herkes bahsetmiş kayınvalide falan bakmasından :) benimki efsane esas ya hahaha :) ben bakarım ama sabah bırakırsınız akşam işten gelince alırsınız diyo :) aramızdaki mesafe neredeyse 45dk-1 saat fln :) sabah işe gitmeden kalkıp çocuğu oraya götürücem işten çıkınca perişan gidip çocuğu ordan alıcam üstelik arabamızda yok yani :) dedim sağol canım sen kendine bak o bize yeter hahahahhahahaha :)
Teşekkür ederim ilk bebeğim eminim sen de ilk hamileliğinde böyleydin. Dikkat edelim yediklerimize yapabilsem karatay diyetine devam edeceğim ekmeği kesip yumurta yemeliyim. Şeker tüketmemek lazım meyveden zaten şeker ihtiyacımızı gideriyoruz bakalım bulantım iyice geçerse başlayacağım :)
Teşekkür ederim ilk bebeğim eminim sen de ilk hamileliğinde böyleydin. Dikkat edelim yediklerimize yapabilsem karatay diyetine devam edeceğim ekmeği kesip yumurta yemeliyim. Şeker tüketmemek lazım meyveden zaten şeker ihtiyacımızı gideriyoruz bakalım bulantım iyice geçerse başlayacağım :)
herkes bahsetmiş kayınvalide falan bakmasından :) benimki efsane esas ya hahaha :) ben bakarım ama sabah bırakırsınız akşam işten gelince alırsınız diyo :) aramızdaki mesafe neredeyse 45dk-1 saat fln :) sabah işe gitmeden kalkıp çocuğu oraya götürücem işten çıkınca perişan gidip çocuğu ordan alıcam üstelik arabamızda yok yani :) dedim sağol canım sen kendine bak o bize yeter hahahahhahahaha :)
kızz senın karnın benden cok nerdeyse. birde benım göğüs altından başlıyor şişlik. dıyorum bebek burda degıl heralde burası neden şişiyor. iyi sevindim valla ben sanıyordum bende garıplık var. bir arkadaşım varda aramızda ıkı hafta var daha karnı dümdüz.
Zorlayınca çıkıyor ama dediğin gibi mideden başlıyoruz sanırım şişmeye hıçkırıklı günler ardından midem genişledi sanırım bugün ağzım boş durmadı bundan sonra tehlikeli dönem inşallah hepimiz bebişi besleyecek kadar kilo alırız
ya gecen hafta cektim bu resmi bi arkadasım istedi ona yolladım sonra baktım baktım üzüldüm artık cok cirkin oldum die hafta sonu sacıma gecici dalga falan yaptırdım manikür pedikür agdaa azcık kendimi ii hissettim yaa :)
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.