2015 Şubat Anneleri

farklı bir doktora gittim bu gün. suyu normal dedi. ohh dedim çok şükür yine azalmaz inş.
cinsiyeti tam göstermedi yine. oğlumda aleti koyan dr erkek derdi ben merak etmezdim.
bunda merak ettim göstermiyor. kız gibi ama bacağını kapattı tam göremedim dedi
2 dr kız, 1 dr erkek dedi.
bakalım kızlar utangaç olur diyorlar doğru çıkacak mı.
ayrıntılı için dr arayışındayım.

Insallah canm yaa:)herkesin belli olmus cevremde oyle diyorlar:)aslında hic merak etmiyorum saglikli olsun yeter :)ama cevremdekilerin merakini gidermek istiyorumbir yerde.:)

sol canim. benim doktorum ne kadar kilo almassan o kadar iyi diyor yemek yiyemiyorum diorum ne guzel dio bi garip yani. endokrine henuz gitmedim hamileligimde, bu ay gidicem. benim bebegimde simdiden tombalakmis zaten. demekki problem olmuyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 12.haftada dr erkek gibi dedi.Bugün 16+3 üm dr baktı görüyorum ama anlayamıyorum dedi çünkü 16 haftada erkeğin net belli olur testisi olur penis büyür dedi.Fakat bu erkek gibi değil dedi.Kız galiba dedi Çözemedik açtı baya baktık ama bilemedik.Erkek bekleyenler 16.haftada çok mu net görülüyor her şeyi gören bile var mı dr bu kız gibi dedi bi yardım bilenler bir yorum)

Cnm ben 14 hafatalikken ogrendim ve gayet net gorduk

benim de kızım oluyoorr inşallah.ben tek kızım.bi kız kardeş özlemi çekiyorum.küçükken hiç istemezdim.tek olayım özel olayım diye.ama şimdi ahh bi tane olsaydı diyorum.kızımın kız kardeşi olacak.3 yaş araları olacak inşallah.çok mutluyum.araları da hep güzel olur inşallah.birbirlerinin saçını başını yolmasınlarda

bugun gittik kizimiz olcagini ogrendik diye bir iki birsey alalim dedik kocisimle. ilk mothercare e girdik bebek arabalari hakkinda bilgi alalim dedik 2 saat cikamadik cok karisik yaa senelerce kullanabilceim cok fonksiyonlu araba istiyorum cift yon hem travel hem puset olarak gecen, lakin boyle modeller 1500-2000 civari. sonra park yatakmi besikmi derken satis wlemani resmen vazgecirdi beni park yataktan. tam 5 saat dolandik en son joker magazasina girdik manyak indirim var ama o kadar zor vegenen biriyim ki sadece vattaniye ve ayakkabi alabildik kizima. ayaklarim belim koptu ya cok agirlasmisim hemen yoruluyorum artik :)

yaa bana da dun doktor kesin deil ama sen kizim die sev iste yumurtaliklarini gorunce 20. haftada ancak kesin derom dedi aptal gibi olduk ama biz kizimiz olarak benimsedik :) yinede haftaya faln baska bi doktora gidicem bi onay daha almam lazim :)

Evet canım doğru cümle bu..Tembelleştikçe tembelleşiyor...İş yapmadıkça resmen paslandım....Ama eskisi gibide değilim bir gerçek varki 6 sene önce ile şimdiki enerjide aynı olmaz..28 yaşındaki dayanma gücü ile bugün ki yaş zaten teori olarak aynı olması imkansız....Dediğin gibi yemek yapma temizlik yapma yay kendini demi ne olacaksın tembel olacam demi ne olacam

Yemek yediğiniz paraya kadın alsan daha iyimiş demi:)Bende senin gibiyim geçen eşime domates yapıcam dedim sabahtan akşama kadar konserve ile uğraştım akşam dışardan söyledik bana diyor ki bunları yapacağına hazır alsaydık yediğimiz yemekle aynı paraya gelmiştiAdamda haklı demi ama...

Ben öyle düşünmüyorum.....Yaş geçtikçe enerji azalıyor..6sene önceki enerjimin şimdi olması zaten fizik kurallarına aykırı bana göre...Ben çocuk olduktan sonra da çok enerjiktim..Son bir yıldr böyle oldum ki çok aktif bir temizlik çocuk bakma evde iş yapıp yıpranma olayımda yok yani beni yoran hayat değil bana göre...Büyüklerimizde der ya her geçen gününü arayacaksın diye ben arıyorum her geçen günümü....

Açıkçası bu kadar isi gucu yaptim ama yuregim de ağzımda hani bebis iyidir umarim bu kadar sarsintida ona bir zarar vermemiş olmayi diliyorum. Cumartesi randevum var inşallah saglikla görürüm kuzumu

ben uzak yolun üstüne bi de taşındım.her iş bana bakıyodu.bi tek ağır kaldırmadım.bugün bebek ekranda göründü.ben hemen herşey yolunda mı diye sordum.dur kız daha bakmadım dedi dr.çok şükür bi şey yoktu.hop hop hopluyordu.çok hareketliydi.giderken bi tabak şerbetli tatlı yemiştim.kapatmasın bacaklarını diye onun etkisi mi kendi hareketliliğimi bilemedim.,
sen de korkma.bişey olmaz inşallah.az kalmış randevuna

Kızlaaarrr bir tane daha kızım oluyor

Cumleten gozunuz aydin diyeyim bari :)

Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin..Benim ilk arabam mother care marka idi ama çok sorun yaşadım hatta firma 1 sene sonra paramı iade etti..Sonra gidip chicco aldım ondan çok memnun kaldım...Tabi aradan geçti 6 yıl şimdi hangisi iyi bende bilmiyorum daha hiç bakmadık...Tekrar hayyırlısı olsun

yaa bana da dun doktor kesin deil ama sen kizim die sev iste yumurtaliklarini gorunce 20. haftada ancak kesin derom dedi aptal gibi olduk ama biz kizimiz olarak benimsedik :) yinede haftaya faln baska bi doktora gidicem bi onay daha almam lazim :)

bana da kız ama 20.haftada kesinleşir dedi.kendilerine yanılma payı bırakıyolar.yanlışda görmüş olabilirim dedi.benimki biraz nazlandı bacaklarını açmamakta.ama %99 kız dedi.seninki de kızdır.yanılma payı bırakmıştır

aynen oyle oldu valla kadin parasi kadar yemszdr:) kadin bulaydim hic cekmicektim bu eziyeTleri de ah yaz sonu karaborsa mubarek

Kiz ben yas konusunu yuzumuze vurup iclenmeyelim diye bardagin obur yanindan bakiyodum ne koyuyon ortaya simdi fizik gercegini muhakkak zaman gecio giderken eskisi gibi kalamiyoruz o da dogru tabi de benii esas cokerten kizimda deneyimledigim annelik hikayem oldu ciddi anlmda her kategoride oscara aday olcak kadar cetin ceviz cikinca fena coktum galiba.

Inşallah canm ben de güzel haber alır paylasrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…