2015 Şubat Anneleri

patates ve kola ıyı gelio. turk kahvesı de iyi gelio. bol ıcmek lazım ıshal susuzluk yapıo bunyede. gecer ıns.

biz ev arkadaşımla kendimize yeni ev arkadaşı ararken aradığımız en önemli kriter , yemek yapabilmek soğan sarımsak turp turşu yiyebilmek :) ti
Sadece turşu yerim. Benim eşimde hep sakatat seven bir eşi olsun istemiş. Hiç yemem.

işyerindeyim yaa mutfakta patates yokmuş koskoca otelde patatesmi kalmaz hayret

patates ve kola ıyı gelio. turk kahvesı de iyi gelio. bol ıcmek lazım ıshal susuzluk yapıo bunyede. gecer ıns.

aa evet bak türk kahvesi aklıma bile gelmedi onu içebilrim kola içmiyorum normalde de
günde 2 litreyi geçiyorum çok su içiyorum ama bi soğuk bi sıcak ondan oldu sanırım

Benim de normal degerden biraz yuksek cikti tsh hormonum. Cok korktum gec kaldim tedaviye diye. 13.haftadan beri ilac kullaniyorum. 3 eylulde kontrolum var. Insallah bebisler olumsuz etkilenmemistir.

kızlar mrb biz 14+2 haftalığız bebeğimn son resmnı bırde 2 li tarama sonucu paylaşcm henuz doktora göstermdm yarn göstercem cınsıyet ve test sonucuma bakrmsnz bellımı çok heyecanlym sonç ne olursa olsun yavrumu kucağıma alacağm inşallah

benimde ikili test sonucum çıkınca doktor beni arayıp temiz çıktı gelmene gerek yok demişti ama benim içim rahat etmedi internetteki doktor sitesine mesaj attım çok şükür ordanda temiz onayı aldım içim rahatladı
oraya gönderebilirsin sende canım

O desiğiniz testi açiklarmısını ? Bende de kan uyuşmazlığı var. Aşısı 1 kere mi ?

canım daha önce doktoruna söyledinmi biliyormu yani kan uyuşmazlığı olduğunu. genelde ilk gebeliklerde sorun olmuyor ama yinede iğneyi vuruyorlar 28. haftada. indireckt coombs testi bebeğin annenin kanından etkilenip etkilenmediğini belirliyor. yani ileride doğumda bir sorun olmasın diye daha erken bile vurulabilir iğne. eğer bebek annenin kanından olursa sorun yok ama değilse o zaman annenin kanı bebeği yabancı madde gibi algılayıp savunmaya geçyor. işte savunmaya geçmesin diye iğne vuruyorlar. evet 1 kere vuruluyor.

baktm ama görmdm

kızlar hepinize iyi günlerr.. hayırlı cumalarr. bugün kontrolu olanlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler. benimde saat 3 te randevum. cinsiyet öğrenmeyenler inşallah bebeğiniz size gösterir kendini :)

2 li de ne dedi doktor. Bana da yapsa yok demem de gidip talep de etmem.

İkili gayet iyi çıktı ama ben yine de tıbbın tüm imkanlarından faydalanmak istiyorum gerisi Allah'a kalmış:)İlk doğumum da da iyi çıktı ama ben 3.lü yaptırdım 4.lü yoktu o zaman..Zaten doktorumda istiyormuş öğrendim sevindim şükür:)

Canım 2.liden sonra 3.lü istemedi sanırım değil mi direk dörtlü istedi bende öyle olsun istiyorum aslında.Bu arada çok çok geçmiş olsun..Kan ilacı kaç kere içiyorsun ben 2 ile başlamıştım doktor yan etkilerinden 1 e düşürdü...

Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim canım...

Dudakta ucuk ne diye cikti ki bugun Konusamiyorum bile.
Canım benimde çıktı daha yeni geçiyor hatta doktora sordum vitaminlerin böyle yan etkileri olurmuş...

canım cinsiyet tahmininden hiç anlamıyorum ama içime sanki kız gibi doğdu. :)

ayrıca test sonucunda gayet iyi. risk çok çok düşük. geçmiş olsun hadi inşallah diğer testleride sorunsuz atlatırız hepimiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…