pek güzelmiş canım güle güle kullansın paşanBu cnm
eşimde annesinden öyle görmüş ya ilk evlendiğimizde mırın kırın yok ben öyle olunca sevmiyorum falan derdim ki yemek bu canım yemezsen yumurta pişirip ye diye diye birazda cicim ayının etkisiyle şimdi hiç sorun çıkarmıyor annesigilde yemeğe gidiyoz annesi diyo ki mutfakta biz hazırlarken o bunu yemez diyorum yok yok yer yiyor diyorum kadıncağız şaşırıyor diyordur içinden vicdansız gelin ben yıllardır uğraştım çocuğumun damak zevkiyle oynuyor : ))
denemeden alamıyorum kıyafet ben. zaten kiloluyum. ama burda ben de bulamadım. bakalım gelen cevapları ben de bekliyorum. doğuma daha çok var her gün aynı gömlekle aynı pantolonla işe gidilmez ki. halim kötü
cimcimem naber nasılsın diyim öncelikle epey oldu girmeyeli :)
inanırmısın ben bu durumdan en muzdarip olan kişiyim herhalde LCW ye gittim hepsi ya strech ya dar kesim ya bedeni küçük delirdim ya tahmin edemezsin sürekli gidip bakıyorum yeni birşey gelmişmi diye ama yok en sonunda LCW de ince kot beli lastikli bir pantolon buldu onu aldım onun dışında hiçbirşey bulamadım internetten alacaksan kesinlikle trendyol vs. tavsiye etmem bir ara gömlek aldım dar geldi hemde kendi bedenim olmasına rağmen değişim yapmıyorlar sadece iade yapıyorlar oda resmen 1 ay gibi bir süreyi buluyor zaten ürün eline gelene kadarda 2-3 hafta geçiyor çok sinir bozucu birşey birde ben kapalıyım benim durumum daha zor ama anneme pelerin gibi birşey diktirmeye karar verdim çok daha iyi olur diyorum
Yok anam yok biyerden baslayim dedim yemedi gözüm cenenize saglik hay maşallah
cimcimesultan cimcime mi geliyormus sana da hadi goxun aydin
canım mutlaka kullananlar olmuştur ama ben cam biberona güvenemiyorum hep aklıma ya küçük bir çatlak olursa fark edemezsem ne bilim çok kuruyorum ve korkuyorumBiberon almak için acele etmeyin insallah hicbirimizin ihtiyaci olmaz ona. Kizimda beslnme konusunda cok cektigim icin biberon gormek istemiyorum almayacagim da. Onu alip bisekilde ihtiyac olacak sinyali vermek istemiyorum evrene ins evime bile sokmak gerekmez bu defa cok cok emer bebecim de.
avent ve dr Browns iyidir bu arada illa alicaz derseniz. Dr browns yapisi gazi onler ama temizlemesi zor biraz onun. Cam biberon tutmasi zahmetli ve cabuk kiriliyor
tayini çıkmış yapan kişinin o yüzden yokmuş yeni kalkmış anladığım kadarıyla bende parayla yaptıracağım.Haseki'de mi yokmuş. geçen bir arkadaşım dedi bana ben orda yaptırdım oraya git diye de. benim orda kötü anılarım var sevmiyorum diye gitmedim . bende para ile yaptırcam. 500 e kadar razıyım.
bende öyle anladım. dedim heralde memlekti özledi. valla başka da var mıdır bizden bilmiyorum :)
canım mutlaka kullananlar olmuştur ama ben cam biberona güvenemiyorum hep aklıma ya küçük bir çatlak olursa fark edemezsem ne bilim çok kuruyorum ve korkuyorum
Ne Adanalı birini tanırım ne de adanayı :) adana deyince aklıma direkt kebap geldiği için açıklama yapmadım galiba. Sorun benden kaynaklanmış olabilir.
