2015 Şubat Anneleri

Canım ne olacak birkaç daldan. Ben hiç tadını bilmiyorum.soğanında.

e işte bikaç dal da gönlüm geçsin diye o tutamın hepsini yerdim normalde limonlayıp ne güzel olur, soğanda mı yemiyon?? bak bu olmadı doğal antibiyotik canım o ben çok severim hele de közünü nar ekşisiyle yapcan üzerine zeytinyağ gezdirecen :))) benim iştahım yokya olanların ve de sevenlerin canı çekecek şimdi

günaydın bacılar , nassınız ? uyuyabilenler uyuyamayanlar herkese selamm olsun.. Sabah kendimde bir ilginçlik gördüm sağ göğsüm soldan büyük olmuştu normal mi ki ?

önceki bi msj ınızı gördüm tsh falan bakıldı demişsiniz de mi ? zaten onlara bakıyolar çok fazla bişeye bakmıyolar
Hamile kalmadan 2 ay önce hamilelik düşündüğüm için yapılması gereken tahlilleri yapın demiştim aile hemimime. Tsh biraz yüksek çıkmıştı 1 ay içinde normale döndü dereotu kürüyle. Kansızlık nedeniyle zaten çok sık kan veriyordum ama hamile kalınca hiç vermedim.

günaydınlar herkese. haftanın son iş günü olarak pozitifim. ben de çok negatif agresif huysuz birşey oldum. gece uyurken bile eşime kızabiliyorum. nası geçecek bu aylar bilemiyorum.

hım anladım ama bu tsh a dikkat etmek lazım benimde yüksekti dereotu kürü falan duymadım hiç belki gebelik sonrası deneyebilirim ben ilaç kullanıyorum 2 yılı geçti , önceleri 6 ayda gidiyodum kontrole gebelkten sonra doktorum her ay gelmen lazım dedi ilaç dozunu düzenledi sen bi daha baktır bence tsh hormonu çok önemli

günaydın sevgili anne adayları, güne yine kahvaltı sonrası kusma ile başladım maalesef. Bu kan ilacı beni mahvetti, yarın dörtlü sonucum çıkacak doktordan ilacımı değiştirmesini söyleyeceğim.

Tsh 5.1 olması gerekirken 5.6 olmuştu. Çok fazla değil yani ama dr.hemen önlem alalım takipte kalalım demişti. Ben en kısa zamanda gidip kan veriyim en iyisi. Bakılması gerekenlere bi bak diyim aile hekimine. Böyle aklım takıldı herkes tahlil yaptırmış. Şekere nasıl bakılıyo ? Şeker yüklemesi mi glikoz mu ?

Tsh 5.1 olması gerekirken 5.6 olmuştu. Çok fazla değil yani ama dr.hemen önlem alalım takipte kalalım demişti. Ben en kısa zamanda gidip kan veriyim en iyisi. Bakılması gerekenlere bi bak diyim aile hekimine. Böyle aklım takıldı herkes tahlil yaptırmış. Şekere nasıl bakılıyo ? Şeker yüklemesi mi glikoz mu ?

benimde 5 lerdeydi şimdi düzeldi değer 1 falan ama ilacı kullanmayınca geri çıkar dedi doktor, ev arkadaşım vardı o kullanmadı ilacını düzenli yanlış olmasın ama 10-50 arası bişeydi çıkan değeri değer yükseldikçe ilacın dozu artıyor şeker yüklemesi 22 yada 24 . hafta sanıyorum

Iyykkk.. hatta eskiden hep dua ederdim keşke kurusa soğan tarlaları diye. Annem Soğan olan yemek yapınca ışıkları kapatıp elektrik kesildi diye bizi kandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…