ay cok sevındım bu işe cunku bende bayılırım. brı bahaneyle yaptırırım annemede bol bol yerım. bu arada gecen gun dusundum onu aşure ayı ne zamandı dıye , bır an once gelsede yesek bol bol
Evet hastanenin anlaşmalı kurumlarına baktım çok sağol yardımın için kuzenim gidecek ilk fırsatta :)canim ben bu arada ssk çalışa olarak gidiyorum m ama onu da belirteyim de :)
Ayyy kac gundur brnimfe canim istiyo ama disaridan almak istrmedim sevmiyorum evdede hic yaomadim bana bi msj ativersene bacim tarifiYapması çok kolay eve geçince yap hemen olur haa tabi nohutu fln önceden ıslayman gerekiyo unuttum onu ben ama yarına yersin en azından bgn hazırlarsan
çok yazılan demekmiş, aktif.
ben yaptım popüler heralde.
4 aydır işe gelip çalışmıyorum ne beklenir başka.
çokkk şükürdown sendromu riski taşımıyor fakat yüzyüze konuşup anlatacakmış..
evet canım ödenmiyor. ama genelde işverenler izne çıkmadan önce geri dönüp dönmeyeceğini bilmek istiyor. eğer geri dönmeyeceğini söylersen ve sen izne ayrılmadan çıkışını yaparlarsa 4 ayın sonunda paranı alamıyorsun sanırım arkadaşın sorunu bunun gibi bişey. çıkacaksın diyelim.. işverenin 4 ay beklemesede olur. SGK ya önce iznini birkaç gün sonra da çıkışını bildirse yetiyormuş. bunu yeni okudum. SGK yı fln arayıp teyit etmek lazım tabii ama doğru ise işverenlerin de itirazının olmayacağı güzel bir çözüm olur diye düşünüyorum.cnm sen izne cıktıktan sonra işverenin sıgorta odemesıne gerek yok bıldıgım kadarıyla. eger odemesı gerekıyorsada mecburen odeyecek cunku raporun bıtene kadar ısten cıkaramaz senı. 4 ayın bıtınce cıkısını verıcekler sana . yanı sen calısmayacaksan bıle raporlu oldugun surece oranın elemanı sayılacaksın
geçici bir durum 3 hafta bende o durumdaydım ama bu hafta normale döndüm şükürkızlaaaaaaaaaaarrr bu midemle ben ne yapıcam yaacıkıyorum zaten ağzım hiç boş durmuyor. ama sonrası mahfediyor beni resmen mideme oturuyor ne yersem sonra ağrı sancı yapıyor. yemek istemiyorum bu yüzden. şimdi soda içiyorum günde 1 tane içmeye çalışıyorum soda o baya rahatlatıyor
Ben yaptirip herkese yollicam :) ama kendime ceza ben yemicem :)Ayyy kac gundur brnimfe canim istiyo ama disaridan almak istrmedim sevmiyorum evdede hic yaomadim bana bi msj ativersene bacim tarifi
Ay yok bacim afiyetle ye yarasin bebisine:) bendr kac gundur yapmak istedim ama usendim ya bide hic denemedim disardakilerde guzel olmuyo evde yapilan gibi ama denemek istiyorum:)Ben yaptirip herkese yollicam :) ama kendime ceza ben yemicem :)
yeni yeni başladı canım ya yaklaşık 1 haftadır çekiyorum. gaz vs çok bunaltıyor. mide bulantısı bitti şimdide gaz sıkıntısı başladı dönem dönem böyle çekicez sanırım. neyse bebişler sağlıklı olsunda önemli değil :)geçici bir durum 3 hafta bende o durumdaydım ama bu hafta normale döndüm şükür
Bende bilmiyorum yapmasini sanki annem yaparken cok ugrasiyordu gibime geliyor üşeniyorum da iş başa düsünce yapcaz heralde:)Ay yok bacim afiyetle ye yarasin bebisine:) bendr kac gundur yapmak istedim ama usendim ya bide hic denemedim disardakilerde guzel olmuyo evde yapilan gibi ama denemek istiyorum:)
