Cnm ben de isim geregi yapiyorm ve cevremde yapan insan cok ama bunlar cok basit hepsi bir arada eminonunde satiliyo ozel yapistiricilari var onu aldigin zaman is tamam daha cok fikir vercm ama bende bazi seyler yapim asamasindan ciksin hen aticam sizlere.en basiti bi tül bi kac boncukla bile cok guzel seyler yaparsin emin olhashande terlik ve tacın çok güzel, bende birşeyler yapmak istiyorum ama basit şeyler pek becerikli ve sabırlı değilimdir kesinlikle paylaşımlarının takipcisiyim
Ay yok ben daha bi sure paylasmiyim benim oglanin esyalari doldurur sayfayi ben en iyisi hastane odasi hazirliklari gelistikce onlari paylasiyimAman yarebbi gecmisi okumaya calistim kafam dondu masallah yahu
Cimcime hayirli olsun kisceymis minnagin :)
Lohusa terligi tuluma bayildim super olmuslar.. Emek olan sey daha bi kiymetli benim içün :)
Aldiklarinizi paylasin yahu kizlar ayyyy deyip sevelim
Cnm ben de isim geregi yapiyorm ve cevremde yapan insan cok ama bunlar cok basit hepsi bir arada eminonunde satiliyo ozel yapistiricilari var onu aldigin zaman is tamam daha cok fikir vercm ama bende bazi seyler yapim asamasindan ciksin hen aticam sizlere.en basiti bi tül bi kac boncukla bile cok guzel seyler yaparsin emin ol
Canim yapiyorumda suan hamilelikten dolayi yapmiyorum oglumun hazirliklarina anca kafa yoruyorum cunku dedigim gibi bakin biz bi taci 50 60 liraya yapiyoruz ama sizin vermenize hic gerek malzemesiyle beraber bir taci 20 liraya yaparsinizCanım dışarı yapıp satış yapıyormusun peki ben çok beğendim terlik ve tacı satış yapıp yapmadığını merak ettim.
gözün aydın canımm sağlıkla gelsin kızcen
Cnm oyle diyenlere kulak asma millete kalsa bebek dogduktan snra yapilcak hersey bana neler diyolar bende siz almayin ben yapcam diyorumSelam kızlar ne zamandır yazamadım. Bugünlerde "erken değil mi" cümlesini o kadar duydum ki ömrümce duymasam yeter. Mendil alıcam yahu nesi erken nesi geç hayret bişey insanlar. İki heves etmiyim mi ben!
Kızım olacak inşallah çok mutluyum. :)
Canim yapiyorumda suan hamilelikten dolayi yapmiyorum oglumun hazirliklarina anca kafa yoruyorum cunku dedigim gibi bakin biz bi taci 50 60 liraya yapiyoruz ama sizin vermenize hic gerek malzemesiyle beraber bir taci 20 liraya yaparsiniz
Cnm cok.basit yerde misircarsina girip sonuna kadar gidicen kapidan cikinca zaten ordan itibaren iki.dukkandan bir tanesi satiyo sorman bile yeterli gosterirlerben sarıyerden eminönüne gelcem buranın yabancısıyım malzemeleri nerden bulcam benim yanımda alınan yerleri göstercek biri olması lazım. Yapmak değil de bnm için malzemeleri temin etmek sıkıntı.
Cnm.kumas satan yerlerden mermersah diye bi kumas var onu al ben onlardan aldim yaptimbir de şu beyaz bebek ağzını fln silmek için mendil oluyor ya onun bezlerini nerde bulabilirim ben alıp kenarlarını tığlamak istiyorum. bilen yönlendirme yapacak birisi olur mu acaba kızlar aranızdan
Valla bi de mantıklı şeyler bakıyorum aslında pahada ağır olanlara hafiften bakıyorum ki ödeyeyim o zamana kadar bitsin mantığı ama yooo nası bebek arabası bakarsın daha kaç ay var. Tamam diyorum küçük şeyler bakayım mendil alcam ohooo o mu kaldı düşüncek deniyo. Umursamıycam ben de. :)Cnm oyle diyenlere kulak asma millete kalsa bebek dogduktan snra yapilcak hersey bana neler diyolar bende siz almayin ben yapcam diyorum
Bosver salla hepsini bak ben bugun verdim araba siparisi bi buyuk olarak odasi kaldi onuda obur ay vercm siparisiValla bi de mantıklı şeyler bakıyorum aslında pahada ağır olanlara hafiften bakıyorum ki ödeyeyim o zamana kadar bitsin mantığı ama yooo nası bebek arabası bakarsın daha kaç ay var. Tamam diyorum küçük şeyler bakayım mendil alcam ohooo o mu kaldı düşüncek deniyo. Umursamıycam ben de. :)
İyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın. Ben de öyle yapıcam. :)Bosver salla hepsini bak ben bugun verdim araba siparisi bi buyuk olarak odasi kaldi onuda obur ay vercm siparisi
Saol cnm cocuklar bizim istedigimizi yapariz karisamaz kimse ben bu konuda cok.hassasimİyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın. Ben de öyle yapıcam. :)
Cnm cok.basit yerde misircarsina girip sonuna kadar gidicen kapidan cikinca zaten ordan itibaren iki.dukkandan bir tanesi satiyo sorman bile yeterli gosterirler
Cnm.kumas satan yerlerden mermersah diye bi kumas var onu al ben onlardan aldim yaptim
Mermerşah canim.onuda eminonunden bulursun.kumas uzerine taşli baski dersen gosterirler zaten bi tane dukkan bulsan geriside hep yanyana bir suru sey bulursun ben lohusa geceliginide duz alip oglanin hastane cikisindaki taslaardan yapicamEşimle gidiyoruz genelde balık ekmek yemeye eminönüne bu gidişimizde bakayım inş bulabilirim. Sorarken ne malzemesi demem lazım tam olarak peki canım ?
mermersah mı mermerşah mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?