Benim de şişiyor neden bilmiyorum.ayrıca yarım saat yürüsem belim çatlıyor ağrıdan. Bir de yürüyüş yapın diyorlar.ya kızlar akşamları yürüyüş falan yapıyoruz ama çok az bile yürüsem göbeğim inanılmaz şişiyor. başına aynı durum gelen var mı? bildiğiniz davul gibi oluyo ve acaip gergin hissediyorum. Neden şişer ki ya ?
bu arada 4 kilo aldım bende kızlardoktor şu an için normal olduğunu söyledi. Ama öyle bir göbeğim var ki insanlar görünce şok oluyo benim 5-6 aylıkken böyleydi falan diyo herkes. bildiğiniz epeyce hamileyim
Benim de şişiyor neden bilmiyorum.ayrıca yarım saat yürüsem belim çatlıyor ağrıdan. Bir de yürüyüş yapın diyorlar.
ay aynen yahu. belim,ayaklarım her tarafım ağrıo birde şiştimmi oh mis tamam. tam felaketBenim de şişiyor neden bilmiyorum.ayrıca yarım saat yürüsem belim çatlıyor ağrıdan. Bir de yürüyüş yapın diyorlar.
İlk bir kaç gün sadece kimse anlamamıştı sonra net bir şekilde herkes ayyyyyy hamilemisin ne güzel falan tepkileriyle geldi. yapıcak bişi yok sonumuz hayır olsun hahhahaben 8 haftalıkken teyzem bana sen bunun 2 aylık olduğuna emin misin demişti :))) bende destekli hamileyim aynı durumdayız :))
bu arada 4 kilo aldım bende kızlardoktor şu an için normal olduğunu söyledi. Ama öyle bir göbeğim var ki insanlar görünce şok oluyo benim 5-6 aylıkken böyleydi falan diyo herkes. bildiğiniz epeyce hamileyim
Canım 2.liden sonra 3.lü istemedi sanırım değil mi direk dörtlü istedi bende öyle olsun istiyorum aslında.Bu arada çok çok geçmiş olsun..Kan ilacı kaç kere içiyorsun ben 2 ile başlamıştım doktor yan etkilerinden 1 e düşürdü...
/QUOTE]
ben sadece dörtlü yaptırdım, kan ilacı bi tane içiyorum..
:) canım vala benimde önümde yarım top var sanki :) hiç kilo almamama rağmen düşün artık
Bende 70 le hamile kaldim 3 hafta once 75 dim
kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz kafama takıldı benimde şimdi
ben 14.haftanın içindeyim daha kilo falan almadım ya
önceden neysem hala aynı, acaba bebeğim beslenemiyor mu ki bu durumda
benim göbüşüm ufaktan belli de kilom aynı hala 4.ayın içindeyiz
birkaç gündür düşünüyordum açıkçası niye kilo almıyorum diye
hamilelik öncesi tatlı çok yerdim çok severdim, şimdi hiç aklıma bile gelmiyor yemiyorum da aramıyorum da
onunda etkisi olabilir di mi yaa
bende 59 la hamile kaldım ama ben sizin aksinize kilo verdim 56yım. bundan sonra alırım heralde.
Nihalcim 2009 eylul annelerinde beraberdik tabi simdi nickim degisti bayada zaman gecti benimde 2. Bebegim ins saglikla kucagina almayi nasip etsin allah cnm bebislerin nasillarMerhaba hanımlar 3.çocuğuma gebeyim bende aranızdayım inş artık
Aaa cok sevindim cnm tekrar merhaba çok sukur ikiside gayet saglikli sen nasilsin seninki nasil nicini aciklasan hatirlarimNihalcim 2009 eylul annelerinde beraberdik tabi simdi nickim degisti bayada zaman gecti benimde 2. Bebegim ins saglikla kucagina almayi nasip etsin allah cnm bebislerin nasillar
Bu tablo bana hitap etmiyor anacım.16.haftada 15 kilo aldım.off buna göre bir orantı kurmak istemiyorum.batarım yoksa. Ayrıca kilo verdim alamıyorum diyenleri fenaa dövesim geliyor.Nihalcim 2009 eylul annelerinde beraberdik tabi simdi nickim degisti bayada zaman gecti benimde 2. Bebegim ins saglikla kucagina almayi nasip etsin allah cnm bebislerin nasillar
kız ben o kilo verip geri almayanlardanım hemde dövülmeye çok ihtiyacım varBu tablo bana hitap etmiyor anacım.16.haftada 15 kilo aldım.off buna göre bir orantı kurmak istemiyorum.batarım yoksa. Ayrıca kilo verdim alamıyorum diyenleri fenaa dövesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?