EVET TUZ VE ŞEKERİ HİÇ KESMEDİM. NORMALDE ZATEN TUZLU YEMEK SEVERİM VE ÇAYI KAHVEYİ EN ŞEKERLİSİNDEN SEVERİM . BÜYÜK BARDAK ÇAYA 4 TANE KÜP ŞEKER ÇAYBARDAĞINA 3 TANE ATIYORUM DÜŞÜN HALİMİ.
Teşekkür ederim ilgilenip cevapladığın için, elimi uzatmak istedim siz tuttunuz su an Allah razı olsun , tekim çünkü su an cok iyi geldi..3lü test yaptırmadım ben ama nette bu değerleri bulabilirsin hatta şöyle aratırsan 3lü testte protein yüksekliği diye belki yardımcı olur. hem endişelenecek birşey yok sıkıntı yapma kendine. tek başına bunlar ifade etmiyor sanırım. 17:00 da randevun varmış doktorun en kesin bilgiyi verir canım :)
o zaman al canım güle güle kullansın oğluşuncanım biberon hariç diğer emzik bez bende düşünmüyorum. hani en azından 2 tane olsun ne olur ne olmaz. aventte takılı kaldım bende doğal akışlı filan. en iyisi bundan almak
:)) haha .kuaför mü? ne olacak bunlar!yok canım pişirmedim beraber kuaföre gidicez dedim sustuu ahahaaaa ne manyağım yaaaa
Aynı sorun bende de var ya hastanenin Yemekhanesi iyi değil Yakınlarda ev yemeği yapan bi teyze var o da sürekli aynı şeyleri yapıyor baygınlık geliyor sürekli dışarda ne yicegini şaşırıyor insan
hele kızcen doğsun allahın izniyle o makyajlarını karıştırsın sonra anlarsın kuaför dedim mi akan sular duruyor benim cadıda fön çekiyor bacım kuaför ablası kandırıyor önden bir tutam fön çekiyor akşama kadar el saçlarda uyumuyoda bozulcak die torpağğğğ başıma:)) haha .kuaför mü? ne olacak bunlar!
biri bana da yemek fikri versin. iki gündür yapıyorum. domates,biber,soğan doğramak çok sıkıcı. ama makarna patates yapamam kilo almamam gerekiyor. ıspanak desen kabir azabı sanki. ne kadar zor onu yıkamak yav.yemek işi sorun oluyor ya hergün hergün yinede gidiyorum ama bugünkü daha kötüydü tost yedim az da yoğurt vardı onu yedim akşama sağlam bi yemek yapmam lazım hiç de halim yok işler yoğun başım ağrıyor sabahtan beri ne yapsam ki
yesinler onu. ben pek süslü değilim bilmiyorum ilgilenir mi öyle şeylerle. cadı bir şey olur orası kesin de. sadece kaş bıyık takıntım var her hafta aldırıyorum ama Allahın bir kulu daha kaşsız halimi görmedi ürüyorlar sanki içerde.hele kızcen doğsun allahın izniyle o makyajlarını karıştırsın sonra anlarsın kuaför dedim mi akan sular duruyor benim cadıda fön çekiyor bacım kuaför ablası kandırıyor önden bir tutam fön çekiyor akşama kadar el saçlarda uyumuyoda bozulcak die torpağğğğ başıma
ıspanağı büyükçe bir leğene koy bi kaç saat suda dursun dökülüyor topraklar sonra kes bi iki sudan geçir tamamdırbiri bana da yemek fikri versin. iki gündür yapıyorum. domates,biber,soğan doğramak çok sıkıcı. ama makarna patates yapamam kilo almamam gerekiyor. ıspanak desen kabir azabı sanki. ne kadar zor onu yıkamak yav.
yok canım öle zxaten şimdiden stok yapmam ilk bi denedikten sonra şimdiden yapmak tabi mantıksız bilemeyiz dediğin gibi,bez işi çocuktan çocuga değişir. stok yapmak çok riskli. prima kullandım hep. başkası yaramadı bize de.
