2 kızım var.bakalım bu ne olacakMaşallah 3. DemekDiğerleri kız mı erkek mi :)
Eki Görüntüle 1226873
bu pek hoşuma gitti oturu ve yatar pozisyonda kendinden titreşimli oturma odasındayken ve mutfakta iş yaparken bebek kendini yalnız hissetmez
allah gönlüne göre versin inşşşamin kör tırnağımızı yaratmaya kudretimiz yokken mucizevi bir şekilde oluşuyorlar.ama gönül ikisinden de istyo tabi.hele bir de 3.ise benm gibi.
kemer çok sıkılmaz kuzum onlar sıkılıyor zaten azcık düşmeyecek şekilde geniş olcak hem takılsa ne olur onlar ne yapar eder çözerler teee tek korkun bu olsunsanki bebek biraz büyünce döner kemere takılı kalır düşer gibi olur gibi geldi bana
kaçıncı haftada tahmin yapıldı sana canım??işte benm küçüğüm 3 numaram
amin inş.hepimizin.arkadaşlar göğüs uçları kararan var mı benm daha 7-8 haftalıkken kararmaya başladı.şimdi biraz düzeldi.kızlarımda olmadı.birde bunda hiç bulantı kusma yaşamadım.normalmi acaba diğerlerinde kusunca acayip geldiallah gönlüne göre versin inşşş
amin inş.hepimizin.arkadaşlar göğüs uçları kararan var mı benm daha 7-8 haftalıkken kararmaya başladı.şimdi biraz düzeldi.kızlarımda olmadı.birde bunda hiç bulantı kusma yaşamadım.normalmi acaba diğerlerinde kusunca acayip geldi
12+3tüm 2 li tarama için gitmiştim kendi doktorum yoktu aynı hasatanede başka doktora gittim.baktı ama bakarken sormama rağmen cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.kalktım çok ısrar ettim soylemesi için belli olmuştur tahmininiz ne falan diye duraksayarak kız gibi ama net değil dedi.hani ultrasonda bakarken kıza benzyo falan demedi.ya da ben farklı istdiğim için çok önemsemedim bilmyorum.kaçıncı haftada tahmin yapıldı sana canım??
Ben oğlumda çok aşırı derecede mide bulantısı kusma yaşadım, bunda ondan daha hafif oldu, ama Buda oğlan :) oğlumda daha ağır geçti bunda kendimi çok hafif hissediyorum :) Allah gönlüne göre versin..amin inş.hepimizin.arkadaşlar göğüs uçları kararan var mı benm daha 7-8 haftalıkken kararmaya başladı.şimdi biraz düzeldi.kızlarımda olmadı.birde bunda hiç bulantı kusma yaşamadım.normalmi acaba diğerlerinde kusunca acayip geldi
bende kaşıntı yok ama karnım kaşınıyo benmde bulantım kusmam hiç olmadıbulantılarım sabahları oluyor artık eskisi gibi değilim ama göğüslerimden malesef çok çekiyorum kaşıntısı acıması ayrı birde rengi kapkara oldu :) hadi kararsın ama kaşınması çok fena birşey kaşıyamıyorumda öyle içim gidiyor :)
Aman benimkide sanki geri geliyor bi kaç gündür hafiften bulanıyorbulantılarım sabahları oluyor artık eskisi gibi değilim ama göğüslerimden malesef çok çekiyorum kaşıntısı acıması ayrı birde rengi kapkara oldu :) hadi kararsın ama kaşınması çok fena birşey kaşıyamıyorumda öyle içim gidiyor :)
Allah razı olsun belki benm bünye alışmıştır hamişliğe ondandırBen oğlumda çok aşırı derecede mide bulantısı kusma yaşadım, bunda ondan daha hafif oldu, ama Buda oğlan :) oğlumda daha ağır geçti bunda kendimi çok hafif hissediyorum :) Allah gönlüne göre versin..
Ben ee 12+4te öğrendim cinsiyetini bebişin:)erkekimiz olacak inşallah :))12+3tüm 2 li tarama için gitmiştim kendi doktorum yoktu aynı hasatanede başka doktora gittim.baktı ama bakarken sormama rağmen cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.kalktım çok ısrar ettim soylemesi için belli olmuştur tahmininiz ne falan diye duraksayarak kız gibi ama net değil dedi.hani ultrasonda bakarken kıza benzyo falan demedi.ya da ben farklı istdiğim için çok önemsemedim bilmyorum.
Kızlar saçlarımı kesip boyamayı düşünüyorum, boyanın sakıncası olur mu onu bilemiyorum yada doğuma yakın boyayım :-/
Eltimin 4 çocugu var, 4 hamileliğide birbirinden beter geçti, hepsidede 30 ila 40 kilo aldı :)Allah razı olsun belki benm bünye alışmıştır hamişliğe ondandır
Demi ya, normal zamanda bile boyanın kokusunu kaldıramıyorum bencede kalsın önemli değil yatabikide boyama
bebeğin genizlerine kadar gidip huzursuz edermiş
kuaförüm dedi
artık dip boya işi bitti dedi
sakın yaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?