dün akşam limona aşerdim bacılar, yarım limon yiyebildim ama tansiyonum 9-6 ydı. bekledim düzelir diye yok düzelmedi napim süt içip yattım, kız anası mı olacam ki :)))
Ewt cnm allaha şükür 18 yaşında gelin oldum ama herşeyin üstesinden geliyorum evelallah. İşte hamilelik biraz geriletti beni ama oda geçici bişey. Beebeğim sağlıklı olsun eşim beni anlasın yeter.
Bizimde daha cinsiyeti belli değil nasipse bende 12 eylülde gideceğim kontrole o zaman belli olur kesin diye düşünüyorum.Neyse sağlıklı sıhhatli olsunda bebeklerimiz sağ salim doğuralım da gerisi önemli değil :)
gebelikten önce yerdim her gün olmasa da malum çalışınca insan hergün iyi kahvaltı yapamıyor depolarım iyidir sanırım ya düzenli beslenirim ben , iştahımda azalmıştı ama bikaç gündür düzene girdi sanki benimki 13+6
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
üstüste içme kuzum belli aralıklarla iç su önemli tabi ama misalen ablam çok su içince midesi bulanır hemen 3 tane sağlıklı sıhhatli tosunu var çokta zorlama kendini herkesin midesi farklıdır
ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
ayy ne güzel yağıyor nerde yaşıyosun ben güneş görüyorum ama d vit. hep düşüktür sanıyorum hipotroit var bende o yüzden ampul kullanırdım önceden ama doktorum bişey vermedi bana ilaç niyetine tahliller iyi geldi
kızlar lastikli çarşaf alacağım ama çekmeyen bir kumaş olsun istiyorum bulunduğum yerde bulamadım mecburen netten sipariş edeceğim bana tavsiye edebileceğiniz kaliteli solmayan markalar varmı.
ben sarevin ürünlerini kullanıyorum çok memnunum ama başka markalarıda kullanmak istiyorum
ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
Ben o ufak şişeleri bir kerede içiyorum ve günde 6-7 tane içiyorum buz gibi ama benim içim kavruluyor sürekli uyanır uyanmaz kafaya diliyorum. Nasıl hasretle içiyorum ki her içtiğimde Allaha şükrediyorum su için.
Asıl sizler şanslısınız bu güneşin faydalarını kaçırmayın yarım saat güneşin altında otursanız bebişe nasıl faydası olur Ekim'de geleceğiz Türkiye'ye kısmetse Allah'tan memleketim Adana güneş her daim vardır orada sonra ikinci memleketim Ankara bünyeyi alıştırıp soğuğa öyle dönmeyi planlıyoruz evimize
Aslında yaz ama Türkiye'deki nimetlerden yok burada o yüzden bulutların arasında güneş görsünler bikinilerini giyip balkona çıkıyorlar :)) yılda 1 max 2 ay yaz yaşıyoruz ama hani bizim memlekette derler ya yağmur sıcağı öyle yağmursuz geçen ay yok şimdi de bildiğin kış geldi