2015 Şubat Anneleri

ay cok sevındım bu işe cunku bende bayılırım. brı bahaneyle yaptırırım annemede bol bol yerım. bu arada gecen gun dusundum onu aşure ayı ne zamandı dıye , bır an once gelsede yesek bol bol

Kasım da canım bu sene bende getirsinlerde yiyim diye bakarım valla milletin gözünün içine:))Geçen sene kendimde yaptım gelse de zamanı yesek:)

Yapması çok kolay eve geçince yap hemen olur haa tabi nohutu fln önceden ıslayman gerekiyo unuttum onu ben ama yarına yersin en azından bgn hazırlarsan
Ayyy kac gundur brnimfe canim istiyo ama disaridan almak istrmedim sevmiyorum evdede hic yaomadim bana bi msj ativersene bacim tarifi

evet canım ödenmiyor. ama genelde işverenler izne çıkmadan önce geri dönüp dönmeyeceğini bilmek istiyor. eğer geri dönmeyeceğini söylersen ve sen izne ayrılmadan çıkışını yaparlarsa 4 ayın sonunda paranı alamıyorsun sanırım arkadaşın sorunu bunun gibi bişey. çıkacaksın diyelim.. işverenin 4 ay beklemesede olur. SGK ya önce iznini birkaç gün sonra da çıkışını bildirse yetiyormuş. bunu yeni okudum. SGK yı fln arayıp teyit etmek lazım tabii ama doğru ise işverenlerin de itirazının olmayacağı güzel bir çözüm olur diye düşünüyorum.

geçici bir durum 3 hafta bende o durumdaydım ama bu hafta normale döndüm şükür

Ben yaptirip herkese yollicam :) ama kendime ceza ben yemicem :)
Ay yok bacim afiyetle ye yarasin bebisine:) bendr kac gundur yapmak istedim ama usendim ya bide hic denemedim disardakilerde guzel olmuyo evde yapilan gibi ama denemek istiyorum:)

geçici bir durum 3 hafta bende o durumdaydım ama bu hafta normale döndüm şükür
yeni yeni başladı canım ya yaklaşık 1 haftadır çekiyorum. gaz vs çok bunaltıyor. mide bulantısı bitti şimdide gaz sıkıntısı başladı dönem dönem böyle çekicez sanırım. neyse bebişler sağlıklı olsunda önemli değil :)

Ay yok bacim afiyetle ye yarasin bebisine:) bendr kac gundur yapmak istedim ama usendim ya bide hic denemedim disardakilerde guzel olmuyo evde yapilan gibi ama denemek istiyorum:)
Bende bilmiyorum yapmasini sanki annem yaparken cok ugrasiyordu gibime geliyor üşeniyorum da iş başa düsünce yapcaz heralde:)

Kizlar Nasılsıniz bugün ayrintiki ultrasonumuz vardi oglumu gördüm hamdolsun hersey normalmis bu arada bu aşagıdaki cizelgede 19 haftalik yaziyor ya hani.18 haftalikmisiz.doktor alisverisinizi yapin dedi cok şükür bunuda atlattm darisi başıniza kızlar

Amannnnn şu yemek işi de anca bizim konuda sıkıntı oluyor. boş verin hatunlar kırmayın üzmeyin birbirinizi. öyle her duyduğumuzu her gördüğümüzü canımız isterse vay halimize. bizim tvde bir kanal var 24 saat yemek tarifi verir açar arada izlerim eşim denk gelincede izleme şunu canın istiyecek diyor. tadını bilmediğim şeyi nasıl canım istesin halbuki :)
mesela ben ciğerden nefret ederdim ama nasıl koktu burnuma. bu akşam alıpta yicem kısmetse. hani hepimiz çalışan veya evde insanlarız canımızın istediği şeyi bulamayacak durumda değiliz. aşure ben sevmem ama evdeki malzemelerle bile yapılacak birşey arayıp bulmaya gerek bile yok. zaten aşuredeki amaçta evde ne varsa onla yapmak değilmi. bakmayın şimdikiler aşırı bir süsleme derdinde o tatlıyı :)

artık tartışma konusu olmasın şu yemek işi. rica ediyorum popi hanımlar. bakın o kadar popüler konu olduk

O degilde ben yemek ne yapicam ya bu saat oldu hala yatiyorum ya oysaki ben neladr enerjik ben ne kadar aktif ben nekdar pozitif ve ben nekadr eviyle ilgilenmeyi seven biriydim ya offf

Yarı çalışıyo sayılırım hafızlık eğitimi veriyorum yarım gün saat 2 ye kadar mesela kendisi de memur en geç beş buçukta evde oluyo pek bi iş yapamıyorum o gelene kadar ya temizlik ya yemek ikisinden biri anca yetişiyo e azıcık da dinleniyorum beyin işi benim çalışmam oturduğum yerde beyin yorgunluğu yani. Laf söyleyerek hiç yaptıramıyorum ben inada biniyo. Acıtasyon yaparsam belki domates doğrar salataya. Oda hamileyim diye yani. Hafta içi asla bi işin ucundan tutmaz çalışıyorum ben diye. Hafta sonuda binbir niyaz yaparsam belki oda balkon düzenlemesi ağır bişiler kaldırılcaksa onlar. Hamileliğimden sonra başladı bunlarda. Yoksa her işi kendim yapıyordum. Ani misafir çağıtma huyu da var bide. Çıldırtıyo bazen. Amaaaan valla takma bacım yemezse yemesin vicdan yapmıycam artık acıkan insan yumurta kırar yer. Keyfimden ihmal etmiyorum ya. Onun annesinde kalmak da neymiş ya sana bakmak zorunda mı kadın. Hayat müşterek diyip azıcık yardım edeyim dese ya.! Biz sinirlenmeyelim canım bu evrede. Bize düşen bu napak... Çok özeniyorum valla kocası yardımcı olanlara çok şanslılar.

hadi hayırlı olsun canım bende atlattım onu şimdi fetal ekomuz kaldı onuda atlattıkmı. geriye pek birşey kalmıyor. canım takvimin hesaplanması şöyle oluyor mesela ben 18+4 üm bugün yani 19. haftamın içindeyim . doktora sordum evet öyle dedi. zaten direk 18 haftalıksın demiyor doktorda illa aldığın günüde söylüyor. sende 19. haftadasın yani :)

Canım çıkışını yapmıyor ama para da ödemiyor çünkü raporlu oluyorsun. Rapor bitince paranı alıyorsun devletten.geri dönmesen bile çıkış yapın deme çünkü onlara bir zararın olmayacak.

O degilde ben yemek ne yapicam ya bu saat oldu hala yatiyorum ya oysaki ben neladr enerjik ben ne kadar aktif ben nekdar pozitif ve ben nekadr eviyle ilgilenmeyi seven biriydim ya offf

ve birde ben varım hadi yemek işini halettimde. ev işleri hiç mi hiç yapamıyorum. herkes sinir olurdu benim temizlik manyaklığıma. evi neredeyse hergün süpürür siler toz alırdım. şimdi koy gitsin diyorum o derece saldım kendimi. ama mecburum salmakta çünkü geçende bir süpürge yapayım dedim akşam yatağa yatamadım bel ağrısından o gün bugündür hala ağrısını çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…