2015 Şubat Anneleri

hiç galeye alma öyle rüyaları

bencede çok mantıklı
ve mümkünse ev hanımı biri olsun
çalışanlarda yetişemiyo
benım tüm gün oturumum açık ama
bakamıyorum sıksık

bak gördün mü bosa yedin bitirdin kendini bu kadar neticede icin rahata erdi ya şükür cok sevindim canim gozun aydın

saol cnm valla dedıgın gıbı boşa stres üzüntü oldu bana. ama sonu iyi bıttı bunada şukur

Ço
çok sevindim kim burada ne zaman böyle şey yazsa dua ediyorum inan. İnşAllah hepimiz sıkıntısız ce sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Ço

çok sevindim kim burada ne zaman böyle şey yazsa dua ediyorum inan. İnşAllah hepimiz sıkıntısız ce sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

allah razı olsun cnm. kimse birdaha üzülmesin inşallah

bak ıstee bosuna kendını uzmussun neyse bunla gelmıs gecmıs olsun ınsallah...

bencede çok mantıklı
ve mümkünse ev hanımı biri olsun
çalışanlarda yetişemiyo
benım tüm gün oturumum açık ama
bakamıyorum sıksık
ee ozaman bı gonuullu bekleyelım ılgılenebılecek bır arkadas onuda cok sıkmadan ama genel seylerı yapabılsın bıde ulasabıleleım yanıı

Ama neden böyle kucamannn çıktı Bu arada pek hastayım başım falan kötü, nane limon yaptım birazcık iyim
Göbüşleriniz harika ister tontiş olsun ister zayıf orda gelişmekte olan bi mucize var

Boydan cekmeye utandim yeminle gobekten buyuk gogus var bende ters cevrilmis gebe vücudu gibi cikiyor yandan resimde kirpip bicip oyle koydum hehe

Aybanada işte başta pembiş yelek gördüm die kız olcak gibi geliyo ama bilemedim bir tek eşim erkek hissediyo annemler de kız olcak dio. Çarşamba gelsede öğrensem artık :)

Gözün aydın canım :) ben de henüz kilo almadım lakin doktorum zati 4 ay bitene kadr almazsan ideal olur senin için demişti :)

Gözün aydın tatlım :)

Ne süprüs dolu doktormuş ya bayıldım yani :) gözün aydın canım :)
Ben de artık kitap alıcam yazarı kim? D&R da Ayşe Önerin bi kitabı var adını unuttum onu almayı düşünüom bende

Ohh yaa benim de içim rahatladı

Papatis, gözün Aydın olsun canım, mesajını kaçırdım Rabbim korusun meleklerimizi

her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…