herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım
Aa onunla ilgili olabiliyor mu ki ictigin senin kalbini etkılemez mi ya tam da bunun muhabbeti yapmıştık tirstim simdi rabbim korusun cumlemizi
Canim benim de ikinci ve ben de henuz hissetmiyorum normal oldugunu dusunuyorum erken çünkü
Ay inşallah kusmazsin geldi mi tutmak da zor geçmiş olsun
bizde de tik yok henuz endiselnme ocak annelerinde 18.hftada daha yeni tiklama gibi duyuyorum diyen bile var
evet canım dün evlilik yıl dönümümüzdü çok güzeldiEvlilik yıldönümün mü canım ben mi yanlış anladım:)Bugün benim evlilik yıldönümüm 8.yılımız doldu:)Kutlu olsun mutlu olsun inşallah
Merhaba canım merak etme bende 38 yaşindayimzor gelmiyor bana sadece şu yaş riski faktörü beni yoruyor
Ahh canim dusunmus insan iste .biSde annemle baslicaz alisverise artik yavas yavasdün kayınvalidem aradı cinsiyet beli oldumu diye
kadın her allahın günü cinsiyet soruyor
bende anne doktora gitmedim daha haftaya gideceğim biz merak etmiyoruz bu kadar dedim
merak ettiğimden değil kızım sağlıklı olsun ama alışveriş yapalım diye soruyorum dedi
beşik kıyafet falan alacakmış
boş yere çemkirdim kadına
evet canım dün evlilik yıl dönümümüzdü çok güzeldi
Ahh canim dusunmus insan iste .biSde annemle baslicaz alisverise artik yavas yavas
Kızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?
kayınvalidem maşallah çok düüncelidir
evlenirkende böyleydi anne gerek yok dediğim herşeyi almaya kalktı
tam kafa dengidir gezmeye bayılır ama beni sürüklemez peşinden
benim eşim eti çok sever sebze yemez
nişanlıydık kayınvalidemin bana söylediği şuydu:
ona yaranamazsın yemek yapmaya çalışma dışarıdan söyle gitsin
hamile olduğumu duydu temizlikçi tut kendin uğraşma 15 günde bir gelsin ütünü temizliğini yemeğini yapsın dedi
çalışıyorum diye doğumdan sonra bakıcı tutarız gelir hem sana hem bebeğe bakar bende gelirim ama bebeğe profesyonel biri bakarsa daha yi olur dedi
Ayyy yoksa benim kayınvalidem senin kayınvalidenle aynımı:)))
Benimkini anlatmışsın sanki aynı düğünde eşimin hayır dediğini sus bir kere alınıyor ben alıcam dedi aldı:)Dediğin gibi ne gelir ne gider ne hizmet bekler tam tersi kendi eder....
İlk evlendim eşimin herşeyi ütüleniyor kızım sen manyakmısın madalyamı verecek yapma demişti:))
Benimde her hafta evime kadın geliyor cuma günleri dip köşe temizler ben elimi sürmem eşimde kayınvalidemde ses çıkarmaz başkası olsa kızım elin ayağın tutmuyor mu der evlendiğimden beri böyle 8 senedir...
Şanslı olduğumu düşünüyorum ben sende öylesin..Çok şükür bin şükür halimize Allah aratmasın...
Bebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)
ben daha hiçbişi almadım biz de ogrendik cinsiyetini kızmıs ama daha cok erken gibi geliyor banaBebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)
Katiliyorum kesinlikle yavas yavas bakmak lazim biseylerBen baslamak istiyorum ileride kar kis soguk ve agirlasinca zor olur esim zaten besigini aldi daha gelmedi ama park yatak aldik.yavas yavas gerekli seylere baslamak gerekli .hemde suan enerjimde var ayrica gezebiliyorumda yoksa ileride cok zor dukkan dukkan gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?