2015 Şubat Anneleri

maşallah yaaaa o nasıl bi duruştur öyyylee yirim ben onu..bacaklarıda kapamış.

evet sorma aynı şeyden bende şikayetçiyim
paşa gibi koç oğlan dogurcam nolmuş
kız kız kız nedir bu
benımde cinsiyet belli değilde bende erkek hissettiğim için

annenin içine ne doğrasa o olurmuş derler... benım ılk bebeğimde erkek hıssttım erkek oldu... bıde hakıkaten erkek bebekte cok enerjık oluyorsun... ben öyle oldum..şimdi hissetmek istemıyorum..kız olsun ıstıyorumartık ...ama bılemıyorum...

tebrik ederim ,hayırlı evlat olsun paşan canım.çok sevindim adına..

Canım gözünaydın çok sevindim güzel haberlerle dönmene. Peki doktor iç organlarını nasıl gördü siyah beyaz ultrasonla yoksa renkliyede mi baktı? Detaylı için ne dedi ne zamsn gitmen lazımmış?
Canım ben belçikada yaşıyorum burada Türkiye'deki kadar didiklemiyorlar siyah beyaz ultrasonda her şeyi net olarak biz de gördük rutin ayda bir kontrollerim dışında ekstra bir randevu vermiyor, doktorun muayehanesine gidiyorum ve her ay aç karnına idrar tahlili istiyor. Kontrollerim bu şekilde. Hangisi daha doğru bilemedim ama düşünmekle de olacak iş değil doktordan sağlıklı olduğunu duymak yetiyor şimdilik. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Canım Allah büyüktür üzülme bebiş inş sağlıkla dünyaya gelecek RAbbime emanet onlar snrada bize :) iyi mutlu olmalı mutlu bebişler doğurmalıyız
bol dua inş canım

canım artık cinsiyeti belli olur kesin benim 13+1 de demişti kız şimdi 16+6 kesin dedi.
akdenizde marmarada su soğuk değildir bence. bız karadenızlıyız orda bıle hava cok sıcakmış su anda.

ay inşallah biz datçaya gıdeceğiz..datcaya soğuk dıyorlar..açık denız ya..

1inde randevum var . Tatilden geldikten sonra ilk kontrol . Ilk aylar ne güzel 2 haftada bir çağırıyorlardı , şimdi ayda bir yetmiyor ya .

sağol içim rahatlattın. ben de folklor oynuyordum bıraktım. diyet yapıyordum onu bıraktım ve en önemlisi sigarayı bıraktım hepsi bir araya gelince böyle oldu sanırım.
ee çok normal bence ozaman canım verirsin hiç yorma kafanı dikkat et yeter
1inde randevum var . Tatilden geldikten sonra ilk kontrol . Ilk aylar ne güzel 2 haftada bir çağırıyorlardı , şimdi ayda bir yetmiyor ya .
aynen salı kontrolüm var ama nasıl geçti zaman bide bana sorun üstelik bide ben çift doktora gidiyorum sadece iki hafta bekledim ama ölüm gibi geldi şimdi üç günde geçmiyor

kızlar işte size en zor soru.. şeker ölçümü yaptırmalı mıyız? yoksa bebege gercekten zararlı mı? ben bugune kadar hep yaptırmaktan yanaydım. annemde dıyabet hastası ama. hamıle arkadasımın doktoru kesınlıkle cok zararlı falan demıs. karatayı falan sallamıyorum ama doktor soyleyınce bı dusuneyım bu konuyu dedım . siz ne dıyosunuz bu konuda? bence yenı anket konumuz bu olabılır.

aynen salı kontrolüm var ama nasıl geçti zaman bide bana sorun üstelik bide ben çift doktora gidiyorum sadece iki hafta bekledim ama ölüm gibi geldi şimdi üç günde geçmiyor
Benimde haftaya cuma kontrol, 3hafta beklemis olacagim..bana da zaman gecmiyor gibi geliyor..simdiye kadar bende ya haftada, yada 2haftada gidiyordum
Ben dra 2haftada gelmeyi teklif edecegim,zaten ucreti, 15gun icinde gidince muayene kontrole giriyor bakalim ne dicek

Ay hersey iyi guzelde su yemegi yapıcak sihirli bir guc olsaydi keske

valla süper olurdu dün rahatsızdım annecim fazla yapmış yemeğini getirdi bana Allah razı olsun.çiğ soğan kokusuna dayanamıyorum hala

bende yaptırmayı düşünmüyorum.zamanı var mı bilmiyorum doktorum bişey demedi daha

Ay hersey iyi guzelde su yemegi yapıcak sihirli bir guc olsaydi keske
ayy keskee yaa valla eşime güzel güzel yemekler yapmak istiorum ama ne yazikki yapamıorum eve gittiğimde cok yorulmus oluyorum elimi kaldırcak halim olmuo yazık oda ne bulursa yiyo arada bi güzel yemekler yapıorum adamın agzı kulaklarına varıo.. yemek yemeye bayılan bi eşim var ama onu bu konuda tatmin edemiorum ve cok üzülüorum

Yok ben yapiyorum mide bulantim falan yok ama butun gun evin isini yapinca yapasim kalmiyo neyseki esim gec gelcek yavas yavas yaparim

. Cnm bendde yaptırmayı düşünmüyorum zaten bende pko var ve uzun süre şnsülin direnci ilacı kullandım o yüzden de sıcak bakmıyorum ama kimin ne düşündüğünü merak ediyorum :)

Be
bende öyle cnm ilk defa 3 hafta beklicem en fazla 2 hafta gitmemiştim şimdi acayip zoır geliyor nerdeyse her hafta hastanedeydim Nasıl geçecek zaman?

Aynı durum bendede var canim cidden cok üzülüyorum esim et yemegi cok sever ne mümkün et yapmak makarna pilava talim adamcağıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…