bir erkek de benden :) sağ salim kucağımıza almak dileğiyle :)8 KIZIMIZ 9 ERKEĞİMİZ VAR MAŞALLAH LİSTEMİZ GÜNCEL...
Ya bende agri falan degil ama halsizlik cok oluyo bide 4 ayda 9 kilo alinca doktor vitaminde vermek istemedi sadece demir hapini sabah iciyodum sabah aksam ic dedi nezamn gecer bu halsizlik bilmem ama bir an once gecse iyi opcak bu tembel halimden hic memnun degilimve birde ben varım hadi yemek işini halettimde. ev işleri hiç mi hiç yapamıyorum. herkes sinir olurdu benim temizlik manyaklığıma. evi neredeyse hergün süpürür siler toz alırdım. şimdi koy gitsin diyorumo derece saldım kendimi. ama mecburum salmakta çünkü geçende bir süpürge yapayım dedim akşam yatağa yatamadım bel ağrısından o gün bugündür hala ağrısını çekiyorum.
ohh ellerine saglık afiyet olsun canım :)) ben de domatesli sehriye corbası yaptım yanına..bol limon sıkıp içicem..gecen gun oldugum tetanoz asısından mı yoksa şifayı mı kaptım bilmem ama ateşim var heryerim agrıyorBende sendenim :) pişti bile. Kayınvalidem gelcek ona yaptım bide yanına makarna. Hamile menüsü :) en kolayından
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almak nasip etsinbir erkek de benden :) sağ salim kucağımıza almak dileğiyle :)
yarın sgk'yı ara net bilgi verirler bende işsizlik sigortasıyla ilgili işkuru aradım adam yarım saat anlattı yapmam gerekeniişte hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım buraya tmm sgk ödüyor ama doğum iznindeyken sigortan devam etmek zorunda diyo bazı kişiler o doğru mu ? ben geri dönmcem ve ödemicekler yani öyle bi polemiğe girmek istemiyorum...
Selam kizlar hepinize hayirli dogumlar sag salim aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza...
Ben mart annesiyim bu topicte nub teorisine gore cinsiyet yorumlayan birisi varmis acaba kim o msj atmak istiyorum ona cunku simdiden tskler
Hmm bak onuda yapabilirim belki ben daha pratik bi çorba düşünmüştüm ama oda yaraşır yanına. Geçmiş olsun canım aman dikkat ateş önemli hamilelikte. Gerçi sen bilirsin ama aklında bulunsun 38 buçuk olursa ılık bi duş al. Tetanoz aşısı için ben tereddütteyim çok mu gerekli ? Yapmazsam nolur ? Ayıptır söylemesi enjeksiyon fobim varda. Kan bermeye alıştım ama iğne ve aşıdan çokkk tırsıyorum. Kusmaktan ötürü acile gittiğimde yapmışlardı bi iğne sanki hala acıyo gbi geliyo bana. Çığlık çığlığa kan veriyorum iğne yaptırıyorum. Odadan bi çıkıyorum herkes bana bakıyo o kadar utanıyorum ki. Küçük bi çocuk bekliyolar galiba ama kazık kadar boyumla ben çıkıyorum,ohh ellerine saglık afiyet olsun canım :)) ben de domatesli sehriye corbası yaptım yanına..bol limon sıkıp içicem..gecen gun oldugum tetanoz asısından mı yoksa şifayı mı kaptım bilmem ama ateşim var heryerim agrıyor
Cnm hayırlı olsun senin adına sevindim :)) ne güzel bunu da atlattınız darısı daha ysptıracakların başına bu arada sen uzun zamandır yoktun sanki forumda yada ben kaçırdım bi yerlerde :)Kizlar Nasılsıniz bugün ayrintiki ultrasonumuz vardi oglumu gördüm hamdolsun hersey normalmis bu arada bu aşagıdaki cizelgede 19 haftalik yaziyor ya hani.18 haftalikmisiz.doktor alisverisinizi yapin dedi cok şükür bunuda atlattm darisi başıniza kızlar
Sen foto at yorumlayan çıkar esobaya sor ama o biliyodu sankimKizlar nub teorisini yorumlayan var dediler subat annelerinde kim bana birisi soyleyebilir mi?lutfennn
Aaa geçmiş olsun. Benim arkadaşımda 85 le kaldı 7,5 aylık 3 kilo almış.1,5 kilo bebek. Kadın doğumcu al diyormu, endokrin alma diyormuş.o dediğin şeyle ilgili demek bu kilo meselesi. Onunda canı yemek istemiyormuş.yok be kuzucum ben dogdugum andan beri kiloluyum . 1.60 boy 75 kiloyla hamile kaldim. hipotiroidim var hipofizimde tumor var yani horminlarim kafayi yediginden surekli kilo alma egilimim var ve veremiyorum. hamile kalinca istahim kesildi tiksintim oldu ki hala devam ediyor canim istemedikce yemek yemiyorum. 73.5 kiloya dustum ve hic alamadim daha. ama gobegim 6,aylik gibi oldu. yani anlicain bunye hamilelikte farkli calisti bende. doktorum da 4 ay bitene kadr kilo almazsan super olur dengelersin vucudunu demisti uymus oldum kurala. hala da kilo alman isimize gelmez diyor. bebisler saglikli olsun da ister 30 kilo alalim ister hic almayalim onemi yok. ama herkes son aylarda istah cok artiyor diyor
Ama iyotlu tuz tüketmek gerekiyor doktorum başım ağrıyor dediğimde bol su iç ve iyotlu tuz kullanmaktan çekinme demişti.tuz ayrıca hamilelikte vucutta ödem yapıyor ve el ayak vucut şişmesine neden oluyor bilmeyenler için bilgi geçeyim.