Yarı çalışıyo sayılırım hafızlık eğitimi veriyorum yarım gün saat 2 ye kadar mesela kendisi de memur en geç beş buçukta evde oluyo pek bi iş yapamıyorum o gelene kadar ya temizlik ya yemek ikisinden biri anca yetişiyo e azıcık da dinleniyorum beyin işi benim çalışmam oturduğum yerde beyin yorgunluğu yani. Laf söyleyerek hiç yaptıramıyorum ben inada biniyo. Acıtasyon yaparsam belki domates doğrar salataya. Oda hamileyim diye yani. Hafta içi asla bi işin ucundan tutmaz çalışıyorum ben diye. Hafta sonuda binbir niyaz yaparsam belki oda balkon düzenlemesi ağır bişiler kaldırılcaksa onlar. Hamileliğimden sonra başladı bunlarda. Yoksa her işi kendim yapıyordum. Ani misafir çağıtma huyu da var bide. Çıldırtıyo bazen. Amaaaan valla takma bacım yemezse yemesin vicdan yapmıycam artık acıkan insan yumurta kırar yer. Keyfimden ihmal etmiyorum ya. Onun annesinde kalmak da neymiş ya sana bakmak zorunda mı kadın. Hayat müşterek diyip azıcık yardım edeyim dese ya.! Biz sinirlenmeyelim canım bu evrede. Bize düşen bu napak... Çok özeniyorum valla kocası yardımcı olanlara çok şanslılar.valla canım okuyunca kendımı gorur gıbı oldum. sen calısıyomusn bılmıyorum ama ben bıde calısıyorum. buna ragmen sankı evdeymısım gıbı herseyı benden beklıyor. sımdı hamıleyım dıye bıraz daha ozen gosterıyor ama yınede olması gerektıgı gıbı degıl. mesela gecen aksam yemek yok evde , işten cıktık gıttık paşazade cok yorgunmus uzanması gerekıyormus ugrasamazmıs yemekle. valla dedım benım sırt agrım sende olsa yogun bakıma yatarsın. benım sınırımı bozma bende yorgunum falan dıye soylendım. sonra geldı yardım ettı. ama noluyo sınır oluyosun bıkere. ve herseferınde laf soyleyerek bıssseyler yaptırmaktan bıktım. zaten temızlık , camasır, bulasık ütü ne ararsan bende barı yemek hazırlamaya yardım et. yetişemiyorum artık dayanamıyorum ayakta durmaya dıyıncede annemlerdemı kalsak doguma kadar dıyo. ya nıye kalayım ben senın annenlerde benım evım var . bak suan cok sınır oldum yıne :) ve senın dedıgın gıbı hasta olduğumda bakıyor ben kalkamıyorum hemen arar dürümcüyü yada aclıktan bayılıncaya kadar bekler. ah ah napıcaz bız bunlarla bılmıyorum. oğlanlar barı babaya benzemese :)
Kizlar Nasılsıniz bugün ayrintiki ultrasonumuz vardi oglumu gördüm hamdolsun hersey normalmis bu arada bu aşagıdaki cizelgede 19 haftalik yaziyor ya hani.18 haftalikmisiz.doktor alisverisinizi yapin dedi cok şükür bunuda atlattm darisi başıniza kızlar
Canım çıkışını yapmıyor ama para da ödemiyor çünkü raporlu oluyorsun. Rapor bitince paranı alıyorsun devletten.geri dönmesen bile çıkış yapın deme çünkü onlara bir zararın olmayacak.kızlar selamlar mcx lar bir sürü sevgilerden bir demet. bir şey sormam lazım ya. daha önce sormuştum ama şu detayı unutmuşum doğum izni aldığımızda çalıştığımız iş yeri sigorta ödemeye devam ediyor mu? o şekilde mi parayı alabiliyoruz ancak. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum çünkü. Sigortamı ödeyin diyemem o yüzden. 32. haftada çıkıp gidicem. benim olayım nedir sizce?
O degilde ben yemek ne yapicam ya bu saat oldu hala yatiyorum ya oysaki ben neladr enerjik ben ne kadar aktif ben nekdar pozitif ve ben nekadr eviyle ilgilenmeyi seven biriydim ya offf
Bende sendenim :) pişti bile. Kayınvalidem gelcek ona yaptım bide yanına makarna. Hamile menüsü :) en kolayındanben bgn ıspanak pişircem canım :))
H&M e baktınız mı?denemeden alamıyorum kıyafet ben. zaten kiloluyum. ama burda ben de bulamadım. bakalım gelen cevapları ben de bekliyorum. doğuma daha çok var her gün aynı gömlekle aynı pantolonla işe gidilmez ki. halim kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?