2015 Şubat Anneleri

tşk.

tşk ettim arkadasım deneyelişm baklım

bu kremi neden hamileyken kullanmaya başlıyoz şimdiden mi yara olmaya başlıyor ?? büyüdüğü için çatlaklar mı oluşuyor ?? onun için mi ? helpp

ya heryerler serinledide konya neden serinlemedi ben uyuyamıorum sıcaktan yatak falan beni yakıo sanki ofisteyim klima acık yanımda vide vantiraör acık sanki gögüslerimden ve bacaklarımdan ateş çıkıo yaa eşim hava normal dio ama gece yatakta da dönmekten uyuyamıorum.. Allahtan serin havalar geliomuş yoksa ben napardım. çok terliorum cok su içtiğim için sanırım az suyu kesecek 3 litreden fazla içiorum o yüzdende oluo sanırım normalde terleyen biri deilimdir. ayy çirkinleştim hee ter mer die ama bildiğin akıo heryerimden bana nooliyoooooo

ben zaten hayatta kimseye güvenerek iş yapmayı sevmem ama hem çocuk çok istedik hem de biraz çıkmazdayım ondan mecbur kaldım gıbı oldu.
kendi işim olduğundan mecbur çalışmaya devam edıcem. ev borcum olduğundan öyle eleman falan alacak durumum da yok. k.validem öyle diyince dedım en azından 2 ay falan bakardı sonrada işe getirirdim ama olmadı.
o bakacağı zaman bile bütün sülale olarak bize yerleşmeyi planlamışlardı .hayırlısı olsun .

sağol canım teredütte kalmıştım acaba hamileyken göğüslere bir şey sürülürmü diye hani doğduktan sonra neyse de. alayım en iyisi büyük eczanelerde vardır bu krem. teşekkür ederim tekrardan.

bu kremi neden hamileyken kullanmaya başlıyoz şimdiden mi yara olmaya başlıyor ?? büyüdüğü için çatlaklar mı oluşuyor ?? onun için mi ? helpp

benim gibi göğüs uçları kabuk kabuk soyulmaya ve kaşınmaya başladıysa evet şimdiden başlamak gerekiyormuş. ben tereddüt ediyordum bebeğe zararı olur mu diye ama olmuyormuş.

evet detaylı galiba, baya tuzlu bir şey 300 tl istediler benden :) devlete soracağım yapıyorlar mı diye

cnm benım gıttıgım hastanede 78 tl ye yaptılar detaylı ultrasonu. 50 tl de kan testi için aldılar. devlette bildiğim kadarıyla doktor gereklı gorurse yapıyor. eger yapmazlarsa baska hastanelerıde arastır cnm

cnm benımde gogus uclarım yara oldu. bıde tatılde olmustu. tuzlu suya gırınce cıglık atasım gelıyodu. eczaneye gıttım bepantolun bebek pişik kremını aldım surdum ınan bır gecede gectı. oda aklında olsun

öff aynı evde yaşamakta sıkardı ya , benimde k.validem bakacak 4 gözle bekliyor ama evlerimizin arası uzak k.validem bize gelemez gibi sanki rahatsız biraz hasta olur biz hergün götürüp bırakacaz ama o da kışın nsl olur bilemem gerçi seneye kışa kadar büyürler heralde demi ? :)))

Kızlar saçlarımı kesip boyamayı düşünüyorum, boyanın sakıncası olur mu onu bilemiyorum yada doğuma yakın boyayım :-/
ben boyadım cıktı beyazlar yıne bence bır kere boya doğuma yakın boya.
boyayımda bıraz da olsa kendımı ıyı hıssederım dedım ama sacımı taramaktan acızım ayrıca fon makınesı ıcın cok sıcak .oyle saçaklı dolaşıyorum. toparlak saçaklı.

Demi ya, normal zamanda bile boyanın kokusunu kaldıramıyorum bencede kalsın önemli değil ya
ayrıcı biktisel boya ile boyadım ben öyleyken bıle aşırı kötü kokuyor. jel gıbı bır sey zaten .midesi bulanmayan benım bıle mıdemı mahvettı.

arkadaşlar gerginlik problemi yaşayan var mı
sinir hali tahammülsüzlük
ağzını burnunu dağıtma isteği
yada bi anda hüngür hüngür aglamak isteyen
benim başından beri öyleydi ama iki haftadır falan daha az. haftanın bir iki günü ancak oluyor o da eskiden de olurdu zaten. geçer yakında.

cnm benım gıttıgım hastanede 78 tl ye yaptılar detaylı ultrasonu. 50 tl de kan testi için aldılar. devlette bildiğim kadarıyla doktor gereklı gorurse yapıyor. eger yapmazlarsa baska hastanelerıde arastır cnm

detaylı ultrason çok son model cihaz gerektirmiyormuş 2 boyutlu ultrasonlarla da gayet rahat bakılabiliyormuş, devlette de doktorun gerekli görmesi diye bişey olmaz bence sonuçta yapılması gereken bişey doktora ne için gelindiği söylenirse gereğini yapar sanırsam

büyür büyür.senin işin de zormuş.
benım o kadar zamanım olsa keşke doğumdan sonra kırkı nasıl çıkar diye düşünüyorum, bir de sezeryan yarası var tabii o da iyileşmeli.
muhasebe de her ay işlemler var beklemez de. ya vergi zamanına denk gelirse diyorum. evim işyerine 5 dk. ya eve sistem kurucam ya da bir yolu bulunacak bakalım. bunlar iyi günlerim bebek karnımda iken keyfini çıkarayım.

cnm benım kuzenım ıkı tane dogurdu devlette ıkısınıde yapmadılar. benım tahmınım doktor normal ultrasonda bır garıplık hıssederse yaptırıyor ama bu hastaneye ve doktoruna gorede degısır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…