Sadece turşu yerim. Benim eşimde hep sakatat seven bir eşi olsun istemiş. Hiç yemem.biz ev arkadaşımla kendimize yeni ev arkadaşı ararken aradığımız en önemli kriter , yemek yapabilmek soğan sarımsak turp turşu yiyebilmek :) ti
ikili test anketini cinsiyet anketi olarak değiştirsek hemen hemen herkes bu dönemde cinsiyet öğreniyor kızlar mı ağırlıkta erkekler mi? bakalım
ben bikaç kez denedim ve işe yaradığını gördüm canım ama gebelikte içilir mi hiç bilmiyorum, yarım çay bardağı üzüm sirkesi burnunu kapatıp içiyosun ve de anında ishali kesiyor de içebilir misin gebelikte içiliyo mu bilmiyorum , haşlanmış patates de iyi geliyor daha yemesi kolay :)))
yoğurt, haşlanmış patates, muz rahatlatır bi süre ishal yapacak yiyeceklerden uzak dur düzene girene kadar
patates ve kola ıyı gelio. turk kahvesı de iyi gelio. bol ıcmek lazım ıshal susuzluk yapıo bunyede. gecer ıns.
Sadece turşu yerim. Benim eşimde hep sakatat seven bir eşi olsun istemiş. Hiç yemem.
neden oldum onuda bilmiyorumki herzaman yediğim şeyler
Ağrınız devam ediyorsa bugün tekrar bi dr.gidin isterseniz. İçiniz rahat etsin.
işte tamda bu yüzden eşim çıldırdıaciliyet , gebelik önceliği bir sürü hak var heralde bi başı ağrıyandan önce muayene olma hakkı vardır ağrılı bir gebenin
Tsh 5.1 olması gerekirken 5.6 olmuştu. Çok fazla değil yani ama dr.hemen önlem alalım takipte kalalım demişti. Ben en kısa zamanda gidip kan veriyim en iyisi. Bakılması gerekenlere bi bak diyim aile hekimine. Böyle aklım takıldı herkes tahlil yaptırmış. Şekere nasıl bakılıyo ? Şeker yüklemesi mi glikoz mu ?
Bu soruyu ben kendime hergün gelir gelmez soruyorum valla su ara iştahım fena acıldı ağzım hiç boş durmuo tartılmaya korkuyorumacıktım , öğlen yemekte ne var acep
kızlar mrb biz 14+2 haftalığız bebeğimn son resmnı bırde 2 li tarama sonucu paylaşcm henuz doktora göstermdm yarn göstercem cınsıyet ve test sonucuma bakrmsnz bellımı çok heyecanlym sonç ne olursa olsun yavrumu kucağıma alacağm inşallahEki Görüntüle 1224018 Eki Görüntüle 1224019
O desiğiniz testi açiklarmısını ? Bende de kan uyuşmazlığı var. Aşısı 1 kere mi ?
baktm ama görmdmbenimde ikili test sonucum çıkınca doktor beni arayıp temiz çıktı gelmene gerek yok demişti ama benim içim rahat etmedi internetteki doktor sitesine mesaj attım çok şükür ordanda temiz onayı aldım içim rahatladı
oraya gönderebilirsin sende canım
2 li de ne dedi doktor. Bana da yapsa yok demem de gidip talep de etmem.
günaydın sevgili anne adayları, güne yine kahvaltı sonrası kusma ile başladım maalesef. Bu kan ilacı beni mahvetti, yarın dörtlü sonucum çıkacak doktordan ilacımı değiştirmesini söyleyeceğim.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim canım...KIZLAR GÜNAYDIN
dün yazmıştım çok ağrım vardı gittik doktora çok şükür bebeğimde bişey yok ama eşim doktorla kavga etti. kadın 3 kelime söledi bide muayene parası aldı extra aci,l kısmınada para istediler hiç bişeyde yapmadılar acı çektiğim halde sıra beklettiler. çok kötü bi gündü bu sebeple doktorumuzu değiştiriyoruz
Canım benimde çıktı daha yeni geçiyor hatta doktora sordum vitaminlerin böyle yan etkileri olurmuş...Dudakta ucuk ne diye cikti ki bugunKonusamiyorum bile.
kızlar mrb biz 14+2 haftalığız bebeğimn son resmnı bırde 2 li tarama sonucu paylaşcm henuz doktora göstermdm yarn göstercem cınsıyet ve test sonucuma bakrmsnz bellımı çok heyecanlym sonç ne olursa olsun yavrumu kucağıma alacağm inşallahEki Görüntüle 1224018 Eki Görüntüle 1224019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?