Bende cevap alamadım malesef mobilden kaynaklanıyor sayfalar hızla geçiyor sanırım ona bağlıyorum ben...Canım ben bu aralar hissediyorum ikinci gebeliğim belki tecrübeden bilemiyorum....Ama 20.haftaya kadar hissetmemek normalmiş sıkma canını biraz daha bekle...Kızlar ya daha önce yazdım ama cevap gelmedi aynı haftalarda olan herkes hareketleri hissedebiliyor mu?
Selam herkese tek gözü kapali korsan gibiyim okumaya calistim ama dayanamadim. Gribin muhtesem kankisi goz nezlesi beni esir aldi yine bi gözüm tamamen iptal cesme kivaminda zonklamasi da cabasi. Gece hic uyuyamadim bogaz göz agliycam halime o derece. Öneriler veren arkidisler teşekkür ederim ihlamur yasak degil gebelikte gunde ikiyi gecmiyorum ictigimin ilk saati rajat ettriyor en azından adaçayı içmek sakincali ama Yaprakgul gargara onermis tukuruyon.onu eskiden yapardm tekrar deniim bari. Zencefil bal ihlamura katiyorum zaten bol.limon sikip iciyorum direk eksisiyle yaksin diye bogazimi
Ama su göz nezlesi hepsini solladi.ilaci da yok bunum gunu dolmadan gecmiyo uyuz cocuklugumdan beri cekiyorum nefret ettriyor hayattan. Kizdan gozumu kapatıp yatmak da.mumkun olmuyo ki devamli bisey istiyo az icim geçsin dalayim sansim yok cam balkon açık olunca takipteyim surekli. Asm gidin demissiniz de bişey vermiyolar.malesef kizima gebeyken ayda.iki kez agir grip gecriodum malesef bagskligim cok zayıf alerjik zemin de var bogazda bakteri cikar da cok uzum gecmzse anca antıbıyotık verıolar yalvariyordum ilac diye de cekecen boyle diyordu tum drlar oy rabbim acisin inşallah; (
Selam herkese tek gözü kapali korsan gibiyim okumaya calistim ama dayanamadim. Gribin muhtesem kankisi goz nezlesi beni esir aldi yine bi gözüm tamamen iptal cesme kivaminda zonklamasi da cabasi. Gece hic uyuyamadim bogaz göz agliycam halime o derece. Öneriler veren arkidisler teşekkür ederim ihlamur yasak degil gebelikte gunde ikiyi gecmiyorum ictigimin ilk saati rajat ettriyor en azından adaçayı içmek sakincali ama Yaprakgul gargara onermis tukuruyon.onu eskiden yapardm tekrar deniim bari. Zencefil bal ihlamura katiyorum zaten bol.limon sikip iciyorum direk eksisiyle yaksin diye bogazimi
Ama su göz nezlesi hepsini solladi.ilaci da yok bunum gunu dolmadan gecmiyo uyuz cocuklugumdan beri cekiyorum nefret ettriyor hayattan. Kizdan gozumu kapatıp yatmak da.mumkun olmuyo ki devamli bisey istiyo az icim geçsin dalayim sansim yok cam balkon açık olunca takipteyim surekli. Asm gidin demissiniz de bişey vermiyolar.malesef kizima gebeyken ayda.iki kez agir grip gecriodum malesef bagskligim cok zayıf alerjik zemin de var bogazda bakteri cikar da cok uzum gecmzse anca antıbıyotık verıolar yalvariyordum ilac diye de cekecen boyle diyordu tum drlar oy rabbim acisin inşallah; (
progestanı doktor düşük riski olanlara veriyor. daha önce düşüğü olan ya da kanaması olanlara falan veriyor.Merhaba Kızlar güzel haftalar herkese.....
Bende 10.30 kalktım ama gece çok geç yatıyorum bir türlü düzen oturtamadım kendime ona üzülüyorum
progestan demişsiniz herkes kullanmış hemen hemen nedir bu acaba?
Birde ben dün demir hapımı içmedim iştahımda hemen azalma oluyor açlığa daha çok dayanıyorum sanki..Onu içince saat başı mutfaktayım utanıyorum artık kendimden.....
Bu hapları hiç içmeyenlerde varmış acaba bir gün içsem bir gün içmesem en azından bir zararı olur mu?
Akşam yemeklerini saat 7 ye kadar yemeye çalışıyorum sonra birşey yemiyorum ki kilo olmasın diye ama demir hapı içersem asla dayanamıyorum
Merhaba Kızlar güzel haftalar herkese.....
Bende 10.30 kalktım ama gece çok geç yatıyorum bir türlü düzen oturtamadım kendime ona üzülüyorum
progestan demişsiniz herkes kullanmış hemen hemen nedir bu acaba?
Birde ben dün demir hapımı içmedim iştahımda hemen azalma oluyor açlığa daha çok dayanıyorum sanki..Onu içince saat başı mutfaktayım utanıyorum artık kendimden.....
Bu hapları hiç içmeyenlerde varmış acaba bir gün içsem bir gün içmesem en azından bir zararı olur mu?
Akşam yemeklerini saat 7 ye kadar yemeye çalışıyorum sonra birşey yemiyorum ki kilo olmasın diye ama demir hapı içersem asla dayanamıyorum
Canim tahmin etyim cunku ultrasinda nezamn gorsem ayaklarini kaldirip indiriyo mideme yakin biyerde hissettigim icin ayaklari diye dusundum:))Baş aşağı olduğunu nasıl anladınız ? Bende balık geçiyomuş gibi bi his olmuştu ama iç sesim bebek olduğunu söyledi farklıydı yani.
selam herkese evime döndüm şükür. temizlenecek bir ev var temizlik yapanlara maşallah diyorum benim belim ağrıyor sürekli. zaten hava hala sıcak, sıcakta hiç hareket edemiyorum.
doktora gittik bu gün tatilde gittiğim dr kız demişti bu erkek dedi ama şüpheliymiş. 15 eylülde bi daha bakıcak.
bir de bebeğin suyu az çok su iç dedioğlumda da suyu hep azdı hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne olmuştum. niye hep suları az oluyor benim bebeklerin. günde 3,5 litre su içicem bakalım düzelir inş.
sizin oralarda yağmaz ben Marmara'dan bahsediyorum, siz daha çok beklersiniz sanırım serinlik için.ne yağmuru asfalt yanıyo(
sizin oralarda yağmaz ben Marmara'dan bahsediyorum, siz daha çok beklersiniz sanırım serinlik için.
valla ısrar et bu ilaç beni mahfediyo bitiyom ölüyom de ben resmen acındırdım yürüyemiyom bile dedimSöylemezmiyim her gittiğimde şu ilacım bitti şu şı kadar var diyorum. Folikasiti bıraktırdı demir ilacına başlattı progestnın dozunu düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?