eslacım lansınoh dıye bır krem var bıraz pahalı ama sımdıden al onu kullanmaya basla gogus uclarına.. kızımda yara olmuslardı onun sayesınde gectı drlar artı hamılelıkle bırlıkte kullanılmasını onerıyorlar zaten emzırırkende sılmene felan gerek yok bu kremı gercekten ıyı gelmıstı bana ben bı ıkı haftaya kadar baslarım ınsallah... karnı kasınana arkadasım 3. gebelıgın tabıkı tecrubelısındır ama vucudun nem ıstıyo sanırım sende kremlenmeye basla ıstersen...
Kaşıntı nem eksikliğinden oluyomuş yırtılma nedenleri , bol su içmek lazımmış bi de yağlardan sürmek gerekiyomuş bunlar netten edindiğin bilgiler ,yağ olarak bi tanıdığım badem yağı sürdüm çok kıllanma yaptı zeytinyağı sürenlerde bişey yokmuş demişti bu da dipnot.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için @dandinidandini@meryemkuzu@cimcimesultankan verdim 15 gün sonra sonuç alıcam. 16+1 günmüş gelişimi gayet güzelmiş bebeğimin.hee bide bende erkek annesi olucakmışım cinsiyetini söyledi doktor pat diye garip hissettim
bende şimdi bir tane parol attım zonkluyor kafam resmen yok anam patates koydum masajda yaptırdım banamısın demiyor sanki sağ gözüm çıkacak allahtan bir parolla geçiyor azcık uyudum parolun üstüne kucağımda şipşirin bi oğlan vardı allahım hayretsin inşş hiiçç kız görmedim sadece bir kere pembe yelek gördüm allahım hakkımda hayırlısını versin inşş
Ben de dün temizlik yaptım baş ağrısı tuttu bu aralar nedir böyle hepimizde bir ağrı
Ben de hamiş olduğumu öğrendiğimde pembe yelekli bebeğim olduğunu görmüştüm sonra hep ya oğlum varsı yada erkek bebek anlamına gelen rüyalar gördüm. Bakalım 1 hafta sonra öğrencez hangisiymiş :)