2015 Şubat Anneleri

aklımız fikrimiz yemek bu aralar bende aynı az önce yedim şimdi ne ne yapsam da yesem diye düşünüyorum
valla eslaacım ne yalan söyliyim ben zorlada olsa yedim kuzum hiç ekstra vitamin vs almadığım için yiyiyorum ama kiloda öyle almadım ona seviniyorum magnezyum içiyorum çok ağrımı dindirdi şükür iyi geldi ama şu yemek işi sıkıyor beni artık ne sıcak ne sıcak bir bilsen şapır şapır terliyorum şu an sonbahar gelsede rahatlasak yahu

onceden de yapsak. standart turk ailesine göre lux yani otellerde tatiller. biz bu sene gidemedik benim hamilelik bulantılar uyku hali derken. inş seneye nasip olur.

ne guzel ıste masallah. bı sure sonra bu halsızlıkler gecıo dıolar dogrudur belkı de. ben de o gunlerı sabırla beklıyorum.
hem cok yorgunum hem de gozum sureklı temızlık yapmakta. temızlık aseriyorum ben
ben aslında öle pek temizlik meraklısı deilim çalıştığımdanda zor zaten ama kadın işten ayrıldı kadında bulamıyorum bi aydır yapılmıyor haliyle çok pislenmişti dün hallettim:) enerji derseninşallah öledir bişey yoktur ama bu halide kötü insanın nankörlük demeyin de bilmeden bişeyleri kaldırıyorsun unutuyorsun çünkü dün koskoca saksıyı kaldırıyordum eşim gördüde allahtan napıyorsun die bıraktım hemen

ne guzel ıste masallah. bı sure sonra bu halsızlıkler gecıo dıolar dogrudur belkı de. ben de o gunlerı sabırla beklıyorum.
hem cok yorgunum hem de gozum sureklı temızlık yapmakta. temızlık aseriyorum ben
benimde bu aralar pek yapasım geliyor. sanki düzeliyorum diyecekken geri gidiyor. dün evi falan süpürdüm iki kat hatta biraz belim ağrıdı ama hiç o cesareti bulamamıştım daha önce .
ama bugun yıne cok halsizim.

bende acayip hamur işi yiyorum kendimi alı koyamıyorum ilk üç ayda kilo bile vermiştim ama şimdi gene 70 oldum demekki almaya başlıyorum

havalar azcık serınleyınce ben de kendımı daha ıı enerjık hıssedıorum. bız kı bu kdr zorlanıyoruz 8-9 aylık olanlar napıolar bu sıcaklarda acaba dıe dusunup dua edıorum onlara.

bende acayip hamur işi yiyorum kendimi alı koyamıyorum ilk üç ayda kilo bile vermiştim ama şimdi gene 70 oldum demekki almaya başlıyorum

ben de hamur ısı aserıyorum. şimdi yazardım ama canınız cekmesin

benimde tam tersi 1 hafta önceye göre iştahım açıldı cuma kan tahlili yapıldı kanımda yükselme olmamış mecburum vitamin takviyesine. en az 12 sınır benim hep 10 da takılı kalıyor. bende artık ekstra şeylerden almaya çalışıyorum işte doğal meyve suları filan geçenlerde annemlerle köyde yapmıştık onlardan tüketiyorum. her şeyin en doğalını yedirmeye çalışıyor annem sağolsun.bende elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama bu kadar oluyor zorlamanın alemide yok kendimi. ayrıca bende kilo almadım görünürde ama 5 6 kilo aldım şimdiye kadar ama göbek ve göğüslerim baya büyüdü. bu sıcakta zaten ağır yemekler ne mümkün canım :) bende hep hafif ağır olmayan tüketmeye çalışıyorum. allah biliyor ya kışı sevmezdim ama biran önce kış gelsin diye dört gözle bekliyorum. :)

Merhaba Kızlar güzel haftalar herkese.....
Bende 10.30 kalktım ama gece çok geç yatıyorum bir türlü düzen oturtamadım kendime ona üzülüyorum
progestan demişsiniz herkes kullanmış hemen hemen nedir bu acaba?
Birde ben dün demir hapımı içmedim iştahımda hemen azalma oluyor açlığa daha çok dayanıyorum sanki..Onu içince saat başı mutfaktayım utanıyorum artık kendimden.....
Bu hapları hiç içmeyenlerde varmış acaba bir gün içsem bir gün içmesem en azından bir zararı olur mu?
Akşam yemeklerini saat 7 ye kadar yemeye çalışıyorum sonra birşey yemiyorum ki kilo olmasın diye ama demir hapı içersem asla dayanamıyorum

Bende kışı bekliyorum canım valla her gün klima altında oturmaktan sıcaklardan yoruldum..Akşam yürüyüşe çıkıyorum dal kımıldamıyor ter içinde yapış yapış eve geliyorum sinir oluyorum.Kışın okullar var oğlanı getir götür diziler arkadaşlar derken zaman daha hızlı geçiyor..Yazın kimsecikler yok sıkıntıdan patlamak üzereyim...Gündüz dışarı çıkayım diyorum güneşin alnında nereye gideceksin..Bence de kış gelsin

Gripden bahsetmissiniz ben gribi nane limon ve limonla icilen corbalarla atlattim tavsiye ederim gerci bende simdi oksuruk kaldi oda gecerse super olucak hasta olan arkadaslara gecmis olsun

Mrhb kizlar bende 16 haftlk ikinci bebegime hamileyim bitane kizim var 2 yasinda 7 sene sonra tedaviyle oldu simdiki hamilelgm kendiliginden supriz bebek :) ama plesantamiz asagida su anlk yatiyoruz duzelicek ins . Dua edin bize :)

selam annişler nasılsınız?
Cumartesi evimize geldik çok şükür huzurum keyfim yerine geldi. beni mutsuz eden şey belli kaynanam görümcem belli ki. çok şükür çoookkk keyifliyim bi de temizlik yaptım oh miss gibi kokuyor evcazımm..
yarında perde yıkayayım diyorum akşama serinde de bi ütü ohhh deyme keyfime.
eylül 13 de de ailemin yanına gidicez alanyaya. orda da 15 gün bi tatil çok iyi gelecek doğum öncesi. cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek cinsiyetine bi kız bi erkek dediler bakalım sağlıklı olsun tek dileğim bu.
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın.

sevgiler...

Ayyy 17. Haftaya girmisim bi an gorunceheyecanlandim zaman cabukmu gecti ne 1 hafta var doktora gitmeme okdr merak ediyorumki 3 hafta oldu gormedim kuzucugu surda 5. Ayimiza ne kalmiski

Sana da geçmiş olsun canım. İşte bende kaşıdıkça iyice yara yaptım. Bebeklerin kullandıklarını biliyorum artık en olmadı ondan alıcam en azından kaşıntımı alır

Hosgeldin cnm iyi olmana sevindim ohh bol bol dinlen gez biz tatili erken bitirdik simdi oturuyoruz:) bu arada listeyi senmi yapiyosun cnm bi cinsiyet listesi yapsak diyoruz

merhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır katılamıyorum aranıza
iş guc yoğunum bıraz...
dun lwc den 2 tane pantolan bır tanede sort aldım
eylulde tatıle gıdeceğim hıç bişey olmuyor artık. bana ... sizde durumlar nasıl
cınsıyetler bellımı
bende bu cuma gıdeceğim inişallah bellı olur... gercı sağlıklı olsunda gerısı muhım değil

Moralinin düzelmiş olmasına çok sevindim. İnsanın evi gibisi yok canım ya huzur doluyosun ne güzel :) ben de öbür çarşamba öğrenicem umarım artık cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…