İnan aklımın ucundan birini özendirmek geçmedi ve öyle bi söylediki kendimi kötü hissettim acikcasi sayesinde moralim suan sıfır herkes burda yemekten bahsediyor bir tek ben miyim anlam veremedim özendirdiğim herkes hakkını helal etsin yeter ama inanin burda bir ark eminim ki bilmeden yaptiği bi yemegi yazmıstı cok sevdiğim bi yemekti kalkip neden yazdın yazmam mi gerekiyordu bilemedimCanım sıkma canını arkadaş azarlamak amacıyla yazmamıştır sadece herkes hamile canı isteyenler olur die düşünmüştür.
Ayrıca eski sayfalardaki belki yemek konularını görmedi bile. Bence ikinizde hormonların etkisiyle böle konuşmayın birbirinize :)
ayrıca aşure benim vazgeçilmez sevdiğim lezzettir. Düğünümden sonra annemlere el öpmeye gittiğimizde annem seviyorum die koca tencere yapmıştı annem gibi kimse güzel yapamaz ben onunki gibi güzel lezzetlisini yemedim. Ama kendin pişirsen tavsiyem sana içine bir tutam tuz kat yoksa herşey çiğmiş gibi oluyor. Annemin sırrı bu
Gerçekten cok üzüldüm birinin cani cekti ve bulamiyorsa alip kargolarim ya da hafta sonu anneme yaptiririm burda herkes bisiy anlatiyor bi ben göze battim.çok tsekkür ederim anlayisin icinBiz birbirimizi anlamak için burdayız.
O zaman bende dünden beri bir arkadaşa aldığı kıyafetlerin resmini atmasını rica ediyorum o da yanlış.alan var alamayan var.bu ne kadar saçma ya.
Canı çekmiş yazmış.ballandıra ballandıra mı anlatmış ta bizimde nefsimiz çekmiş..
Bulamayinca sormak istedim burda baska yiyeceklerden bahsederken sesin cıkmıyorken beni azarlar gibi konusman anlamsiz düsünmeden yazmıs olabilirim herkes hakkını helal etsin ama sen dısında cünkü senin böyle azarlar gibi konusmandan haz almadim özel mesaj atarak uyarsaydin inan düsünemediğim icin pisman olurdum
Gerçekten cok üzüldüm birinin cani cekti ve bulamiyorsa alip kargolarim ya da hafta sonu anneme yaptiririm burda herkes bisiy anlatiyor bi ben göze battim.çok tsekkür ederim anlayisin icin
almazsınız tabii sen de şanslı doğanlardansın ben aldım 18 kiloyu şimdi ye bakalım sebzeleri .
ben bgn ıspanak pişircem canım :))yemek işi sorun oluyor ya hergün hergün yinede gidiyorum ama bugünkü daha kötüydü tost yedim az da yoğurt vardı onu yedim akşama sağlam bi yemek yapmam lazım hiç de halim yok işler yoğun başım ağrıyor sabahtan beri ne yapsam ki
konu zaten senin değil güzelim hashande arkadaşımız ben bebişimi erken ayırıcam demiş sonra biz tecrübeli anneler fikirlerimizi yazmışız burda ben kimseyi eleştirmiyorum öyle bir hakkımda yok zaten kim bebişini nasıl büyütmek isterse öyle büyütür sanada başkasına asla lafım yok ben genel konuştum canım ben orda çocuk derken en basit örneği okuldan verdim senle alakalı değil bebişnaz herkes bebişini istediği gibi sağlıla büyütür inşşş tek temennim
Canim ben ogullarimi yaptirdim dikisli oldular bandaji dusmedi drum suya oturt dedi yumusar duser dedi
Uyarma seklinin farkında misin bilmiyorum özel mesaj atarak uyarabilirdin herseyin bi adabiazarlamak değil sen öle anlamışsın daha önce kaç kere bu sayfada bu yüzden konuşuldu ve çoğu insan bilir o istediğin şeyi canım çektiğinden falan yazmadım insanlar bulamayabilir sonuçta doğru olmadığı kaç kere tartışıldı. şehğir merkezlerinde oturmayan insanlar var ve bulmaları zor olabilir bunları düşünerek yazalım
