selam annişler nasılsınız?
Cumartesi evimize geldik çok şükür huzurum keyfim yerine geldi. beni mutsuz eden şey belli kaynanam görümcem belli ki. çok şükür çoookkk keyifliyim bi de temizlik yaptım oh miss gibi kokuyor evcazımm..
yarında perde yıkayayım diyorum akşama serinde de bi ütü ohhh deyme keyfime.
eylül 13 de de ailemin yanına gidicez alanyaya. orda da 15 gün bi tatil çok iyi gelecek doğum öncesi. cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek cinsiyetine bi kız bi erkek dediler bakalım sağlıklı olsun tek dileğim bu.
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın.
sevgiler...
her sabah grip gibiyim ya niye ki ?
Ben de yaaa. Uyandığım gibi hapşırık krizine giriyorum burun göz akımtısı oluyor. 1 saat sonra duruluyorum. Ben de alerjik rinit var gerçi ama hiç böyle olmMıştım. Son 2 haftadır var
Geçen gün hAmileliğin bu haftalarında burun akıntısı olCağını okumuştum
Ben bi kere hissedip bi daha hissedemeyenlerdenim. 3 haftaya kalmaz hissedersin dedi doktorumuz. 16+5 izKızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
Canim bende gecen hafta bi kere hissettim okdr sanirim ozamanda bas asagiydi ayaklari yukardaydi mideme dogru hafif dokunuslar vardi ama artii yokBen bi kere hissedip bi daha hissedemeyenlerdenim. 3 haftaya kalmaz hissedersin dedi doktorumuz. 16+5 iz
Baş aşağı olduğunu nasıl anladınız ? Bende balık geçiyomuş gibi bi his olmuştu ama iç sesim bebek olduğunu söyledi farklıydı yani.Canim bende gecen hafta bi kere hissettim okdr sanirim ozamanda bas asagiydi ayaklari yukardaydi mideme dogru hafif dokunuslar vardi ama artii yok
hımm ondan mı acaba benimde öyle 1-2 saat sonra hiçbşy kalmıyor
Ben senden bir hafta öndeyim işte yazmıştım bir kez hissettim daha da bir şey yok. 20. haftayı bekliyorum. şanslıysan hissediyorsun demek. küçükken şirinler başlarken söylerdi, şanslıysanız ormanda görürsünüz diye de inanırdım ona benzedi biraz.Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
bende nefes nefese kalıyorum. hali silmek mi maşallah valla. halı silmeyi eskiden de sevmezdim ama dün mutfak yeri sildim onu silerken de bir taratan acaba diyorum bir şey olur mu diğer taraftan da öyle bir şey olsa herkes plates fala yapmazdı diyorum.Kızlaarr kilolardan bahseden olmuş ben de 3 kilo almışımSon zamanlarda aldım o kiloları da ben yine bi 25 kilo alırım diye bekliyorum ya hadi bakalım Bu aralar maaşallah keyfime diyecek yok çok hareketli ve enerjiğim Salondaki 2 tane büyük halıyı sildim dün gece.Tertemiz oldular valla.Çalışıyorum zamanım yok aslında evde olsam daha neler yaparım Doktor bana kan hapı yazmıştı ama içmiyorum hiç hep unutuyorum bu ara midem coştu yine maalesef hergün lansor içiyorum ama bi kan hapını da içmek aklıma gelmiyor eşim duymasın Bu arada hareketleri ben de hissetmiyorum üstelik bu benim 3. bebeğim :) Yalnız bu son zamanlarda yürürken filan nefes nefese kalmaya başladım sizde de var mı?
Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
Kızlaarr kilolardan bahseden olmuş ben de 3 kilo almışımSon zamanlarda aldım o kiloları da ben yine bi 25 kilo alırım diye bekliyorum ya hadi bakalım Bu aralar maaşallah keyfime diyecek yok çok hareketli ve enerjiğim Salondaki 2 tane büyük halıyı sildim dün gece.Tertemiz oldular valla.Çalışıyorum zamanım yok aslında evde olsam daha neler yaparım Doktor bana kan hapı yazmıştı ama içmiyorum hiç hep unutuyorum bu ara midem coştu yine maalesef hergün lansor içiyorum ama bi kan hapını da içmek aklıma gelmiyor eşim duymasın Bu arada hareketleri ben de hissetmiyorum üstelik bu benim 3. bebeğim :) Yalnız bu son zamanlarda yürürken filan nefes nefese kalmaya başladım sizde de var mı?
evet kayıptın sen de. benim cinsiyet belli ama 13.haftada öğrenmiştim cuma gideceğim bende kesinleşecek bakalım. ne güzel herkes tatile gitti bir ben kaldım .merhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır katılamıyorum aranıza
iş guc yoğunum bıraz...
dun lwc den 2 tane pantolan bır tanede sort aldım
eylulde tatıle gıdeceğim hıç bişey olmuyor artık. bana ... sizde durumlar nasıl
cınsıyetler bellımı
bende bu cuma gıdeceğim inişallah bellı olur... gercı sağlıklı olsunda gerısı muhım değil
selam annişler nasılsınız?
Cumartesi evimize geldik çok şükür huzurum keyfim yerine geldi. beni mutsuz eden şey belli kaynanam görümcem belli ki. çok şükür çoookkk keyifliyim bi de temizlik yaptım oh miss gibi kokuyor evcazımm..
yarında perde yıkayayım diyorum akşama serinde de bi ütü ohhh deyme keyfime.
eylül 13 de de ailemin yanına gidicez alanyaya. orda da 15 gün bi tatil çok iyi gelecek doğum öncesi. cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne dicek cinsiyetine bi kız bi erkek dediler bakalım sağlıklı olsun tek dileğim bu.
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın.
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?