- 12 Ocak 2014
- 3.900
- 2.349
- 448
- 35
Yarın gidince söyliyim bakıyım. Niye böle atlamış benim testlerimi.valla bilmiyorum ki? baktırdın da öyle kan falan değil sadece baktıkları. şeker , hormon,hepatit gibi. bir de anneden bebeğe geçebilecek hastalıklara da bakıyorlar. bana sormadan baktı hastane zaten. sonra sağlık ocağına gıttım onlarda eskik olanlara baktılar.
sen doktoruna sorarsın gidince çünkü ben çok doktor değiştirdim hangi doktora gitsem önce testlerimi soruyorlar.
Hepatitime şubatta bakmışlardı havuza gidicem diye tsh t3 t4 b12 ferritin kolestrol glukoz demir bunlara bakılmış. Ekstra neye bakıyolar ?valla bilmiyorum ki? baktırdın da öyle kan falan değil sadece baktıkları. şeker , hormon,hepatit gibi. bir de anneden bebeğe geçebilecek hastalıklara da bakıyorlar. bana sormadan baktı hastane zaten. sonra sağlık ocağına gıttım onlarda eskik olanlara baktılar.
sen doktoruna sorarsın gidince çünkü ben çok doktor değiştirdim hangi doktora gitsem önce testlerimi soruyorlar.
Yakınlarım da olduğunu bilsem giderim ben.Arkadaslar merhaba gebelik okuluna giden veya gitmeyi düşünen varmi?
Canım kalp atım sayısını heyecandan sormamışım o da söylemedi ama cocuk kardiyoloğuna görünmemizi istedi. Dönünce onu araştırıcam. Patates olayını büyükler yapardı hiç denememiştim aklımda olsun.
Bulundugun sehirde vardir mutlaka ama yakinmidir bilememYakınlarım da olduğunu bilsem giderim ben.
Kızlar kızımız olacakmış mutluluktan ağladım
Gozun aydin kac haftaliksinKızlar kızımız olacakmış mutluluktan ağladım
kızlar yarın dr ye gıdıcem cınsıyetını cok merak edıyorum tamam ama sdu bı kac gundur kendımıde bebegıde pek ıyı hıssetmıyorum dua edın bıse olmamıs olsun kafam karman corman aklım baska seylere calısır oldu ınsallah bı sıkıntı yoktur...
ben çayı çok severim ağrımı yorgunluğumu alır nedense ama gebelikte çay kahve tüketimini azaltın diyolar ya ve de fazla demli içmemek lazımmış o yüzden bende günde 2 tane en bazen 1 bile oluyor en fazla içsem 3 ü buluyor
canım acayip asabım bozuldu... iyiki stres olmamamız lazım, anam nasıl olmayacaksın her dakika stres her dakika adrenalin burası...
2 gündür hiçbir şey yapamıyorum ne halim var ne de isteğim hayırdır inşallah
Arkadaslar merhaba gebelik okuluna giden veya gitmeyi düşünen varmi?
Kızlar kızımız olacakmış mutluluktan ağladım
Herkese selam neden bilmiyorum bugün çok agrasifim herkese uyum oluyorum kendimi bi odaya kapatıp kimseyi görmek istemiyorum. Size de oluyor mu böyle eşimi öldüresin geliyor bir beni kaynanam anlıyor. Evime gitmek istiyorum çok bunaldım. Oy nasıl geçecek bu 5 ay Allah yardımcımız olsun.
Kızlar unnado da organik saç boyaları indirime girmiş. Boyaymak isteyenler vardı haber veriyim dedim. Organik sertifikası var uluslararası geçerliliği olan.
valla bakmışlar zaten seninkilere de. Benim bildiğim bulaşıcı hastalıklara da bakıyorlar. yani C.paşa da bakıyorlar. AIDS gibi . daha deneyimli arkadaşlar var onlar yazarlar heralde.Hepatitime şubatta bakmışlardı havuza gidicem diye tsh t3 t4 b12 ferritin kolestrol glukoz demir bunlara bakılmış. Ekstra neye bakıyolar ?
sen kilogramına şükret. Allah yarabbi bu nasıl yemeği sevmek. yemek yerken böyle büyük zevk alınamaz.Galiba tatilde gelen istahim yalniz gelmedi yaninda da kg getrmis gibi ac karnıma tartilmadm ama bir kg almsm gibi geliyo pofff
benim yapım zaten sinirdir.samanalevi gibi parlar sönerim.hamileliğimi öğrenince -planlı değildi-garip bi sakinlik gelmişti.sanırım şoktanHerkese selam neden bilmiyorum bugün çok agrasifim herkese uyum oluyorum kendimi bi odaya kapatıp kimseyi görmek istemiyorum. Size de oluyor mu böyle eşimi öldüresin geliyor bir beni kaynanam anlıyor. Evime gitmek istiyorum çok bunaldım. Oy nasıl geçecek bu 5 ay Allah yardımcımız olsun.
Ne is yapiyorsun da bu kadar stresli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?