Adana'da değil de Adanalı olan var. Memlekete de aş edilir adı da bir namı da :))ne çok ADANA geçmiş ben burdayımn kızlar gelin beklerim kebabada adanayada :) başka adanada olan varmı acaba
Bende bugün bitik durumdayım okuldan kendimi nasıl eve attım hatırlamıyorum bide üstüne vitaminden sonra gene çıkardımYa bende agri falan degil ama halsizlik cok oluyo bide 4 ayda 9 kilo alinca doktor vitaminde vermek istemedi sadece demir hapini sabah iciyodum sabah aksam ic dedi nezamn gecer bu halsizlik bilmem ama bir an once gecse iyi opcak bu tembel halimden hic memnun degilim
Allah seni ne yapmasın kız adımı çıkardın.fal bakıyorum sanki. KK hep başıma toplayacaksın.Sen foto at yorumlayan çıkar esobaya sor ama o biliyodu sankim
ya calısırken sandalyenin metal kenarı bacagımı çizdi sanki brz paslı gibiydi..cok pimpirikli bi tip oldum cıktım hemen doktorumu aradım tetanoz asısı olayım mı diye o da ol diyince yaptırdım..cok cok sart degil cünkü ztn ameliyathane ortamı ve aletler steril..bebek dogduktan sonra da ztn yapılıyor ona tetanoz asısı..eger o çizik olayı olmasa yaptırmazdım belki ben deHmm bak onuda yapabilirim belki ben daha pratik bi çorba düşünmüştüm ama oda yaraşır yanına. Geçmiş olsun canım aman dikkat ateş önemli hamilelikte. Gerçi sen bilirsin ama aklında bulunsun 38 buçuk olursa ılık bi duş al. Tetanoz aşısı için ben tereddütteyim çok mu gerekli ? Yapmazsam nolur ? Ayıptır söylemesi enjeksiyon fobim varda. Kan bermeye alıştım ama iğne ve aşıdan çokkk tırsıyorum. Kusmaktan ötürü acile gittiğimde yapmışlardı bi iğne sanki hala acıyo gbi geliyo bana. Çığlık çığlığa kan veriyorum iğne yaptırıyorum. Odadan bi çıkıyorum herkes bana bakıyo o kadar utanıyorum ki. Küçük bi çocuk bekliyolar galiba ama kazık kadar boyumla ben çıkıyorum,
Bide doktora sorayım haftaya ısrar etmezse bende yaptırmıycamya calısırken sandalyenin metal kenarı bacagımı çizdi sanki brz paslı gibiydi..cok pimpirikli bi tip oldum cıktım hemen doktorumu aradım tetanoz asısı olayım mı diye o da ol diyince yaptırdım..cok cok sart degil cünkü ztn ameliyathane ortamı ve aletler steril..bebek dogduktan sonra da ztn yapılıyor ona tetanoz asısı..eger o çizik olayı olmasa yaptırmazdım belki ben de
:) eeee popüler konu olduk bi özelliğimiz olsun :) en çok aktif biri olarak sen başı çekiyorsun bu iş sana düşer :)Allah seni ne yapmasın kız adımı çıkardın.fal bakıyorum sanki. KK hep başıma toplayacaksın.
Hiç.yemedim tadını bile bilmiyorum ama bana görüntüsü sanki tuzlu olması gereken bir yemeği tatlı yapmışsın gibi geliyor.Kasım da canım bu sene bende getirsinlerde yiyim diye bakarım valla milletin gözünün içine:))Geçen sene kendimde yaptım gelse de zamanı yesek:)
:))) benim adana meşhur oldu, ne yenir beee :) rüyalarıma girdi bugünde mi yesem ne, bu hamilelik ocağıma incir ağacı dikecek ahahahahAdana'da değil de Adanalı olan var. Memlekete de aş edilir adı da bir namı da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?