hım fazla tuzlu yiyosun o zaman ben şeker çok kullanmamaya çalışıyorum gün içinde hesaplayınca baya şeker ediyor çünkü, azaltmak lazım demek tuzu
bnece kendısıne kızıyordur yılardır nazını cektı dıye. demekkı ısteyınce yedırılıyormus. :) benım kayınvalıdemde butun ıslerını yapmıs. yemek konusunda sımartmamıs ama corap bıle ellerıne verılmıs. eşim bendende aynı seylerı beklıyordu ama olmayacagını anladı. gercı hala yasıyoruz bu sıkıntıları
Yok anam yok biyerden baslayim dedim yemedi gözüm cenenize saglik hay maşallah
cimcimesultan cimcime mi geliyormus sana da hadi goxun aydin
mervezehra icini ferah tut insallah doktorun soyledigi sey gecici kendini tolere eden basit seylerdir rabbime emanet kuzucanlar
dandinidandini S Sond of of ne inat var bu cadilarda siz de goruyonuz orneklerini parmaginda oynatiyolar hep bi isyan istek hali. Esoba sabir demissin de sabir degil o mecburiyet be anacim sabrin bittigi yer de oluyor ama kim takiyor ki simdinin veletleri asiri ozguvenli dik biseyden geri adim attiramiyon baskin karakterler cok.
besikti odaydi yontemdi uzun uzun konusulmus her bebek ayri hikaye yaziyor kalem onlarda vallahi. Okumadigim kitap atastrmadigim yontem uzman kalmamsti kizimda ihtisas yaptik esimle on hazirlik idealler vesaire oyle bi cetin ceviz cikti aklina gelmeyecek seyler yasadim gerek sagligi gerek bakimiyla ilgili butun o uzman gorusleri aile gozlmleri kus oldu uctu gitti zamanla cocugunuza ve size en uyan en dogry programi buluyosunuz bisekilde son noktayi koyan bebelerle olacak seruvenimz oluyor cocuk buyutmede tek dogru yok yani yasayip gorcez hayirli seyler gormek nasip olur insallah
Tek değilsin canım. Ahhhh bu konular bende derin yara. Oğlum her işini kemdi yapabilcek inşaallah yemek yapmayı bile bilcek ama istediği zaman yapacak sadece yada zorda kalırsa. İnşaallah böyle yetiştircem oğluşumubnece kendısıne kızıyordur yılardır nazını cektı dıye. demekkı ısteyınce yedırılıyormus. :) benım kayınvalıdemde butun ıslerını yapmıs. yemek konusunda sımartmamıs ama corap bıle ellerıne verılmıs. eşim bendende aynı seylerı beklıyordu ama olmayacagını anladı. gercı hala yasıyoruz bu sıkıntıları
fazla rahat büyütmek iyi olmuyor demekki işte : )
almazsınız tabii sen de şanslı doğanlardansın ben aldım 18 kiloyu şimdi ye bakalım sebzeleri .gecen gun yemek konusu gecmisti. ben de surekli abur cubur ve fast food yemek istiyordum yemek yapamadigimdan cogu zaman abur cuburla gecistiriyordum. lakin 1,5 aydir 100 gr dahi almamisim ama kizimin tombik yanaklari tombik gobusu var. yani demekki hala depolar yeterli oluyor bebisler, benim gibi yiyemeyenler ve fast fooda yonelenler cok sorun etmesin :)
Tek değilsin canım. Ahhhh bu konular bende derin yara. Oğlum her işini kemdi yapabilcek inşaallah yemek yapmayı bile bilcek ama istediği zaman yapacak sadece yada zorda kalırsa. İnşaallah böyle yetiştircem oğluşumu
Benimki asker dışında şehir dışına bile çıkmamış doğru düzgün. Tek erkek olunca baya üstüne düşülmüş. E olan bana oluyo. Ev işlerinde ne bi yardım gördüm ne bişey insan bekliyo bazen. Hasta olsam kendine yumurta kırmıyo uğraşamam diye önüne koyarsan yiyo koymazsan yemiyo. Benim babam her türlü ev işi elinden gelen çok toplu düzenli yemek yapmasını bilen hatta yumurta yapsın diye çocukları yalvaran bi baba olunca evlenince boşluğa düştüm resmen. Çok zorlanıyorum ama napayım.. Alışmış bu yaşından sonra olmuyo düzelmiyo pek..bende aynısını dusunuyorum. eşimden cok cektım bu konuda. ki benım eşim unv dısarda okumuz yıllarca tek yasamaıs ama sırtını bırıne dayamaya alısmıs herzaman. suan baya baya bıseyler yapmaya basladı ama hala kıvama gelmedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?