2015 Şubat Anneleri

herkes bahsetmiş kayınvalide falan bakmasından :) benimki efsane esas ya hahaha :) ben bakarım ama sabah bırakırsınız akşam işten gelince alırsınız diyo :) aramızdaki mesafe neredeyse 45dk-1 saat fln :) sabah işe gitmeden kalkıp çocuğu oraya götürücem işten çıkınca perişan gidip çocuğu ordan alıcam üstelik arabamızda yok yani :) dedim sağol canım sen kendine bak o bize yeter hahahahhahahaha :)

eaglec sende tam ozendıgım tıpten bı hamıle olmussun masallah ...
Teşekkür ederim ilk bebeğim eminim sen de ilk hamileliğinde böyleydin. Dikkat edelim yediklerimize yapabilsem karatay diyetine devam edeceğim ekmeği kesip yumurta yemeliyim. Şeker tüketmemek lazım meyveden zaten şeker ihtiyacımızı gideriyoruz bakalım bulantım iyice geçerse başlayacağım :)

yok canım yaa ben hep tombıstım tamam onceden balık etı modundaydım ama hıc bole dalı gıbı olmadım maalesef...

seninki bizimkinden betermiş.
benimki de istanbuldan tekırdağa taşınıyor ıyıki oraya getirin demiyor.

ya kilo almadım ama cok şiştim anlamıorum nie böyle oldu bide bir kac hafta içinde oldu :)
ben pek bişi yiyemyorum ama senin gibiyim çok şiştim gören 5-6 aylık falan sanıyo valla ama kilo almıyorum.anlaamadım ben bu işi
benim bide yeni evliyim yaa insanların aklına kötü seyler gelio sinsi sinsi cok cıktı ama bu 3 bucuk aylık deil diolar napim içimemi cekim bebeği

seninki kısır yemiştee biraz fazla kacırmış gibi yaa benimki bildiğin hamile göbeği :)

ayy daha neler ben hıc cırkın hamıle gormedım ufak tefek seyler olacak ıllakı kolaymı can tasıyoruzz masallah hepımıze...
ya gecen hafta cektim bu resmi bi arkadasım istedi ona yolladım sonra baktım baktım üzüldüm artık cok cirkin oldum die hafta sonu sacıma gecici dalga falan yaptırdım manikür pedikür agdaa azcık kendimi ii hissettim yaa :)

haha komik olmuş. ultrason kağıdında dolaş gösterirsin. ama 4,5 aylık olacak artık benımde son ıkı haftadır cok cıktı.

aa sürülebiliyormu o bende var ondan karnıma sürerim diye aldım. :S ama göğüslere sürülüyorsa bende süreyim

yaa ciddenmi teşekkürler benimde bayya psikolojim bozuldu bana bişi yakısmıo cok cirkinim die
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.

aa sürülebiliyormu o bende var ondan karnıma sürerim diye aldım. :S ama göğüslere sürülüyorsa bende süreyim

catlak onleyıcı degıl ama bebekler için pişik kremı ona dıkkat et canım. bana cok ıyı geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…