Bende anlam veremedim bak bi arkadas aksam yemeğinde ne pişirceğini söylemis bunda art niyet mi var simdi belki fikir veriyor birineyine mi yemekten bahs et-etme kavgası
inanın bu topikte en çok kızdıgım konu bu
yolda sokakta gün boyu sürekli yemekten içmekten bahs eden insanlar
tezgahlarda yiyecek içecekler sorun olmuyor
şurda biri bişey yazınca sorun oluyor
uzun zamandır iş yerindeki sorunlar nedeniyle fırsat bulup yazamıyordum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. şimdi böyle damdan atlamış gibi olacak ama işten çıkmayı düşünen ve konuyu araştırmış biri olarak sorunu görünce bilgi vereyim dedim. canım doğum maaşını alabilmen için 32. haftada izne çıktığın anda sigortalı olman şart. ama bugün izne ayrıldın diyelim yarın iş akdin sona erse dahi maaşını SGK dan alabileceğini okudum. bu kadarını yaparlar herhalde yani önce doğum iznine ayrıldığını sonra çıkışını bildirecekler.. arada birkaç gün bekleyiversinler..ya ödemezler biliyorum hiç uğraşasım yok açıkçası bır bır bır falan
Canim nohutu filan ıslamadim oysaki annem hep ısla buzluğa koy derdi
işte hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım buraya tmm sgk ödüyor ama doğum iznindeyken sigortan devam etmek zorunda diyo bazı kişiler o doğru mu ? ben geri dönmcem ve ödemicekler yani öyle bi polemiğe girmek istemiyorum...
Sağol bitanem bi daha asure yiyeceğimi sanmıyorum :)canim konserve alabilirsin nohutu falan :)
Gerçekten cok üzüldüm birinin cani cekti ve bulamiyorsa alip kargolarim ya da hafta sonu anneme yaptiririm burda herkes bisiy anlatiyor bi ben göze battim.çok tsekkür ederim anlayisin icin
Benimki asker dışında şehir dışına bile çıkmamış doğru düzgün. Tek erkek olunca baya üstüne düşülmüş. E olan bana oluyo. Ev işlerinde ne bi yardım gördüm ne bişey insan bekliyo bazen. Hasta olsam kendine yumurta kırmıyo uğraşamam diye önüne koyarsan yiyo koymazsan yemiyo. Benim babam her türlü ev işi elinden gelen çok toplu düzenli yemek yapmasını bilen hatta yumurta yapsın diye çocukları yalvaran bi baba olunca evlenince boşluğa düştüm resmen. Çok zorlanıyorum ama napayım.. Alışmış bu yaşından sonra olmuyo düzelmiyo pek..
Canım üzülme her markette paket aşure var gidip suda eritip nefsi köreltmek için yapılır yenir..Bu arada bende bayılırım:)Bir de ben lağusalığım boyunca diyetimde yedim deli gibi süt yapıyor kızlar bilginize:)
kızlar selamlar mcx lar bir sürü sevgilerden bir demet. bir şey sormam lazım ya. daha önce sormuştum ama şu detayı unutmuşum doğum izni aldığımızda çalıştığımız iş yeri sigorta ödemeye devam ediyor mu? o şekilde mi parayı alabiliyoruz ancak. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum çünkü. Sigortamı ödeyin diyemem o yüzden. 32. haftada çıkıp gidicem. benim olayım nedir sizce?
Sağol cnm :)Canım üzülme her markette paket aşure var gidip suda eritip nefsi köreltmek için yapılır yenir..Bu arada bende bayılırım:)Bir de ben lağusalığım boyunca diyetimde yedim deli gibi süt yapıyor kızlar bilginize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?