2015 Şubat Anneleri

Ayy kovurlarsa seninle geliriz :) bişey olmaz at sen bakalım biz ayyyy hadiiii bende istiyorum ya.eşimin zoruyla bitane hastane çıkışı aldım.ayyy hadi kız
Cnm bi bu yuklendi gerisi agir geliyo :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-03-19-31-11-1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 86
Evet cabuk buyuyolar bende haftaya gitcem.uc hafta olcak kim bilir ne kdr buyudu zor duruyorum gitmemk icin biz bastan beri hep mercimegim dedik ona simdide ya ismiyle yada mercimek diye konusuyoruz

ben şimdi kız ismi aramaya başladım yaaa ne değişik bi duyguymuş bu

İnstagramdan bir butiktenmi aldın çok güüüüzeeeeeeelllllll dayanamıyorum atıcam kendimi yarın çarşıya giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah

ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrum

öfff sorma yaaa acaba daha belli deği deyip 3 hafta daha kafamı rahat mı ettirsem

canım hngi şehirdesin dr adı nedir yazabilirmisin bende perinatolog arıyorum da

İnstagramdan bir butiktenmi aldın çok güüüüzeeeeeeelllllll dayanamıyorum atıcam kendimi yarın çarşıya giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah
Yok cnm.internette begendim.kendim yaptim.kendim.cekince kabul etmiyo burasi bende internetten gosterdim

Evet öyleymiş ben henüz girmedim, kısmetse Atıl Yüksel e gidicem daha var baya. Normalde benim doktor daha kısa gösteriyor omurilik beyin vs. şeklinde seninki perinatologsa zaten ondan da istemeyebilir belki.

canım atıl beye nerede gidiyorsun üni. hast mi görev yapıyor kendi özel yerimi var bnm ayrıntılı usg için bir perinatologa gitmem lazım ve atıl beyin iyi olduğunu öğrendim yaptığım araştırmalar sonucunda. Ve bir türlü bir yer bulamadım ki fiyat öğreneyim. lütfen bana bilgi veririmisin bnm için önmli konu.

banada erkek gibi geliyordu canım yaaa
hatta eşimde erkek diyordu
o benimle gelemedi doktora
çıkınca aradım
kız geliyo dedim
yanlış görmüştür git bi daha baksın diyo
Hayırlısı olsun canım bizde eşimle çok kız istiyorduk Rabbim verdi şükürler olsun bak o senden çok sever kızçenizi

cimcimesultan gözün aydın canım kızın varmış ortaboy kurabiye

Benimde memlekette 3lü yaptırırken devlet hast dr erkek demişti babamız şehzadem die seviyordu zaten ama ben daha memleketten geldiğimden beri hiç gitmedik dr. Pipisini flnda göstermemişti dr değişir mi değişmez mi bilmiyorum cinsiyeti ama şimdilik gelin bakıyorum oğluşuma

Saol cnm markasi Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası

Güle güle kullan cnm quinynin en güzel modeli o bence.

Ahhh çok sevindim nazil bir mutluluk Rabbim devam ini yasatsin her zaman inşallah. Bu arada doktorla muhabbet on numaraymis :))

ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrum

En sinir olduğum muhabbet yaaa azcik empati azicik ya.

Cnm benimkinin nerdeyse herseyi hazir olmak uzere ben koysam sayfadan kovarlar :)

Canim sen listeni koyuver hazir bizde oradan bakip devam edelim :))

ben şimdi kız ismi aramaya başladım yaaa ne değişik bi duyguymuş bu

Bende ayni dertteyim ve inanılmaz zormuss Dun eşime ben bulayim sen Beğen diyorum isim onerenlere gicik oluyorum sizdemi oylesiniz ben mi çok stresliyim :)

Valla
Cidden benim proteiden dökülmüştür ama yeni o şekilde beslenmiyorum ilk kez döküldü.geçer dedim geçmiyo hamilelik beni değişik yerden çarptı.zaten çok ilginç tırnaklarım yarıdan sonra incelmiş kalsiyumumu yemiş resmen.ye beni bebek

Kizlar detayliya ggirdik. Doktor bakti bor sıkıntı yok dedi fakat damarlarda notch çıktı ve bebegin kalbinde hiperekojen focus çıktı .

sonuç olarak bebekte ne gibi sorun sıkıntı yapıyormuş ki bu durumlar canım bişi demedimi?
Üzülme RAbbim şifasını verir belki büyüdükçe kendiliğinden düzelecek bişiydir. Sen dua et bol bol .

Canim 52 tl her ay gidişim sadece ikili teste 30 tl fark verdim onun disindaki kan testlerine para verilmiyor. Önder bey de saolsun cok ilgilidir.

ay ben doktora gidene kadar hep erkeklere yakındım ama kız deyince birden kanım kızlara ısındı annelik ne değişik bişeymiş yaaa
benim minik kurabiyem daha gelmeden sevdirdi kendini
Hayırlı olsun sende öğrendin sonunda.hele biraz daha zaman geçsin daha çok alışıyorsun değişir diye çok korkuyorsun

Hanimlar yenidogan 0-3 ay fazla almadim cunku cok kucuk oluyolar hemen buyudukleri icin fazla giyilmiycek mumkun oldukca 3-6 ay aldim ama bazen kaliplar kucuk veya buyuk oluyo dikkat edin.kis bebegi.oldugu icin battaniye bir ben ordum bi benim bebekligimden var penye 4 tane aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…