2015 Şubat Anneleri

bu arada 4 kilo aldım bende kızlar doktor şu an için normal olduğunu söyledi. Ama öyle bir göbeğim var ki insanlar görünce şok oluyo benim 5-6 aylıkken böyleydi falan diyo herkes. bildiğiniz epeyce hamileyim

Benim de şişiyor neden bilmiyorum.ayrıca yarım saat yürüsem belim çatlıyor ağrıdan. Bir de yürüyüş yapın diyorlar.

Ayrıca kilo almayanlar bence sevinmeli en nihayeti herkes alıcak. Sonuçta bebişler gayet besleniyodur merak etmeyin. Ekstra bir durum olsa doktorunuz zaten söyler. Ne kdr geç o kdr iyi bence şanslısınız.

ben 8 haftalıkken teyzem bana sen bunun 2 aylık olduğuna emin misin demişti :))) bende destekli hamileyim aynı durumdayız :))

Benim de şişiyor neden bilmiyorum.ayrıca yarım saat yürüsem belim çatlıyor ağrıdan. Bir de yürüyüş yapın diyorlar.

he ya benimde belim ağıyor yürüyünce, dün biraz çıktık göbeğime pantolon aldık e-bebeğe de gidecektik yoruldum dayanamadım eve gidelim uykum geldi dedim bakamadım yavruma bişeyy

ben 8 haftalıkken teyzem bana sen bunun 2 aylık olduğuna emin misin demişti :))) bende destekli hamileyim aynı durumdayız :))
İlk bir kaç gün sadece kimse anlamamıştı sonra net bir şekilde herkes ayyyyyy hamilemisin ne güzel falan tepkileriyle geldi. yapıcak bişi yok sonumuz hayır olsun hahhaha

:) canım vala benimde önümde yarım top var sanki :) hiç kilo almamama rağmen düşün artık

slm güzel anneler
yetişemiyorum yazışmalara :) son bir haftadır benimde göbek belli olmaya başladı artık ,çok gergin hissediyorum ama yürüyüncede belim ağrıyor sanırım hepimizde var aynı şeyler

Çalışmaya başladığım için uzak kaldım size uzun bi süre sonra vitamin gene kusturdu bugün beni okulda iştahımda hala aynı

Bende 70 le hamile kaldim 3 hafta once 75 dim

kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz kafama takıldı benimde şimdi
ben 14.haftanın içindeyim daha kilo falan almadım ya
önceden neysem hala aynı, acaba bebeğim beslenemiyor mu ki bu durumda

bende 59 la hamile kaldım ama ben sizin aksinize kilo verdim 56yım. bundan sonra alırım heralde.

Kızlar kimi almış kimi almamış hiç belli olmuyor işte bende 4 kilo aldım ama bende gram mide bulantısı yok çok şükür..Ben ilk gebeliğimde 26 kilo aldım ama Rabbim nazardan saklasın hepsi süt olmuş oğlumu öyle bir besledim doktor bile inanamıyordu anne sütü ile obez olmuştu çocuğum 41 kere maşallah diyeyim inşallah bu seferde aynı olur kilolarımızın hepsi süt olur..Ayrıca kadınlar kulubunde de kilo cetveli var kızlar 16.hafta da almamız gereken 2 ile 4 kiloymuş:)Gayet formda gidiyoruz :))Buyrun bu da tablo:))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gebelikte-kilo-alımı-sizleri-bilgilendirmek-icin.250188/

Kızlar ben dayanamadim bi doktora daha gittim bugün :) cinsiyetini bu da erkeğe benzetti :) benim hisler yanıldı galiba:)

Biraz bakındımda foruma herkes cinsiyet için bissürü hurafelerden bahsetmis. Inanin hiccc alakasi yok 2 kizim oldu 13 ay arayla. Ilkinde inanilmaz eksi yedim ve 28 kilo aldim ikincide inanilmaz tatli yedim ve kilo verdim. Ilk kizimda gobegim koskocaydi ikincide sipsivri hic yok gbiydi. Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar versinde gerisi teferruat

Nihalcim 2009 eylul annelerinde beraberdik tabi simdi nickim degisti bayada zaman gecti benimde 2. Bebegim ins saglikla kucagina almayi nasip etsin allah cnm bebislerin nasillar
Aaa cok sevindim cnm tekrar merhaba çok sukur ikiside gayet saglikli sen nasilsin seninki nasil nicini aciklasan hatirlarim

Nihalcim 2009 eylul annelerinde beraberdik tabi simdi nickim degisti bayada zaman gecti benimde 2. Bebegim ins saglikla kucagina almayi nasip etsin allah cnm bebislerin nasillar
Bu tablo bana hitap etmiyor anacım.16.haftada 15 kilo aldım.off buna göre bir orantı kurmak istemiyorum.batarım yoksa. Ayrıca kilo verdim alamıyorum diyenleri fenaa dövesim geliyor.

Bu tablo bana hitap etmiyor anacım.16.haftada 15 kilo aldım.off buna göre bir orantı kurmak istemiyorum.batarım yoksa. Ayrıca kilo verdim alamıyorum diyenleri fenaa dövesim geliyor.
kız ben o kilo verip geri almayanlardanım hemde dövülmeye çok ihtiyacım var gel hem sıkıntını gider hem ben rahatlıyım masaj olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…