bir kaç paket yenidoğan alın başka almayın. 4 kilo doğsa bezi hemen büyür, kilo alımı vsç her şey değişiyor önceden bez alanın elinde kaldı oğluma hamileyken eylül annelerinde
senin kullanmanla alakalı değil bende spor ayakkabı giyerim ama teyzeyi görünce anneeee sen niye bundan giymiyon niye oje sürmüyon vs vs hakikaten kız çocukları meraklıdır süseyesinler onu. ben pek süslü değilim bilmiyorum ilgilenir mi öyle şeylerle. cadı bir şey olur orası kesin de. sadece kaş bıyık takıntım var her hafta aldırıyorum ama Allahın bir kulu daha kaşsız halimi görmedi ürüyorlar sanki içerde.
sonucum çıkmış hadi bakalım hayırlısı ile diğer testleride atlatalım
SAT: 27/04/2014
SAT'a göre hesaplanan klinik gebelik haftası:18 hafta 3 gün
Fetus sayısı:1
Fetal kardiyak aktivite:+
Plasenta lokalizasyonu: anterior
Plasenta matürasyonu: Grade I-II
Amniyon mayi miktarı: normal sınırlardadır
Biparietal çap :44 mm 19 hafta 2 gün ile uyumlu
Baş çevresi : 163 mm18 hafta 6 gün ile uyumlu
Abdomen çevresi: 139 mm 19 hafta 1 gün ile uyumlu
Femur uzunluğu : 28 mm 18 hafta 2 gün ile uyumlu
Fetal anomali: Gros sonomorfolojik anomali saptanmadı.
SONUÇ: Gros sonomorfolojik anomali saptanmadı
biri bana da yemek fikri versin. iki gündür yapıyorum. domates,biber,soğan doğramak çok sıkıcı. ama makarna patates yapamam kilo almamam gerekiyor. ıspanak desen kabir azabı sanki. ne kadar zor onu yıkamak yav.
Lisede Serli diye bi arkadaşım vardı gokteki en parlak Yıldiz demekmis ondan başka da serli tanımadim değişik bi isim herkes sorardi anlamını
ben 2 tane düşünüyorum canım bir ufak birde büyük ilerleyen zamanlarda kullanırsa başkada alırım.ha tabi birtanede çantaya koymak için alırsam etti 3
kesinlikle canım yaşayarak tanıycaz kuzuları bende bittiğim yerde onla ağlıyordum solo daha sonra koro oluyordu gariiYok anam yok biyerden baslayim dedim yemedi gözüm cenenize saglik hay maşallah
cimcimesultan cimcime mi geliyormus sana da hadi goxun aydin
mervezehra icini ferah tut insallah doktorun soyledigi sey gecici kendini tolere eden basit seylerdir rabbime emanet kuzucanlar
dandinidandini S Sond of of ne inat var bu cadilarda siz de goruyonuz orneklerini parmaginda oynatiyolar hep bi isyan istek hali. Esoba sabir demissin de sabir degil o mecburiyet be anacim sabrin bittigi yer de oluyor ama kim takiyor ki simdinin veletleri asiri ozguvenli dik biseyden geri adim attiramiyon baskin karakterler cok.
besikti odaydi yontemdi uzun uzun konusulmus her bebek ayri hikaye yaziyor kalem onlarda vallahi. Okumadigim kitap atastrmadigim yontem uzman kalmamsti kizimda ihtisas yaptik esimle on hazirlik idealler vesaire oyle bi cetin ceviz cikti aklina gelmeyecek seyler yasadim gerek sagligi gerek bakimiyla ilgili butun o uzman gorusleri aile gozlmleri kus oldu uctu gitti zamanla cocugunuza ve size en uyan en dogry programi buluyosunuz bisekilde son noktayi koyan bebelerle olacak seruvenimz oluyor cocuk buyutmede tek dogru yok yani yasayip gorcez hayirli seyler gormek nasip olur insallah
Bu cnm
canım biberon hariç diğer emzik bez bende düşünmüyorum. hani en azından 2 tane olsun ne olur ne olmaz. aventte takılı kaldım bende doğal akışlı filan. en iyisi bundan al
canım dr browns biberon öneriyorlar gaz önleyiciymiş sözde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?