2015 Şubat Anneleri

ay canım dişlerim problem olmasın diye ben önceden yaptırmıştım. diş hekimi mükellefim var benim. bir kez ordayken kadının bir doktorundan yazı getirmişti. hatta oradan kadın doğum doktorunu aradı konuştular. sen de yapılacak müdahaleyi sor doktoruna ona göre git.

Kiz normalde ben de yemegi sanat gorenlerdenim zevkle yer icerim keyiflenirim de hamileliklermde baslarda öyle olmuyo etçil ben et dusmani kesiliyorum nedense. Zaten kilom var ondan almak istemiyorum dukan yapip baya kg vermis sonra bir kismini geri almistim smdi ustune gebelik koyar da geri sararim filmi diye huzursuzlugum ins az alirim

Haklısın canım insan isi zor bizim de okullar açılacak ugras dur koca kaziklara laf anlatcam diye şimdiden stres oluyom dusumdukce

ya ilkinde de cok cektim dislerimden ne dr verdi o yaziyi ne disciler ellesti ama ilk ve son trimesterdaydi bunlar bildiğim ikinci kisimda olabliyordu bu tedaviler ins dr disci arasinda kalip aylarca agri cekmek durumda klmam yine

canim aklim sendeydi iyi haberler alicaksin insallah bu stres nazar boncugu olarak kalcak

İnşallah canım inşallah hep iyi haberler olur. Doktor ilk olarak çay kahveyi çok mu içiyorsun diye sordu. Kansızlığım olduğu için ikisini de hiç içmiyorum aslında. Demek ki fazla çay kahve de böyle şeyler yapıyomuş. Allahım korusun inşallah.

Slm millet. Bu benim ikinci cocugum olacak Allahin izniyle. Yalniz ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Siz de durumlar nasil, doktoruma gideyim mi sizce?

Inşallah canim bende cok istiyorum bebeklerimiz sagliklari ile gelsinler yeter. :)

Cnm zaten yorgunluktan bide kalsiyum eksikliginden oluyormus

Ya artik iste ayagimin altina tabure koyuyorum cok sıkıntı li bir agri olmaya basladi

valla bakmışlar zaten seninkilere de. Benim bildiğim bulaşıcı hastalıklara da bakıyorlar. yani C.paşa da bakıyorlar. AIDS gibi . daha deneyimli arkadaşlar var onlar yazarlar heralde.
Aısd nikah işlemleri için bakılmıştı eşime de bana da. Velhasıl ben yarın bi söyliyim doktoruma. En son gittiğimizde eşim bizim hanımda kansızlık var demişti verdiğim folikasit zaten kan ilacı dedi. Yarın belki tahlil ister ve ona göre ilaç verir

Ya kizlar 2.3 haftadir bulantim hic yok denecek kadar azdi. Ama suanda kusmak uzereyim ve otobusteyim. Bu arada bulantim cok oldu ama noylesi ilk defa ve hic kusmadim ben

Ya zararlı diye korkuyorum ben boyamaya organik de olsa içime sinmiyo biturlu

Şahsen ben kesinlikle boyamam ama burda boyamak isteyen arkadaşlar en azından uygun fiyata gerçekten organik ürün alabilsinler diye paylaştım.

Aa onunla ilgili olabiliyor mu ki ictigin senin kalbini etkılemez mi ya tam da bunun muhabbeti yapmıştık tirstim simdi rabbim korusun cumlemizi

Slm millet. Bu benim ikinci cocugum olacak Allahin izniyle. Yalniz ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Siz de durumlar nasil, doktoruma gideyim mi sizce?

Canim benim de ikinci ve ben de henuz hissetmiyorum normal oldugunu dusunuyorum erken çünkü

Ya kizlar 2.3 haftadir bulantim hic yok denecek kadar azdi. Ama suanda kusmak uzereyim ve otobusteyim. Bu arada bulantim cok oldu ama noylesi ilk defa ve hic kusmadim ben

Ay inşallah kusmazsin geldi mi tutmak da zor geçmiş olsun

kızlar ben bebek hareketlerini hissedemiyorum sizlerde durum ne

bizde de tik yok henuz endiselnme ocak annelerinde 18.hftada daha yeni tiklama gibi duyuyorum diyen bile var

Olmaz mi cogunluk oyleyim ben kendi ailemn evinde sigdramadim kendimi hersey sinirime dokunuyo kimseye tahammulum olmuyo gicik olma kat sayim cok yuksek bu gebeligmde

Çok zor sanırım eşimizde sinirleri kaldırmaz oldu oğluma bilentahammül edemez durumdayım ölmek istiyorum yaa. Oğlumda bu kadar olmadım bende. Habire yatıp müzik dinliyorum sakin olmak için. Çok mutsuzum balkondan atlayasım geliyor neden böyle yaa oy dayanamam ki ben mutsuzlukla hiç baş edemem hemen depresyona girerim
Kolay mutsuz olmam ama hersey nebî mutsuz edıyor. Of yok tarifi yok bunun ya

Ne güzel tarif etmişsin gerçekten 17.nci haftada olup hala yiyemeyen bulantıları olan beni bile iştaha getirdin okurken eğlendim cnm bişeyler yemek istedi Şeker anne seni maşallah

kızlar ben bebek hareketlerini hissedemiyorum sizlerde durum ne

Cnm senle günlerimiz aynıymış bende de bir şey yok normal bence endişe etme

Canim ya bol bol dua oku anliktir eminim yarin kendini daha iyi hissediceksin bak hem tatildesin ve keyfini cikar kendi kendini motive et bak seninle dogum tarihlerimizde ayni en son kac haftalik gormustun bebisini kilosu boyu nasilsi

deme öyle taşıdığın bebeğin hatırına güçlü olman lazım.dua ederim ben daralınca.varsaa bahçe toprağa bas çıplak ayak yoksa bi saksı çiçek mutlaka vardır.toprakla oyna.geçecek biraz sabır.mesela beni sıcaklarda rahatsız ediyor.ılık duş al.akşamları kısa yürüyüş yap ama kendine hakim olmaya çalış

Canım benim senin mutsuzluğu bu kadar yoğun yaşaman değresyonda olduğunu gösteriyor ciddi iç sıkıntın var ve başa çıkamıyorsun belliki. Bir uzmandan yarım alsan bir süre inan sana çok faydasını görürsün. Unutma bu dönem en önemli sensin, kendini mutsuz eden hormonların. Dolayısıyla bundan kendin kadr karnındaki minik yanındaki oğluşun da çok etkileniyor. Bir psikatra danışsan hayatın ciddi oranda olumlu yönde değişebilir. Umarım kısa sürer bu halin mutlu bir anniş olarak devam edersin hamileliğine :)

Kızzz bende evlendiğimde 60 kiloyum.bir senede 85 é çıktım.dukanla 23 kilo verdim. 62 oldum. İki yıl sonra hamile kaldım 88 é çıktım üç ayda.bebek düştü işte 73 é düşmüştüm.hamile kaldığım andan bugüne hepsini geri aldım.3 hafta önce 86 idim daha korkuyorum tartışılıyorum.
Bende çok korkuyorum ama mümkün değil diyet yapamam zaten sigara bıraktım derin bunalıma girdim birde istediğimi yemeği bırakırsam kafayı yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…