2015 Şubat Anneleri

hım fazla tuzlu yiyosun o zaman ben şeker çok kullanmamaya çalışıyorum gün içinde hesaplayınca baya şeker ediyor çünkü, azaltmak lazım demek tuzu

Teşekkür ederim ilgilenip cevapladığın için, elimi uzatmak istedim siz tuttunuz su an Allah razı olsun , tekim çünkü su an cok iyi geldi..

canım biberon hariç diğer emzik bez bende düşünmüyorum. hani en azından 2 tane olsun ne olur ne olmaz. aventte takılı kaldım bende doğal akışlı filan. en iyisi bundan almak
o zaman al canım güle güle kullansın oğluşun

Aynı sorun bende de var ya hastanenin Yemekhanesi iyi değil Yakınlarda ev yemeği yapan bi teyze var o da sürekli aynı şeyleri yapıyor baygınlık geliyor sürekli dışarda ne yicegini şaşırıyor insan

yemek işi sorun oluyor ya hergün hergün yinede gidiyorum ama bugünkü daha kötüydü tost yedim az da yoğurt vardı onu yedim akşama sağlam bi yemek yapmam lazım hiç de halim yok işler yoğun başım ağrıyor sabahtan beri ne yapsam ki

:)) haha .kuaför mü? ne olacak bunlar!
hele kızcen doğsun allahın izniyle o makyajlarını karıştırsın sonra anlarsın kuaför dedim mi akan sular duruyor benim cadıda fön çekiyor bacım kuaför ablası kandırıyor önden bir tutam fön çekiyor akşama kadar el saçlarda uyumuyoda bozulcak die torpağğğğ başıma

biri bana da yemek fikri versin. iki gündür yapıyorum. domates,biber,soğan doğramak çok sıkıcı. ama makarna patates yapamam kilo almamam gerekiyor. ıspanak desen kabir azabı sanki. ne kadar zor onu yıkamak yav.

yesinler onu. ben pek süslü değilim bilmiyorum ilgilenir mi öyle şeylerle. cadı bir şey olur orası kesin de. sadece kaş bıyık takıntım var her hafta aldırıyorum ama Allahın bir kulu daha kaşsız halimi görmedi ürüyorlar sanki içerde.

biri bana da yemek fikri versin. iki gündür yapıyorum. domates,biber,soğan doğramak çok sıkıcı. ama makarna patates yapamam kilo almamam gerekiyor. ıspanak desen kabir azabı sanki. ne kadar zor onu yıkamak yav.
ıspanağı büyükçe bir leğene koy bi kaç saat suda dursun dökülüyor topraklar sonra kes bi iki sudan geçir tamamdır

yok canım öle zxaten şimdiden stok yapmam ilk bi denedikten sonra şimdiden yapmak tabi mantıksız bilemeyiz dediğin gibi,

senin kullanmanla alakalı değil bende spor ayakkabı giyerim ama teyzeyi görünce anneeee sen niye bundan giymiyon niye oje sürmüyon vs vs hakikaten kız çocukları meraklıdır süse

canım gözün aydın bu hangisinin sonucu ?

ıspanağı önce büyük bi kapta sirkeli suda bekletiyorum o toprakları dökülüyor sonra bi sudan geçiriyorum bi kaç kerede dğradıktan sonra yıkıyorum doğrayınca yıkamak vitamin götürüyor heralde ama temiz olsun diye işte napim ben bugün fırında patates yapacam en kolayı o şuanki durumuma göre başım fena çünkü sürekli de anons yapılıyor yaw öfff

Lisede Serli diye bi arkadaşım vardı gokteki en parlak Yıldiz demekmis ondan başka da serli tanımadim değişik bi isim herkes sorardi anlamını

ben de hic duymamistim enteresanmis bi arastiriyim hic denk gelmedi yildizlari arastirirken :)

Yok anam yok biyerden baslayim dedim yemedi gözüm cenenize saglik hay maşallah

cimcimesultan cimcime mi geliyormus sana da hadi goxun aydin

mervezehra icini ferah tut insallah doktorun soyledigi sey gecici kendini tolere eden basit seylerdir rabbime emanet kuzucanlar

dandinidandini S Sond of of ne inat var bu cadilarda siz de goruyonuz orneklerini parmaginda oynatiyolar hep bi isyan istek hali. Esoba sabir demissin de sabir degil o mecburiyet be anacim sabrin bittigi yer de oluyor ama kim takiyor ki simdinin veletleri asiri ozguvenli dik biseyden geri adim attiramiyon baskin karakterler cok.

besikti odaydi yontemdi uzun uzun konusulmus her bebek ayri hikaye yaziyor kalem onlarda vallahi. Okumadigim kitap atastrmadigim yontem uzman kalmamsti kizimda ihtisas yaptik esimle on hazirlik idealler vesaire oyle bi cetin ceviz cikti aklina gelmeyecek seyler yasadim gerek sagligi gerek bakimiyla ilgili butun o uzman gorusleri aile gozlmleri kus oldu uctu gitti zamanla cocugunuza ve size en uyan en dogry programi buluyosunuz bisekilde son noktayi koyan bebelerle olacak seruvenimz oluyor cocuk buyutmede tek dogru yok yani yasayip gorcez hayirli seyler gormek nasip olur insallah

gecen gun yemek konusu gecmisti. ben de surekli abur cubur ve fast food yemek istiyordum yemek yapamadigimdan cogu zaman abur cuburla gecistiriyordum. lakin 1,5 aydir 100 gr dahi almamisim ama kizimin tombik yanaklari tombik gobusu var. yani demekki hala depolar yeterli oluyor bebisler, benim gibi yiyemeyenler ve fast fooda yonelenler cok sorun etmesin :)

kesinlikle canım yaşayarak tanıycaz kuzuları bende bittiğim yerde onla ağlıyordum solo daha sonra koro oluyordu garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…