2015 Şubat Anneleri

şimdi bir yazı okudum diyorki , gebeliğin ilk 3 aylık döneminde aşerme olmasının nedeninin bebeğin fiziksel olarak ihtiyaç duyduğu besinler olduğu düşünülüyor ayrıca geçmişte bilinç altına itilen yiyecekleri de gebenin canı isteyebiliyor. -muş öyle demiş

ben özet geçmiştim. :)

geçmiş olsun canım
bende dün akşam rezil oldum
yatta düğün gibi gelin damat eglencesi vardı herkes içti
alkol almadm hiç hayatımda ve ilk kez kokusunu öğrendim
milletin ağzında kokuyodu
yat sallandı durdu ben kötü oldum
yattan inince limanda bi kustum çok utandım çok çokk
ve kendime o kadar kızdımki ne işin vardı sein çoluklu çocuklu karı oldun artık diye
kendime sinirimden öldüm (

2 hafta önce bende vermiştim kız haberini =)) bugünde kendi doktoruma gittim o da kız diyerek teyit etmiş oldu..bir başına oyun oynuyordu fındığım,bacaklarına elliyordu,ense yapıyordu,her şey yolunda dedi doktorum..sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,Rabbime şükürler olsun..

saçmalama kendinimi soyutlıyacan hamileyim die hıı sen kendin çok rahatsız hissedersin o ayrı ama bence gezmektende kaçınmayın çıkarman gayet doğal sen hamilesin millet içip içip çıkarıyor onlarınki rezillik olmuyor senin ki hiç olmaz

bencede nıye kısıtlıyosun kendını gubesekrım... cocuk oluncada bu kafayla gıdersen zorlanırsın ben kızımda bıraz yaptım ama sonra ayıldım... hayat devam edıyo herseyı zamanında yapmak guzell.. cok fazla pımpırık yapmak da ıyı deıl ne guzel denız havası almıssın bosverr.....

maşallah cnm bnde görmek istiyorum artık daha bi hafta var en sonunda o aletten alıcam eve kendim bakıcam göbeğim bi iniyor bi çıkıyor dün indi eşime diyorum acaba çocuğa bişeymi oldu göbüş indi saçmalama artık daha neler diyor

utandım işte elimde olmadan
daha sakin eğlenceleri tercih etmeliyim

sabah benimde göbeğim çok az,yediğim içtiğime göre de boyutu değişiyor.bazen davul gibi oluyor bazen yumuşak..o yüzden hiiiçç endişe etme,strese sokma miniğini.. =)) bende hissetmek istiyorum artık doktorum daha 1 ayın var dedi =)) sadece 1 kere geceleyin böcek geziniyormuş karnımda gibi hissettim o kadar..4 ay geçti 1 ay da geçer artık =))

göbüş inmesi hususunda
bendede oldu o
bebek yön değiştiriyomuş
ağırlıgını iç organların oldugu tarafa verince öyle oluyomuş :)

evet belkide haklısın :)

utandım işte elimde olmadan
daha sakin eğlenceleri tercih etmeliyim
onu bilemezsin ki canım bende tercih etmiyorum içilen eğlenceleri yerleri vs ama saygıda duyuyorum kim içerse içsin sen hamile olduğundan miden kalkmıştır buda çok normal biz düğünlere gideriz bilirsin içen içer ne yapcan suçlama kendini kuzum

ayy görsen şu turistleri müzik dans eğlence ohhh hayat onlara güzel yeminle birde yanlarında 3 4 5 çocukla görüyorum yeminle imreniyorum ve helal olsun diyorum bi koya gitmiştik onu hiç unutmam tam 5 çocuk şok oldum çiftlerde genç heee hepsi ardarda çocukların çok gülmüştüm onlar gidene kadar hayranlıkla baktım biri sırtında biri babayla diğerleri elele hiç mi hiç kısmıyolar hayatlarından

elimde olmadan suçladım daha sakin yerler tercih etcem artk

aynen sabırr bende öle bi iki kere hissettim şimdi bikaç gündür sanki hiç hamile değilim gibi dün gece 2.30a kadar ütü yaptım sabah saat sekizde kalktım işe geldim ne biliyim pazarımı falan yaptım dün hatta yarın için 6 kasa domates aldım onları yapıcam getirecek adam ama annem geliyor o kocaeli de oturuyor ben izmir de bana yardım edicek ama hiç gelmesede olur gibi geliyor bana yani öle bi gücüm var ilk zamanlardaki paçozluğumu da attım artık her gün makyajımı saçımı ojemi yapıyorum yani sanki hiç hamile deilmişim gibi buda bazen sinirimi bozuyor acaba bişey mi oldu die

1,5 saat önce kahvaltı yaptım şimdi bir size yazıyom birde bulaşık makinasını dolduruyom ama ilginç olan biraz sonra ne yiycem diye düşünüyorum kendimden şüphelenmeye başladım bir gün midem bulanır birgünde aç aç dolanırım bu nasıl iştir arkdaş???

ben de antalyada sahıt olmustum cok ımrenmıstım. bız neden ole olamıyoruz dıe baya kafa yormustum hatta
ben pek gezmeyı seven bırı deılım. zaten calıstıgım ıcın hftasonu da yatayım ıstıorum.

aklımız fikrimiz yemek bu aralar bende aynı az önce yedim şimdi ne ne yapsam da yesem diye düşünüyorum

ne guzel ıste masallah. bı sure sonra bu halsızlıkler gecıo dıolar dogrudur belkı de. ben de o gunlerı sabırla beklıyorum.
hem cok yorgunum hem de gozum sureklı temızlık yapmakta. temızlık aseriyorum ben

hani bir iki olsa tamam ama çocukları gerçekten seviyolarben çok görüyorum en 3 tane yanlarında var fazlaca yapıyolar kalabalık aile ne güzel canım onlar iyi maaş alıyor ve önceden rezervasyon yapıyolar eee türkiyede ucuz yani pahalı değil diğer ülkeler göre adamlar akıllı canım bizim gibi tembel değiller biz yaz geliyor herşey pahalılanıyor sonra plan yapıyoruz oda denk gelirse teeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…