2015 Şubat Anneleri

Benimde dün arkadasım dogum yaptı bende kıskandım onu benimde kucagımda olsun dedim ama dogum fotolarını görünce kötü oldum korktum bende bende aynısı olcak dedim ben dogumdan kokuyorum bebege bakmaktan deil daha sonrada aman yeterki dogsun kessinler umrumda deil die kendimi yatıstırmaya calıssam da korkum hala gecmedi

ocak annelerindeki bayanın bebeğinin böbrekleri sorunluydu yoksa su azlığı elbette sadece ondan olmuyor..ben günde 2-3 bardak ancak içebiliyorum ama bir sıkıntı yok şimdilik..demekki sadece su içmekle alakalı değil amniyon sıvısının miktarı..bu arada ibrahim saraçoğlu havuç suyu demişti,ocak annelerinde deneyenler vardı..sen de bi dene istersen..

tahmin yapmışmıydı dr hiç eğer senin bonibon şekerin bacacıklarını kapatmazsa görür canım

canım sanki kızımız geliyor dedi. ama emin olma oranı %10 gibiydi. bence erkek dedim doktora amma inatçısın kız dedi bana o da

kısmet sağlıklı olsun da. ama göstersin artık e biz de merak ediyoruz bonibonumuzun rengini pembe mi mavi mi, di mi ama :-DDD

hayırlısı Allah gönlüne göre versin :) Ama inan burda çok zorlandık sıcaklarda uzaktan gözüktüğü gibi değil :) hamileliğin ilk dönemleri özellikle çoğumuz mahfolduk

Belçikadayım 2 senedir. Doktorum güneşlendikten sonra vücudunu sabunla yıkama dedi sabun d vitaminini nötrlüyormuş. Ben de şimdi yoğurtla tükettiğim d vitamini kapsüllerini kullanıyorum ama araştırmalarımdan vardığım sonuçsa ilacı aldıktan sonra etkisini görmek için en az 15 dk güneş altında yatın deniliyor yani ne kadar faydasını görüyorum bir fikrim yok. Şu an bildiğin akşam üzeri karanlığı

belki kesmezler. rahatça kolay doğum yapar çıkarsın. inşallah normal olur benimkisi de yaa Allah'ım duy sesimi...

bana doktorum güneşlenmek yasak demişti, lekelenme olmaması için... Açık tenliyim. koruyorum kendimi ama leke olacaksa yine de olur bence.

hayırlısı Allah gönlüne göre versin :) Ama inan burda çok zorlandık sıcaklarda uzaktan gözüktüğü gibi değil :) hamileliğin ilk dönemleri özellikle çoğumuz mahfolduk
Eğer düşünürsek bir sonraki hamilelik başlangıcını Eylül ayına denk getirelim :)) sanırım en rahat hamilelik dönemidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…