Desenize bizde kaynana olucaz ben oğlumu paylasamam ki
Böyle yakışıklı genç veya çocukları görünce benim oğlumda böyle olacak diyorumDesenize bizde kaynana olucaz ben oğlumu paylasamam ki
Canim tabiki lekesiz,kim verir onu?insan gunluk kiyafetten ziyade hevesle alip,bikac kez anca giydirdiklerini atamayip veriyrsun zaten.hani guzel marka seyler oluyor..benim ilk bebek de yegenlerimden yani ablalarimdan biliyorum:)kıyafetler de olabilir ama bebekler çok kirlettiği için ve bu lekeler çıkmadığı için her zaman temiz şeyler bulmak mümkün olmuyor. temiz kullanılmışsa neden olmasın değil mi ama? biz hep başkalarınınkilerle büyüdük valla.
Tabi tabi kimi hemen erken kimide geç çıkarır hormonlardan, doktoruma sordum bende.Kızlar ben size birşey sorucam benim kaslarim bıyıklarim normalde 15 günde bir ancak cıkardi simdi 5 günde bir aldirmam lazim sizde de öyle mi
Kızlar ben size birşey sorucam benim kaslarim bıyıklarim normalde 15 günde bir ancak cıkardi simdi 5 günde bir aldirmam lazim sizde de öyle mi
kaynana olmayı bilmiyorum ama ben sünnete takmış durumdayım acıtmasınlar yaaa
Benim küçüklükten kalan bişeyim yok, ama oğullarımın olsun isterim hatıraCanim tabiki lekesiz,kim verir onu?insan gunluk kiyafetten ziyade hevesle alip,bikac kez anca giydirdiklerini atamayip veriyrsun zaten.hani guzel marka seyler oluyor..benim ilk bebek de yegenlerimden yani ablalarimdan biliyorum:)
Benim de gobegimde tuyler belli bile olmazdi,simdi koyu koyu oldular..bayagi gozukuyorlar..dr sordum normal,gebelikten dedi..seninde ondan,hormonlar yogun calisiyorKızlar ben size birşey sorucam benim kaslarim bıyıklarim normalde 15 günde bir ancak cıkardi simdi 5 günde bir aldirmam lazim sizde de öyle mi
ben kestirmeeeeemmmmmm banane yaaaaahihhhh oğluşların sünnet düğününde ne giyceksinizzz
bu konuyu nasıl unuttukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yeni doğan sünneti yaptır kurtul hemen, benimki olmadı yabancı memleket çünkü :)ben kestirmeeeeemmmmmm banane yaaaaa
Benim var,annem saklamis kirmzi mantom,botlarim,pancom filan..ama oglan olacak benim...oglum bana benzerse de soylemesi ayip okuz olurBenim küçüklükten kalan bişeyim yok, ama oğullarımın olsun isterim hatıraNe romantik demi Annelerine çekerlerse böyle babalarına çekerlerse tam bi odun olurlar hahahaha
Bende yeni doğan sünneti yaptircamben kestirmeeeeemmmmmm banane yaaaaa
Ay hadi hozun aydin cnm cok masallah pasana tam olarak kac haftalik bebisMerhaba Kızlar doktordan geldim meleğimi gördüm:)Bir oğlan daha geliyor bana çok net öğrendik bugün hayırlısı ileKilosu 143 gram boyumuz 17 cm olmuş teyzeleri 4 boyutluda izledim ilk olarak gözyaşlarımı tutamadım herşey yolunda çok şükür vitamini değiştirdi yalnızca ve testler istedi kan demir vb...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
anasını kesiyolar yetmiyo birde oğlunu kessinlerr ohh ne ala hastane değil kesimhane mübarekBende yeni doğan sünneti yaptircam
Ay ne güzel, benim annemde ihtiyacı olana vermiş sağolsun..Benim var,annem saklamis kirmzi mantom,botlarim,pancom filan..ama oglan olacak benim...oglum bana benzerse de soylemesi ayip okuz olurbabasina benzesin
Böyle yakışıklı genç veya çocukları görünce benim oğlumda böyle olacak diyorumAşık olacak annesine anlatacak hayalim geniş benim :)
Seninde hayırlı olsun canım çocuklarımız açısından aynı cinsiyet daha iyi olacak sanırım:)MaşallahVarsın olsun bizde oğluş anası oluruz hep :) benimde ikinci oğlum olacak :)
Gözünaydın:))hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?