sen kilogramına şükret. Allah yarabbi bu nasıl yemeği sevmek. yemek yerken böyle büyük zevk alınamaz.
diyelim meyve yiyorum her zaman yediğim şey. her ısırdığımda bu nasıl olağanüstü bir tat diye geçiriyorum içimden. yemekler hiç bitmesin istiyorum. zevkin doruklarına çıkıyorum . tatlar normalin on katı daha güzel.
iştahsız olanlara hayretler içinde kalıyorum. acıktım bak.
ay canım dişlerim problem olmasın diye ben önceden yaptırmıştım. diş hekimi mükellefim var benim. bir kez ordayken kadının bir doktorundan yazı getirmişti. hatta oradan kadın doğum doktorunu aradı konuştular. sen de yapılacak müdahaleyi sor doktoruna ona göre git.Ikinci trimester girdgmze gore dis doktorunda tedavimizi yaptrabiliriz artik diymi benim ilk gebeligmden enkaza dönen dislerim iyice gidici oldu aciyor sinyal yolluyor bol bol. Kanal Tedavisi ve cekim yaparlar inşallah. Sanki bi dishekimi annisimiz vardi aramızda kimdi animsayamiyorum ama
sen kilogramına şükret. Allah yarabbi bu nasıl yemeği sevmek. yemek yerken böyle büyük zevk alınamaz.
diyelim meyve yiyorum her zaman yediğim şey. her ısırdığımda bu nasıl olağanüstü bir tat diye geçiriyorum içimden. yemekler hiç bitmesin istiyorum. zevkin doruklarına çıkıyorum . tatlar normalin on katı daha güzel.
tatlım sekreterim, işim stresli değil ama insanlarla uğraşmak özellikle problemli insanlarla uğraşmak aşırı stresli. o yüzden dayanamıyorum da doğuma kadar sabredicem işte. en azından doğum izninde bir nebze olsun kafamı dinlerim.
ay canım dişlerim problem olmasın diye ben önceden yaptırmıştım. diş hekimi mükellefim var benim. bir kez ordayken kadının bir doktorundan yazı getirmişti. hatta oradan kadın doğum doktorunu aradı konuştular. sen de yapılacak müdahaleyi sor doktoruna ona göre git.
canim aklim sendeydi iyi haberler alicaksin insallah bu stres nazar boncugu olarak kalcak
İstanbuldayım mutlaka vardır da yakın da hiç duymadım. Araştırmak lazım. Aslında ben hamile pilatesine gitmek istiyorum. Hamile kalmadan önce gidiyordum yarım kaldıBulundugun sehirde vardir mutlaka ama yakinmidir bilemem
Inşallah canim bende cok istiyorum bebeklerimiz sagliklari ile gelsinler yeter. :)sen musabbın eymenı nıyet etmişsin ben ümmü eymeni ettim
17 yaşımda kocaya kaçan bi kız arkadasım kızına koydu ozamandan beri aşıgım
8yıl oldu kısmetse koyacagım
inş koymak nasip olur
şans ugur talih bereket getirecek
umarım sanada banada hepimize
Cnm zaten yorgunluktan bide kalsiyum eksikliginden oluyormus
Aısd nikah işlemleri için bakılmıştı eşime de bana da. Velhasıl ben yarın bi söyliyim doktoruma. En son gittiğimizde eşim bizim hanımda kansızlık var demişti verdiğim folikasit zaten kan ilacı dedi. Yarın belki tahlil ister ve ona göre ilaç verirvalla bakmışlar zaten seninkilere de. Benim bildiğim bulaşıcı hastalıklara da bakıyorlar. yani C.paşa da bakıyorlar. AIDS gibi . daha deneyimli arkadaşlar var onlar yazarlar heralde.
Ya zararlı diye korkuyorum ben boyamaya organik de olsa içime sinmiyo biturlu
Ben bi kere hissettim daha hissetmedim. Kendini dinle hissedersin diyolar ama bende tık yokkızlar ben bebek hareketlerini hissedemiyorum sizlerde durum ne
İnşallah canım inşallah hep iyi haberler olur. Doktor ilk olarak çay kahveyi çok mu içiyorsun diye sordu. Kansızlığım olduğu için ikisini de hiç içmiyorum aslında. Demek ki fazla çay kahve de böyle şeyler yapıyomuş. Allahım korusun inşallah.
Slm millet. Bu benim ikinci cocugum olacak Allahin izniyle. Yalniz ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Siz de durumlar nasil, doktoruma gideyim mi sizce?
