- 12 Ocak 2014
- 3.900
- 2.349
- 448
- 35
Benim ki 3 tü en son. Ben yine bi baktırıyım. Daha varmış şeker yüklemesine. İlaç kullanıyormusunuz peki şu anda ?benimde 5 lerdeydi şimdi düzeldi değer 1 falan ama ilacı kullanmayınca geri çıkar dedi doktor, ev arkadaşım vardı o kullanmadı ilacını düzenli yanlış olmasın ama 10-50 arası bişeydi çıkan değeri değer yükseldikçe ilacın dozu artıyor şeker yüklemesi 22 yada 24 . hafta sanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Üzme kendini daha iyi bi doktora başvurursun. Küçük yavru iyi olsundaKIZLAR GÜNAYDIN
dün yazmıştım çok ağrım vardı gittik doktora çok şükür bebeğimde bişey yok ama eşim doktorla kavga etti. kadın 3 kelime söledi bide muayene parası aldı extra aci,l kısmınada para istediler hiç bişeyde yapmadılar acı çektiğim halde sıra beklettiler. çok kötü bi gündü bu sebeple doktorumuzu değiştiriyoruz
Iyykkk.. hatta eskiden hep dua ederdim keşke kurusa soğan tarlaları diye. Annem Soğan olan yemek yapınca ışıkları kapatıp elektrik kesildi diye bizi kandırdı.
Benim ki 3 tü en son. Ben yine bi baktırıyım. Daha varmış şeker yüklemesine. İlaç kullanıyormusunuz peki şu anda ?
KIZLAR GÜNAYDIN
dün yazmıştım çok ağrım vardı gittik doktora çok şükür bebeğimde bişey yok ama eşim doktorla kavga etti. kadın 3 kelime söledi bide muayene parası aldı extra aci,l kısmınada para istediler hiç bişeyde yapmadılar acı çektiğim halde sıra beklettiler. çok kötü bi gündü bu sebeple doktorumuzu değiştiriyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Üzme kendini daha iyi bi doktora başvurursun. Küçük yavru iyi olsunda
ya işte özel hastane ya nerden para alşcaklarını bilmiyorlar ne koparsam kar yani bizde çıktık devlete gittik eşim nereyse dövcekti o kadar sinir oldu tavırlarına kıvranıyom ben sıra bekletiyolar diye kaç kere bağırdı acil geldik diyegeçmiş olsun canım , acilde para alınmıyor diye tv de söyleniyor hep
Ağrınız devam ediyorsa bugün tekrar bi dr.gidin isterseniz. İçiniz rahat etsin.Bebeği göstermedi bile yani kalbi atıyo dedi bu kadar sinir olduk bizde
Sen çıkacaktın işten vaz mı geçtin
ya işte özel hastane ya nerden para alşcaklarını bilmiyorlar ne koparsam kar yani bizde çıktık devlete gittik eşim nereyse dövcekti o kadar sinir oldu tavırlarına kıvranıyom ben sıra bekletiyolar diye kaç kere bağırdı acil geldik diye
geçmiş olsun canım , acilde para alınmıyor diye tv de söyleniyor hep
şöle bi durum varmış ben de gecenlerde öğrendim. acil kavramı bize göre değil yönetmeliğe göre belirlenmiş. yani sana göre acil olabilir acile başvuruosun ama hayati bi tehlike arzetmiosa onu acil olarak değerlendirmio hastane ve senden ücret talep ediyor. yani bu durum yasalmış.
drun muayene ücreti alması da eğer müdahele etmedi ilaç vs yazmadı ise almasına gerek yoktu aslında. orda biraz insiyatife kalıyor. ama drlar da hasta başına ücret performansı oldugu ıcın malesef duygusal davranmıyorlar.
yani hasta değil aslında onların gözünde müşteriyiz malesef ve bu durum özel devlet farketmiyor.
şöle bi durum varmış ben de gecenlerde öğrendim. acil kavramı bize göre değil yönetmeliğe göre belirlenmiş. yani sana göre acil olabilir acile başvuruosun ama hayati bi tehlike arzetmiosa onu acil olarak değerlendirmio hastane ve senden ücret talep ediyor. yani bu durum yasalmış.
drun muayene ücreti alması da eğer müdahele etmedi ilaç vs yazmadı ise almasına gerek yoktu aslında. orda biraz insiyatife kalıyor. ama drlar da hasta başına ücret performansı oldugu ıcın malesef duygusal davranmıyorlar.
yani hasta değil aslında onların gözünde müşteriyiz malesef ve bu durum özel devlet farketmiyor.
çok saol denemekte fayda varÖzgür Çetiner .Çok tatli bi bayan , çokta ilgili.
kızlar bende dünden beri ishal var doktora gitmedim bol su içmeye çalışıyorum ama ne iyi gelir acaba
kızlar bende dünden beri ishal var doktora gitmedim bol su içmeye çalışıyorum ama ne iyi gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?