĞSALAR NOLURUZ KİMBİLİR
Günaydın kızlarevet isim konusunda paylaşım yaparsak çok iyi olacak. Benim dr um %70 erkek dedi ilk oğlumda çok isteyip koyamadığım isim var onu düşünüyorum. İnşallah bu sefer engel olan olmaz Haktan düşünüyorum. anlamı çok hoşuma gitmişti. kaba olduğunu söylediler ama farklı bir seçenek olursa fikrim değişebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?