2015 Şubat Anneleri

Ya ben cok cay içiyorum sabahlari pek tatli geliyor

kızlar yarın dr ye gıdıcem cınsıyetını cok merak edıyorum tamam ama sdu bı kac gundur kendımıde bebegıde pek ıyı hıssetmıyorum dua edın bıse olmamıs olsun kafam karman corman aklım baska seylere calısır oldu ınsallah bı sıkıntı yoktur...

bende çay delisiydim . çay +sigara daha doğrusu. sigarayı bırakınca çayın tadı d başlarda değişik geldi, şimdi de eskisi gibi içemiyorum. 2-3 bardaktan sonra mide almıyor. ah çay ah ben seni bırakır mıydım..

Ya ben cok cay içiyorum sabahlari pek tatli geliyor

ben çayı çok severim ağrımı yorgunluğumu alır nedense ama gebelikte çay kahve tüketimini azaltın diyolar ya ve de fazla demli içmemek lazımmış o yüzden bende günde 2 tane en bazen 1 bile oluyor en fazla içsem 3 ü buluyor

çay bırakılır mı hiç ama sigarayı bıraktığın iyi olmuş sağlıklı bir karar :))

yok canım ben yine 10 nu geçkin içiyorum. doktor kansızlık demir eksikliği yoksa içebilirsin demişti. benim çok yüksek kanım.

Canım kalp atım sayısını heyecandan sormamışım o da söylemedi ama cocuk kardiyoloğuna görünmemizi istedi. Dönünce onu araştırıcam. Patates olayını büyükler yapardı hiç denememiştim aklımda olsun.

MİNİK ayaklarını havaya mı ne dilmiş.? maşallah. benimki de 3 gün önce haftaya cuma göreceğim inşallah. sen şimdi nasıl mutlusundur.

Hem de nasıl bi mutluluk anlatamam, bize bakıyor teyzesi eli kafasında dirsekten bükülü selam veriyor

yav kızan sen nerde yaşıyorsun. nasıl bakmadılar .hiç tahlil falanda mı yapmadılar. her hamileye yapılır. yoksa doktora mı gitmiyorsun.
Gitmez olurmuyum 15 de bi çağırıyo. Hiç bi tahlil istemedi. 2 li testi söyledi en son onuda biz istemedik.

Gitmez olurmuyum 15 de bi çağırıyo. Hiç bi tahlil istemedi. 2 li testi söyledi en son onuda biz istemedik.
HANGİ HASTaneye gidiyorsun ? İstanbul'da mı? sağlık ocağına kayıtlı değil misin? Yani rutin testler var mutlaka yaptıkları. bana idrar tahlili vermiş ben anlamadım, yaptırmadım diye aklımda kaldı hep.

Hastane değil özel muayenehanesine gidiyorum doktorumun. İst,şişlide. Sağlık ocağınada gebe kaydı yaptırdım 21.haftada aşıya gel dedi. Hamile kalmadan önce sağlık ocağında herşeyime baktırmıştım acaba ondan mı gerek görmedi aile hekimim ?

valla bilmiyorum ki? baktırdın da öyle kan falan değil sadece baktıkları. şeker , hormon,hepatit gibi. bir de anneden bebeğe geçebilecek hastalıklara da bakıyorlar. bana sormadan baktı hastane zaten. sonra sağlık ocağına gıttım onlarda eskik olanlara baktılar.
sen doktoruna sorarsın gidince çünkü ben çok doktor değiştirdim hangi doktora gitsem önce testlerimi soruyorlar.

Cok guzel bi isim bnce bnmde ablam ogluna koymustu anlami cok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…