2015 Şubat Anneleri

İnan aklımın ucundan birini özendirmek geçmedi ve öyle bi söylediki kendimi kötü hissettim acikcasi sayesinde moralim suan sıfır herkes burda yemekten bahsediyor bir tek ben miyim anlam veremedim özendirdiğim herkes hakkını helal etsin yeter ama inanin burda bir ark eminim ki bilmeden yaptiği bi yemegi yazmıstı cok sevdiğim bi yemekti kalkip neden yazdın yazmam mi gerekiyordu bilemedim

Son düzenleme:
Gerçekten cok üzüldüm birinin cani cekti ve bulamiyorsa alip kargolarim ya da hafta sonu anneme yaptiririm burda herkes bisiy anlatiyor bi ben göze battim.çok tsekkür ederim anlayisin icin

azarlamak değil sen öle anlamışsın daha önce kaç kere bu sayfada bu yüzden konuşuldu ve çoğu insan bilir o istediğin şeyi canım çektiğinden falan yazmadım insanlar bulamayabilir sonuçta doğru olmadığı kaç kere tartışıldı. şehğir merkezlerinde oturmayan insanlar var ve bulmaları zor olabilir bunları düşünerek yazalım

Gerçekten cok üzüldüm birinin cani cekti ve bulamiyorsa alip kargolarim ya da hafta sonu anneme yaptiririm burda herkes bisiy anlatiyor bi ben göze battim.çok tsekkür ederim anlayisin icin

Aşk olsun hepimiz hassasın.güzel düşünelim güzel olsun :) burda kimse kendini kötü hissetmesin destek için birlikteyiz.benim aklımın ucundan geçmez böyle bir düşünce okuyunca şaşırdım.benimde canım künefe çekiyor.burda paylaşmak için varız :) azcık elini karnına koy bebişimizi sev moral bozmak yok

almazsınız tabii sen de şanslı doğanlardansın ben aldım 18 kiloyu şimdi ye bakalım sebzeleri .

yok be kuzucum ben dogdugum andan beri kiloluyum . 1.60 boy 75 kiloyla hamile kaldim. hipotiroidim var hipofizimde tumor var yani horminlarim kafayi yediginden surekli kilo alma egilimim var ve veremiyorum. hamile kalinca istahim kesildi tiksintim oldu ki hala devam ediyor canim istemedikce yemek yemiyorum. 73.5 kiloya dustum ve hic alamadim daha. ama gobegim 6,aylik gibi oldu. yani anlicain bunye hamilelikte farkli calisti bende. doktorum da 4 ay bitene kadr kilo almazsan super olur dengelersin vucudunu demisti uymus oldum kurala. hala da kilo alman isimize gelmez diyor. bebisler saglikli olsun da ister 30 kilo alalim ister hic almayalim onemi yok. ama herkes son aylarda istah cok artiyor diyor

ben bgn ıspanak pişircem canım :))

Anladım canım bende benim mesajlarımdan alıntı yapınca farklı anladım...Tabi ki herkesin kendi çocuğu bende aynı fikirdeyim sadece yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burda inşallah dediğin gibi herkes kendi istediği gibi gönlünce büyütsün bebeğini.....

Canim ben ogullarimi yaptirdim dikisli oldular bandaji dusmedi drum suya oturt dedi yumusar duser dedi

Gülsimacım benimde derdim bu işte benimde bandaj hala düşmedi pazt olduk biz sünnetimizi bugün perşembeKaç günde düşecek bu?

Uyarma seklinin farkında misin bilmiyorum özel mesaj atarak uyarabilirdin herseyin bi adabi
Oldugunu düşünüyorum o zaman bende sana tesekkür edebilirdim .Ben geçen gün burda bi yemek yazildiğinda uyardiğiniza sahit olmadim gözümden kaçti
Demekki neyse ciddi bi şekilde itham edip moralimi bozdunuz yeterince uzatip daha da bozulsun istemiyorum

yine mi yemekten bahs et-etme kavgası
inanın bu topikte en çok kızdıgım konu bu
yolda sokakta gün boyu sürekli yemekten içmekten bahs eden insanlar
tezgahlarda yiyecek içecekler sorun olmuyor
şurda biri bişey yazınca sorun oluyor

Bende anlam veremedim bak bi arkadas aksam yemeğinde ne pişirceğini söylemis bunda art niyet mi var simdi belki fikir veriyor birine

ya ödemezler biliyorum hiç uğraşasım yok açıkçası bır bır bır falan
uzun zamandır iş yerindeki sorunlar nedeniyle fırsat bulup yazamıyordum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. şimdi böyle damdan atlamış gibi olacak ama işten çıkmayı düşünen ve konuyu araştırmış biri olarak sorunu görünce bilgi vereyim dedim. canım doğum maaşını alabilmen için 32. haftada izne çıktığın anda sigortalı olman şart. ama bugün izne ayrıldın diyelim yarın iş akdin sona erse dahi maaşını SGK dan alabileceğini okudum. bu kadarını yaparlar herhalde yani önce doğum iznine ayrıldığını sonra çıkışını bildirecekler.. arada birkaç gün bekleyiversinler..

