2015 Şubat Anneleri

bende çok az su içerim noluyomuşki :S
hem nasıl suyu az???
bizim içişimize göre mi belli oluyo plesanta suyu ??
bence benim bünyede bi sorun var araştırcam bu konuyu. su içsem de belli bi düzeyden fazla artmıyor çünkü.
çok az içme suyu bu sıcaklarda en az 3 litre içmelisin. bebeğin suyunu az çok etkiler ama bi sorun olmasa da senin metabolizman için iyi olur

şuradaki şıklardan tek kabızlığa etki etmedi, bende. hemde günde 4 litre su içmeme rağmen şişem ve ben bütünleştik artık

hava kapanıp kapanıp açıyor ama belli ki yağıcak ay nasıl dört gözle bekliyorum
yağmur falan kesmez yaz bitsin artık. her yerim kabardı sıcaktan saat başı duş alamam ya. oğluma enerjim kalmadı. bebeğin suyunu azaltan bir de sıcak, sürekli terlersem nasıl bebeğe gitsin içtiğim su

hava kapanıp kapanıp açıyor ama belli ki yağıcak ay nasıl dört gözle bekliyorum
geçen sefer sizde yağmıştı sonra bize geçmişti. ondan soruyorum . ya esiyor çok fena ama ter sırtımdan çıktı. anladım ben diğer insanların 5 katı yaşıyorum sıcağı . resmen içimde soba yanıyor.

dünyanın en tatlı anneleri selamlarrrrrrr Nasılsınız ne var ne yok özledim vallahi sizi. Cuma günü doktora gidicem acaba neler olucak bakalım.. Hafta sonu ilk defa bebişime bişeyler aldım ama abartmadım Mothercare' in outletinden çok uygun fiyata aldım hemde pek bi mutluyuz artık giyicek bi kaç minik bişeyi var Cuma gününden sonra iyice kesinleşen cinsiyetiyle aranızda olucam Sizde ne var ne yok hayat nasıl bebişler nasıl ?

Çok yakın bi arkadasım doğum yaptı az önce resimlerini yollamıs yaa kendimi tutamadım ağladım kendimi düşündüm ve ne yalan söyleyeyim arkadasımı kıskandım bebişi artık kucagında die hafta hesapladım topladım cıkardım daha çooook var dedim.. günler çabucak gecsin die dua ettim

Biz iyiyiz sukur cnm sen nasilsin ne guzel almissin ya bende cok hevesleniyorum almak icin ama cinsiyeti bekliyorum 1 hafta sonra gidicem belli olur artik yavas yavas almak istiyorum bende

Ne kadr guzel allah anali babali buyutmek nasip etsin vallahi nasil gecer bu zaman gerci artii 4. Ayimiz bitiyo az kaldi:)

Biz iyiyiz sukur cnm sen nasilsin ne guzel almissin ya bende cok hevesleniyorum almak icin ama cinsiyeti bekliyorum 1 hafta sonra gidicem belli olur artik yavas yavas almak istiyorum bende
benimde kesin olmamakla birlikte erkek bakalım cuma günü tamamen kesinleşicek. unisex alıyorum yinede. ama çok şeyi yok yani ufak ufak bi kaç parça. hediye geliyo bir sürü onlar var işte

huhuuuuu biz geldik karadenizden
nasılsınız , çok konuşmuşsunuz okuyamadım vallaa
ben ise iyim mide yanmamı Gavisconda geçirmedi ,hamileyken gidilmeyecek tek yer belki de karadeniz onu söyliyim size o yollar çok ağrı yaptı ama iyim şimdi..
Ayrıca Asya*mızı hissetmeye başladım 4-5 gün öncee

kızlar benımde sukur enerjım yerıne geldı.. dun camlarda dahıl kocaa bı temızlık yaptık esımlee saolsun artık yardım edıyo camların cogunu o hallettı... bence cok abartmadan sureklı hareket halınde olmak ıyı yoksa ucu gelmez hantallıgın.. delı alısverıs yapasım var cınsıyetıde ogrendık ama emın olamıyorum... hayırlısı acaıp acıktım surda yemek yıyelı nekadar oldukı sankı sımdı yemek soledım yınee oyyy sonum ıyı deıl...

16+4 oldum bulantılar kusmalar devam valla birileri beni kandırmş ilk üç ay biter diye kardeşim 38. Haftasnda hala kusuyo garibim ama en azından yemek yiyebilyrm tabi eskiye göre iyyim( yaprakgül)

16+4 oldum bulantılar kusmalar devam valla birileri beni kandırmş ilk üç ay biter diye kardeşim 38. Haftasnda hala kusuyo garibim ama en azından yemek yiyebilyrm tabi eskiye göre iyyim( yaprakgül)

Kızlar benim ikizlerde soldaki sanki ufaktan vuruyo yaa değişik bişy bence bagırsak falan değil bebeği hissedyrm ama sagdakinde hiç haraket yok sakin olcak heralde bende savırsızlıanıyrm artık doğsalar zaman geçsede bebeklerimizin resmlerini paylaşsak dimi:)

sanırım bir sen kaldın kusan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…