Ya kizlar 2.3 haftadir bulantim hic yok denecek kadar azdi. Ama suanda kusmak uzereyim ve otobusteyim. Bu arada bulantim cok oldu ama noylesi ilk defa ve hic kusmadim ben
kızlar ben bebek hareketlerini hissedemiyorum sizlerde durum ne
Olmaz mi cogunluk oyleyim ben kendi ailemn evinde sigdramadim kendimi hersey sinirime dokunuyo kimseye tahammulum olmuyo gicik olma kat sayim cok yuksek bu gebeligmde
benim yapım zaten sinirdir.samanalevi gibi parlar sönerim.hamileliğimi öğrenince -planlı değildi-garip bi sakinlik gelmişti.sanırım şoktantabi alışınca başladım yine heyheylenmeye.eşim değil ama üst komşum var yazlıkçı kadın.o hoplatıyor bakalım gitmeden ümüğünü sıkmazsam iyi
aynı haftadayız canım.bu haftada hormonlar baya oynuyormuş yerinden.ondan geçecek emin ol
kızlar ben bebek hareketlerini hissedemiyorum sizlerde durum ne
Canim ya bol bol dua oku anliktir eminim yarin kendini daha iyi hissediceksin bak hem tatildesin ve keyfini cikar kendi kendini motive et bak seninle dogum tarihlerimizde ayni en son kac haftalik gormustun bebisini kilosu boyu nasilsiÇok zor sanırım eşimizde sinirleri kaldırmaz oldu oğluma bilentahammül edemez durumdayım ölmek istiyorum yaa. Oğlumda bu kadar olmadım bende. Habire yatıp müzik dinliyorum sakin olmak için. Çok mutsuzum balkondan atlayasım geliyor neden böyle yaa oy dayanamam ki ben mutsuzlukla hiç baş edemem hemen depresyona girerim
Kolay mutsuz olmam ama hersey nebî mutsuz edıyor. Of yok tarifi yok bunun ya
deme öyleÇok zor sanırım eşimizde sinirleri kaldırmaz oldu oğluma bilentahammül edemez durumdayım ölmek istiyorum yaa. Oğlumda bu kadar olmadım bende. Habire yatıp müzik dinliyorum sakin olmak için. Çok mutsuzum balkondan atlayasım geliyor neden böyle yaa oy dayanamam ki ben mutsuzlukla hiç baş edemem hemen depresyona girerim
Çok zor sanırım eşimizde sinirleri kaldırmaz oldu oğluma bilentahammül edemez durumdayım ölmek istiyorum yaa. Oğlumda bu kadar olmadım bende. Habire yatıp müzik dinliyorum sakin olmak için. Çok mutsuzum balkondan atlayasım geliyor neden böyle yaa oy dayanamam ki ben mutsuzlukla hiç baş edemem hemen depresyona girerim
Kızzz bende evlendiğimde 60 kiloyum.bir senede 85 é çıktım.dukanla 23 kilo verdim. 62 oldum. İki yıl sonra hamile kaldım 88 é çıktım üç ayda.bebek düştü işte 73 é düşmüştüm.hamile kaldığım andan bugüne hepsini geri aldım.3 hafta önce 86 idim daha korkuyorum tartışılıyorum.Kiz normalde ben de yemegi sanat gorenlerdenim zevkle yer icerim keyiflenirim de hamileliklermde baslarda öyle olmuyo etçil ben et dusmani kesiliyorum nedense. Zaten kilom var ondan almak istemiyorum dukan yapip baya kg vermis sonra bir kismini geri almistim smdi ustune gebelik koyar da geri sararim filmi diye huzursuzlugum ins az alirim
Haklısın canım insan isi zor bizim de okullar açılacak ugras dur koca kaziklara laf anlatcam diye şimdiden stres oluyom dusumdukce
ya ilkinde de cok cektim dislerimden ne dr verdi o yaziyi ne disciler ellesti ama ilk ve son trimesterdaydi bunlar bildiğim ikinci kisimda olabliyordu bu tedaviler ins dr disci arasinda kalip aylarca agri cekmek durumda klmam yine
Canım bizde.hissetmiyoruz bir kere baloncuk gibi hissettim çoğu kişide öyle.Slm millet. Bu benim ikinci cocugum olacak Allahin izniyle. Yalniz ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Siz de durumlar nasil, doktoruma gideyim mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?