Arkadaşlar facebook, instgram ya da tv dizilerinde hergün boy boy yemekler sofralar millet ne yediğini koyuyor bazen gecenin bir vakti açıyorum resimleri görünce inanın ağzımın suyu akıyor ama bence burda yazmakta sorun yok...Ben dün mesela güllaç gördüm gecenin 12 sinde ve bunu görünce ağzımın suları aktı inanın..Her canım çektiğini bulamam yiyemem gecenin o saatinde eşime bile söylemedim....Gerek yok....Birşey olmaz lütfen hepimiz yapıcı olalım

Canım bu konu ile ilgili şöyle söyleyebilirim;

Hamilelik dönemini tamamını orada geçireceğin için atıyorum 32. hafta da raporlu ayrılırsın ve raporlu olacağın için de senin sgk toplam 16 hafta devam eder ve etmek zorunda..16. haftanın bitiminde işe dönmeyeceğini söyleyebilrsin bu senin hakkın hatta 6 ay ücretsiz izin bile isteme hakkınız var bu hakkı vermezlerse de tazminat ödemek zorundalar o yüzden mevbur verirler.. Yada başta da söylesen seni raporlu olarak göstreip sgk devam edecek ve bu 16 haftanın maaşını alma hakkın var. Yani sen her şekilde bu 16 haftalık iznini kullanıp maaşını almaya hakkın var ve sgk devam etmek zorunda..Bu konu da bana her türlü şeyi sorabilirsiniz..

Sayfalar çok çabuk ilerlediği için özelden mesaj atabilirsin çünkü burdan tüm sayfaları maalesef çalıştığım için takip edemiyorum:)

Son düzenleme:

Canım üzülme her markette paket aşure var gidip suda eritip nefsi köreltmek için yapılır yenir..Bu arada bende bayılırım:)Bir de ben lağusalığım boyunca diyetimde yedim deli gibi süt yapıyor kızlar bilginize:)

valla canım okuyunca kendımı gorur gıbı oldum. sen calısıyomusn bılmıyorum ama ben bıde calısıyorum. buna ragmen sankı evdeymısım gıbı herseyı benden beklıyor. sımdı hamıleyım dıye bıraz daha ozen gosterıyor ama yınede olması gerektıgı gıbı degıl. mesela gecen aksam yemek yok evde , işten cıktık gıttık paşazade cok yorgunmus uzanması gerekıyormus ugrasamazmıs yemekle. valla dedım benım sırt agrım sende olsa yogun bakıma yatarsın. benım sınırımı bozma bende yorgunum falan dıye soylendım. sonra geldı yardım ettı. ama noluyo sınır oluyosun bıkere. ve herseferınde laf soyleyerek bıssseyler yaptırmaktan bıktım. zaten temızlık , camasır, bulasık ütü ne ararsan bende barı yemek hazırlamaya yardım et. yetişemiyorum artık dayanamıyorum ayakta durmaya dıyıncede annemlerdemı kalsak doguma kadar dıyo. ya nıye kalayım ben senın annenlerde benım evım var . bak suan cok sınır oldum yıne :) ve senın dedıgın gıbı hasta olduğumda bakıyor ben kalkamıyorum hemen arar dürümcüyü yada aclıktan bayılıncaya kadar bekler. ah ah napıcaz bız bunlarla bılmıyorum. oğlanlar barı babaya benzemese :)

ay cok sevındım bu işe cunku bende bayılırım. brı bahaneyle yaptırırım annemede bol bol yerım. bu arada gecen gun dusundum onu aşure ayı ne zamandı dıye , bır an once gelsede yesek bol bol

cnm sen izne cıktıktan sonra işverenin sıgorta odemesıne gerek yok bıldıgım kadarıyla. eger odemesı gerekıyorsada mecburen odeyecek cunku raporun bıtene kadar ısten cıkaramaz senı. 4 ayın bıtınce cıkısını verıcekler sana . yanı sen calısmayacaksan bıle raporlu oldugun surece oranın elemanı sayılacaksın

Sağol cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…