2 li de ne dedi doktor. Bana da yapsa yok demem de gidip talep de etmem.Veririz Allah'ın izniyle ben ilkinde 26 kilo almışım 38 kilo vermişim koyar mı bana içimden bir insan çıkmış :))))
Bakalım 30 ağustos ta bana ne verecek ben 3.lü ve 4.lü yaptırmak istiyorum doktor vermese bile kendim yaptırcam..
Evet canım onu bende okudum belli bir açılma olana kadar sancı cekiyormussun zaten.Günaydın. Benim ablam yaptırmıştı ama 15 yıl oldu. Doğuma girene kadar çekti sancıyı. Son anında vurdular iğneyi sadece son andaki ağrıyı duymadı ama diyor acı hissetmede vucudun nasıl kasıldığını anlıyorsun. Şimdi gelişmiştir belki
Senin kuzu da benmki gibi keci desene ogrenene kadar catliycaz saglikli haberine masallah
Gozun aydin kizcene masallah
yardimci olcak yok mi aman dikk
dikkat et
="izdmr, post: 36580225, member: 619287"]Özgür Çetiner .Çok tatli bi bayan , çokta ilgili.
Slm millet. Bu benim ikinci cocugum olacak Allahin izniyle. Yalniz ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Siz de durumlar nasil, doktoruma gideyim mi sizce?
canımm çok güzel mutlu haberlerle gel inşşşkızlar yarın dr ye gıdıcem cınsıyetını cok merak edıyorum tamam ama sdu bı kac gundur kendımıde bebegıde pek ıyı hıssetmıyorum dua edın bıse olmamıs olsun kafam karman corman aklım baska seylere calısır oldu ınsallah bı sıkıntı yoktur...
Günaydın mattika bazen hepimizin nevri dönüveriyor biraz sabır canımm geçicek inşşşgunaydin canlar. bu hamilelik ne zor is cok duygusal oldum ya agliyorum sabahtan beri. sabah dedigim de oglum 6 da uyandi uyumadi.
bir sure kimse dokunmasa gunlerce uyusam.
tamam uleyyynn şımarma sanada günaydınnngüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
gunaydin canlar. bu hamilelik ne zor is cok duygusal oldum ya agliyorum sabahtan beri. sabah dedigim de oglum 6 da uyandi uyumadi.
bir sure kimse dokunmasa gunlerce uyusam.
tamam uleyyynn şımarma sanada günaydınnn
yok canım ben yine 10 nu geçkin içiyorum. doktor kansızlık demir eksikliği yoksa içebilirsin demişti. benim çok yüksek kanım.
Hiçbirşeye bakmadılar. Ne hormon ne vitamin..
Canım ne olacak birkaç daldan. Ben hiç tadını bilmiyorum.soğanında.benimde kan değerlerim güzeldi demekki ben kendi kendime kasmışım doktor iç içme bişey demediydi netten okumuştum herkeste bşey diyorya zaten , hele annem komşusunun bahçesinden maydanoz almıştı o kadar güzel ve parlaktı ki ama maydanoz düşük yapıyor dediler daha 7 haftalıktı o zaman ondan bile bikaç dal yiyebildim
sen kilogramına şükret. Allah yarabbi bu nasıl yemeği sevmek. yemek yerken böyle büyük zevk alınamaz.
diyelim meyve yiyorum her zaman yediğim şey. her ısırdığımda bu nasıl olağanüstü bir tat diye geçiriyorum içimden. yemekler hiç bitmesin istiyorum. zevkin doruklarına çıkıyorum . tatlar normalin on katı daha güzel.
iştahsız olanlara hayretler içinde kalıyorum. acıktım bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?