- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Benimde dün arkadasım dogum yaptı bende kıskandım onu benimde kucagımda olsun dedim ama dogum fotolarını görünce kötü oldum korktum bendeselam kızlar hsonu bi arkadasım doğum yaptı..aslında beklenen tarihten 15 gun once gerceklesti doğum..rutin kontrolunde suyunun cok azalmasından dolayı acil doguma aldılar..ilk defa birinin doguma gidisini cıkısını bebegini ilk emzirişini gordum..cok heycan vericiydi.. ama nedense bnm içime bi korku düştü..cok zor geldi gozume..ara sıra siz de boyle seyler hissediyor musunuz?
ocak annelerindeki bayanın bebeğinin böbrekleri sorunluydu yoksa su azlığı elbette sadece ondan olmuyor..ben günde 2-3 bardak ancak içebiliyorum ama bir sıkıntı yok şimdilik..demekki sadece su içmekle alakalı değil amniyon sıvısının miktarı..bu arada ibrahim saraçoğlu havuç suyu demişti,ocak annelerinde deneyenler vardı..sen de bi dene istersen..gunaydin kizlar. dun surekli su ictim. 3,5 litre ic ic bitmiyor. sonra da su kustum. bi arkadas yazmis bebegin bobreginde sorun olunca su azalir diye oglumda da su azdi cok sukur bi sorunu da yoktu. bunu ultrasonda bakinca anliyorlar zaten. bebegin mesanesi dolu mu diye. daha su azligi cin cok erken ya canim skildi baska dotora gidicem
tahmin yapmışmıydı dr hiç eğer senin bonibon şekerin bacacıklarını kapatmazsa görür canım
ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
hayırlısı Allah gönlüne göre versin :) Ama inan burda çok zorlandık sıcaklarda uzaktan gözüktüğü gibi değil :) hamileliğin ilk dönemleri özellikle çoğumuz mahfoldukAsıl sizler şanslısınız bu güneşin faydalarını kaçırmayın yarım saat güneşin altında otursanız bebişe nasıl faydası olur Ekim'de geleceğiz Türkiye'ye kısmetse Allah'tan memleketim Adana güneş her daim vardır orada sonra ikinci memleketim Ankara bünyeyi alıştırıp soğuğa öyle dönmeyi planlıyoruz evimize
Belçikadayım 2 senedir. Doktorum güneşlendikten sonra vücudunu sabunla yıkama dedi sabun d vitaminini nötrlüyormuş. Ben de şimdi yoğurtla tükettiğim d vitamini kapsüllerini kullanıyorum ama araştırmalarımdan vardığım sonuçsa ilacı aldıktan sonra etkisini görmek için en az 15 dk güneş altında yatın deniliyor yani ne kadar faydasını görüyorum bir fikrim yok. Şu an bildiğin akşam üzeri karanlığıayy ne güzel yağıyor nerde yaşıyosun ben güneş görüyorum ama d vit. hep düşüktür sanıyorum hipotroit var bende o yüzden ampul kullanırdım önceden ama doktorum bişey vermedi bana ilaç niyetine tahliller iyi geldi
Benimde dün arkadasım dogum yaptı bende kıskandım onu benimde kucagımda olsun dedim ama dogum fotolarını görünce kötü oldum korktum bendebende aynısı olcak dedim ben dogumdan kokuyorum bebege bakmaktan deil daha sonrada aman yeterki dogsun kessinler umrumda deil die kendimi yatıstırmaya calıssam da korkum hala gecmedi
Belçikadayım 2 senedir. Doktorum güneşlendikten sonra vücudunu sabunla yıkama dedi sabun d vitaminini nötrlüyormuş. Ben de şimdi yoğurtla tükettiğim d vitamini kapsüllerini kullanıyorum ama araştırmalarımdan vardığım sonuçsa ilacı aldıktan sonra etkisini görmek için en az 15 dk güneş altında yatın deniliyor yani ne kadar faydasını görüyorum bir fikrim yok. Şu an bildiğin akşam üzeri karanlığı
Eğer düşünürsek bir sonraki hamilelik başlangıcını Eylül ayına denk getirelim :)) sanırım en rahat hamilelik dönemidir.hayırlısı Allah gönlüne göre versin :) Ama inan burda çok zorlandık sıcaklarda uzaktan gözüktüğü gibi değil :) hamileliğin ilk dönemleri özellikle çoğumuz mahfolduk
canım iş yoğunluğundan msjını yeni gördüm isteğim kızdı ama içime hep erkek doğuyoduay hadi hayırlısı olsunErkekmi istiyodun sen ?
benim gibi oldu yani desene :)canım iş yoğunluğundan msjını yeni gördüm isteğim kızdı ama içime hep erkek doğuyodu
yani kısmen öyle gibi duruyor :)Eğer düşünürsek bir sonraki hamilelik başlangıcını Eylül ayına denk getirelim :)) sanırım en rahat hamilelik dönemidir.
ben normal dogumdan daha cok korkuyorum yaaabelki kesmezler. rahatça kolay doğum yapar çıkarsın. inşallah normal olur benimkisi de yaa Allah'ım duy sesimi...
tşk cnm amin hepimiznkini inşalllah bakalım artık daha belli değil dedi dr.Oyyy maaallah kuzucuga ne guzelde uzanmis ole kiza benzettim cnm ben allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
benim kuzucuğuma hiç tahmin yok mu başkakızlar buda benim bebişim tahminlernzzi ala bilir miyim.22 subat doğum muhtemel tarihim.sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz 12+3 haftalık burada
erkk gıbı bnmkı de böle duruotekrar ekleyeyim bari
sağlıkla doğsunlar da bi daha ki kız olur inşbenim gibi oldu yani desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?