kız sorma bende çok kırıyorum, sesimi yükseltiyorum, tersliyorum kendi kendime atarlanıyorum sonrada çok üzülüyorum ağlamam geliyor
tşk.eslacım lansınoh dıye bır krem var bıraz pahalı ama sımdıden al onu kullanmaya basla gogus uclarına.. kızımda yara olmuslardı onun sayesınde gectı drlar artı hamılelıkle bırlıkte kullanılmasını onerıyorlar zaten emzırırkende sılmene felan gerek yok bu kremı gercekten ıyı gelmıstı bana ben bı ıkı haftaya kadar baslarım ınsallah... karnı kasınana arkadasım 3. gebelıgın tabıkı tecrubelısındır ama vucudun nem ıstıyo sanırım sende kremlenmeye basla ıstersen...
tşk ettim arkadasım deneyelişm baklımKaşıntı nem eksikliğinden oluyomuş yırtılma nedenleri , bol su içmek lazımmış bi de yağlardan sürmek gerekiyomuş bunlar netten edindiğin bilgiler ,yağ olarak bi tanıdığım badem yağı sürdüm çok kıllanma yaptı zeytinyağı sürenlerde bişey yokmuş demişti bu da dipnot.
en sonunda tamamen soyunucam iş yerinin ortasında herkes şokSüdyen askını da çıkart biraz olsun rahat edeceksin geçmiş olsun
eslacım lansınoh dıye bır krem var bıraz pahalı ama sımdıden al onu kullanmaya basla gogus uclarına.. kızımda yara olmuslardı onun sayesınde gectı drlar artı hamılelıkle bırlıkte kullanılmasını onerıyorlar zaten emzırırkende sılmene felan gerek yok bu kremı gercekten ıyı gelmıstı bana ben bı ıkı haftaya kadar baslarım ınsallah... karnı kasınana arkadasım 3. gebelıgın tabıkı tecrubelısındır ama vucudun nem ıstıyo sanırım sende kremlenmeye basla ıstersen...
en sonunda tamamen soyunucam iş yerinin ortasında herkes şok
ben zaten hayatta kimseye güvenerek iş yapmayı sevmem ama hem çocuk çok istedik hem de biraz çıkmazdayım ondan mecbur kaldım gıbı oldu.canım yaboş ver kimseden bir şey bekleme. beklentiler üzer insanı benimde annem benden hevesli. ama biz çok üzüldük şimdi bu bizim mucizemiz o yüzden diye sanıyorum :) allah bebeişlere ve bize sağlık versin biz bakar büyütürüz evlatlarımızı :)
eslacım lansınoh dıye bır krem var bıraz pahalı ama sımdıden al onu kullanmaya basla gogus uclarına.. kızımda yara olmuslardı onun sayesınde gectı drlar artı hamılelıkle bırlıkte kullanılmasını onerıyorlar zaten emzırırkende sılmene felan gerek yok bu kremı gercekten ıyı gelmıstı bana ben bı ıkı haftaya kadar baslarım ınsallah... karnı kasınana arkadasım 3. gebelıgın tabıkı tecrubelısındır ama vucudun nem ıstıyo sanırım sende kremlenmeye basla ıstersen...
bu kremi neden hamileyken kullanmaya başlıyoz şimdiden mi yara olmaya başlıyor ?? büyüdüğü için çatlaklar mı oluşuyor ?? onun için mi ? helpp
evet detaylı galiba, baya tuzlu bir şey 300 tl istediler benden :) devlete soracağım yapıyorlar mı diye
sağol canım teredütte kalmıştım acaba hamileyken göğüslere bir şey sürülürmü diye hani doğduktan sonra neyse de. alayım en iyisi büyük eczanelerde vardır bu krem. teşekkür ederim tekrardan.
ben zaten hayatta kimseye güvenerek iş yapmayı sevmem ama hem çocuk çok istedik hem de biraz çıkmazdayım ondan mecbur kaldım gıbı oldu.
kendi işim olduğundan mecbur çalışmaya devam edıcem. ev borcum olduğundan öyle eleman falan alacak durumum da yok. k.validem öyle diyince dedım en azından 2 ay falan bakardı sonrada işe getirirdim ama olmadı.
o bakacağı zaman bile bütün sülale olarak bize yerleşmeyi planlamışlardı .hayırlısı olsun .
ben boyadım cıktı beyazlar yıne bence bır kere boya doğuma yakın boya.Kızlar saçlarımı kesip boyamayı düşünüyorum, boyanın sakıncası olur mu onu bilemiyorum yada doğuma yakın boyayım :-/
ayrıcı biktisel boya ile boyadım ben öyleyken bıle aşırı kötü kokuyor. jel gıbı bır sey zaten .midesi bulanmayan benım bıle mıdemı mahvettı.Demi ya, normal zamanda bile boyanın kokusunu kaldıramıyorum bencede kalsın önemli değil ya
benim başından beri öyleydi ama iki haftadır falan daha az. haftanın bir iki günü ancak oluyor o da eskiden de olurdu zaten. geçer yakında.arkadaşlar gerginlik problemi yaşayan var mı
sinir hali tahammülsüzlük
ağzını burnunu dağıtma isteği
yada bi anda hüngür hüngür aglamak isteyen
cnm benım gıttıgım hastanede 78 tl ye yaptılar detaylı ultrasonu. 50 tl de kan testi için aldılar. devlette bildiğim kadarıyla doktor gereklı gorurse yapıyor. eger yapmazlarsa baska hastanelerıde arastır cnm
büyür büyür.senin işin de zormuş.öff aynı evde yaşamakta sıkardı ya , benimde k.validem bakacak 4 gözle bekliyor ama evlerimizin arası uzak k.validem bize gelemez gibi sanki rahatsız biraz hasta olur biz hergün götürüp bırakacaz ama o da kışın nsl olur bilemem gerçi seneye kışa kadar büyürler heralde demi ? :)))
detaylı ultrason çok son model cihaz gerektirmiyormuş 2 boyutlu ultrasonlarla da gayet rahat bakılabiliyormuş, devlette de doktorun gerekli görmesi diye bişey olmaz bence sonuçta yapılması gereken bişey doktora ne için gelindiği söylenirse gereğini yapar sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?