Cnm benimkinin nerdeyse herseyi hazir olmak uzere ben koysam sayfadan kovarlar :)Öyle tabiki ama ben beklim en iyisi benim şevkimi kırdılar normal gebelik değil diye siz alın paylaşın hem bie fikir olur
Ayy kovurlarsa seninle geliriz :) bişey olmaz at sen bakalım biz ayyyy hadiiii bende istiyorum ya.eşimin zoruyla bitane hastane çıkışı aldım.ayyy hadi kızCnm benimkinin nerdeyse herseyi hazir olmak uzere ben koysam sayfadan kovarlar :)
Cnm bi bu yuklendi gerisi agir geliyo :)Ayy kovurlarsa seninle geliriz :) bişey olmaz at sen bakalım biz ayyyy hadiiii bende istiyorum ya.eşimin zoruyla bitane hastane çıkışı aldım.ayyy hadi kız
Evet cabuk buyuyolar bende haftaya gitcem.uc hafta olcak kim bilir ne kdr buyudu zor duruyorum gitmemk icin biz bastan beri hep mercimegim dedik ona simdide ya ismiyle yada mercimek diye konusuyoruz
ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrum
Aaa 2li test gibi rapormu düzenleniyor yani ?? Bizim hep konuştuğumuz şeyler bunlar . Benim doktor Perinatoloji uzm . 2liye girmeden çok önce haber verdi. Ama ayrıntılı usg eğer bahsettiklerinizden ibaretse zaten hep yapılıyor. Ayrıca yapmaması problem olmaz inşallah
Amiin inşallah hepimizin Nurtopu gibi sağlıklı bebekleri olur. Üzmesin Allah'ım bizi.
Yok cnm.internette begendim.kendim yaptim.kendim.cekince kabul etmiyo burasi bende internetten gosterdimİnstagramdan bir butiktenmi aldın çok güüüüzeeeeeeelllllll dayanamıyorum atıcam kendimi yarın çarşıya giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah
Yok cnm.internette begendim.kendim yaptim.kendim.cekince kabul etmiyo burasi bende internetten gosterdim
Cnm ben biraz mukemmelliyetci bi insanim hersey dort dortluk olsun isterim ondan smdiden basladimBende devirip yatayım ancak :/ kendime geldim ama :)
Evet öyleymiş ben henüz girmedim, kısmetse Atıl Yüksel e gidicem daha var baya. Normalde benim doktor daha kısa gösteriyor omurilik beyin vs. şeklinde seninki perinatologsa zaten ondan da istemeyebilir belki.
Evet o isim isi zor ben zorlanmadim ama :)ben şimdi kız ismi aramaya başladım yaaa ne değişik bi duyguymuş bu
Hayırlısı olsun canım bizde eşimle çok kız istiyorduk Rabbim verdi şükürler olsun bak o senden çok sever kızçenizibanada erkek gibi geliyordu canım yaaa
hatta eşimde erkek diyordu
o benimle gelemedi doktora
çıkınca aradım
kız geliyo dedim
yanlış görmüştür git bi daha baksın diyo
Saol cnm markasi Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası
selam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış
doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi
bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana
ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrum
Cnm benimkinin nerdeyse herseyi hazir olmak uzere ben koysam sayfadan kovarlar :)
ben şimdi kız ismi aramaya başladım yaaa ne değişik bi duyguymuş bu
VallaAz kalmis hadi ordan da iyi haberler alicaksin insallah. Sicak ki ne sicak nem mahvediyor insani dedigin seye normalde bayilirim da onu
Bile yerken zevk alamiyorum dusun ordan halimigonderilebilecek bisey olsa gonderirdim sana ins gelir yerinde yersin
Dukandasim fazla protein de sac dokuyor haberin olsun dukan yaparken kel olmak uzereydim ben dr gitmistim o dedi protein agorlikli beslnmek de doker diye gerci gebelik de dokuyordur
aman da aman bir prenses anasi daha varmis
hizli hatun bitircen alisversi bisey kalmayacak almaya gule gule kullansin insallah kuzun
okulda cok bi yogunlugumuz yok henuz de git gel yetiyor sicakta. Evi kaldirdim temizlik diye oylece duruyor kagni hiziyla seneye bitirrim artik :)
Kizlar detayliya ggirdik. Doktor bakti bor sıkıntı yok dedi fakat damarlarda notch çıktı ve bebegin kalbinde hiperekojen focus çıktı .
Canim 52 tl her ay gidişim sadece ikili teste 30 tl fark verdim onun disindaki kan testlerine para verilmiyor. Önder bey de saolsun cok ilgilidir.Ortadoğu hastanesini iyi diye duymuştum doktorun adını yazınca zaten kötü bir yoruma denk gelmedim. Zor olacak senin için inşallah en az kendi doktorun kadar iyi bir doktora denk gelirsin. Sorması ayıp olacak ama muayene ücreti nedir? Testler falan Adana'da bir yakınım için araştırıyorum tavsiye edeceğim. Çok tuzluysa insanları üzmek istemem
Hayırlı olsun sende öğrendin sonunda.hele biraz daha zaman geçsin daha çok alışıyorsun değişir diye çok korkuyorsunay ben doktora gidene kadar hep erkeklere yakındım ama kız deyince birden kanım kızlara ısındı annelik ne değişik bişeymiş yaaa
benim minik kurabiyem daha gelmeden sevdirdi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?