2015 Şubat Anneleri

Benim ki 3 tü en son. Ben yine bi baktırıyım. Daha varmış şeker yüklemesine. İlaç kullanıyormusunuz peki şu anda ?

KIZLAR GÜNAYDIN
dün yazmıştım çok ağrım vardı gittik doktora çok şükür bebeğimde bişey yok ama eşim doktorla kavga etti. kadın 3 kelime söledi bide muayene parası aldı extra aci,l kısmınada para istediler hiç bişeyde yapmadılar acı çektiğim halde sıra beklettiler. çok kötü bi gündü bu sebeple doktorumuzu değiştiriyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Üzme kendini daha iyi bi doktora başvurursun. Küçük yavru iyi olsunda

Günaydın arkadaşlar Adana'da tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Aramızda Adana'da olan var mı denk gelmedi yazışmalarda ama :)

Iyykkk.. hatta eskiden hep dua ederdim keşke kurusa soğan tarlaları diye. Annem Soğan olan yemek yapınca ışıkları kapatıp elektrik kesildi diye bizi kandırdı.

biz ev arkadaşımla kendimize yeni ev arkadaşı ararken aradığımız en önemli kriter , yemek yapabilmek soğan sarımsak turp turşu yiyebilmek :) ti

geçmiş olsun canım , acilde para alınmıyor diye tv de söyleniyor hep

ya işte özel hastane ya nerden para alşcaklarını bilmiyorlar ne koparsam kar yani bizde çıktık devlete gittik eşim nereyse dövcekti o kadar sinir oldu tavırlarına kıvranıyom ben sıra bekletiyolar diye kaç kere bağırdı acil geldik diye

Sen çıkacaktın işten vaz mı geçtin

evet yani hayır
aslında karışık
müdür ekime kadar devam etmemi istedi
zaten ekime kadar edersem yılbaşını bekler doğum izniyle birlikte çıkarım dedim bende
hiç değilse doğum paramı alabilmek için devam ediyorum
sağolsunlar onlarda çıkacağm dedikten sonra bana karşı daha ilgili ve yumuşak davranmaya başladılar
şimdilik bir sıkıntı yok bakalım

aciliyet , gebelik önceliği bir sürü hak var heralde bi başı ağrıyandan önce muayene olma hakkı vardır ağrılı bir gebenin

şöle bi durum varmış ben de gecenlerde öğrendim. acil kavramı bize göre değil yönetmeliğe göre belirlenmiş. yani sana göre acil olabilir acile başvuruosun ama hayati bi tehlike arzetmiosa onu acil olarak değerlendirmio hastane ve senden ücret talep ediyor. yani bu durum yasalmış.

drun muayene ücreti alması da eğer müdahele etmedi ilaç vs yazmadı ise almasına gerek yoktu aslında. orda biraz insiyatife kalıyor. ama drlar da hasta başına ücret performansı oldugu ıcın malesef duygusal davranmıyorlar.

yani hasta değil aslında onların gözünde müşteriyiz malesef ve bu durum özel devlet farketmiyor.

evet sarı kırmızı ve yeşil olarak 3 gruba ayrılmış muayeneler
kırmızıdan ücret alınmıyor ama o kaza veya yaralanma koma hali zaten
bizi genelde sarıya alıyorlar ayaktan olduğu için
ama serum takınca yeşile çeviriyolar

aynı şey benimde başıma gelmişti 2 aylıkken

evet öyle dediğiniz gibi aciliyet kavramı ,acile değilde eczaneye ödeniyor diye biliyorum para ama özelde durum bu şekilde demekki . geçen benim tansiyonum düşmüştü gittik ölçtürdük hiç para falan demediler giriş bile yapmadılar serum isterseniz yapalım giriş dediler

kızlar bende dünden beri ishal var doktora gitmedim bol su içmeye çalışıyorum ama ne iyi gelir acaba

kızlar bende dünden beri ishal var doktora gitmedim bol su içmeye çalışıyorum ama ne iyi gelir acaba

ben bikaç kez denedim ve işe yaradığını gördüm canım ama gebelikte içilir mi hiç bilmiyorum, yarım çay bardağı üzüm sirkesi burnunu kapatıp içiyosun ve de anında ishali kesiyor de içebilir misin gebelikte içiliyo mu bilmiyorum , haşlanmış patates de iyi geliyor daha yemesi kolay :)))

ikili test anketini cinsiyet anketi olarak değiştirsek hemen hemen herkes bu dönemde cinsiyet öğreniyor kızlar mı ağırlıkta erkekler mi? bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…