Kızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum
Insallah canm yaa:)herkesin belli olmus cevremde oyle diyorlar:)aslında hic merak etmiyorum saglikli olsun yeter :)ama cevremdekilerin merakini gidermek istiyorumbir yerde.:)normal şartlarda görülebilir canım ama belki bacaklarını kapatmıştır belki kordonu bacak arasına girmiştir yada doktor görmüştür ama emin olmak için söylememiştir
bidahaki kontrolünde belli olur
Kızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum
tskler yorum.icinBanada erkek gibi geldi
Ya metin yazmisti arkadas cqnimKızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum
Kuzum uzak kaldik bende anadolu yakasi maltepe :)
Kızlaaarrr bir tane daha kızım oluyor
Aaa geçmiş olsun. Benim arkadaşımda 85 le kaldı 7,5 aylık 3 kilo almış.1,5 kilo bebek. Kadın doğumcu al diyormu, endokrin alma diyormuş.o dediğin şeyle ilgili demek bu kilo meselesi. Onunda canı yemek istemiyormuş.
Cnm ben 14 hafatalikken ogrendim ve gayet net gordukKızlar bugün kontrolüm vardı. 12.haftada dr erkek gibi dedi.Bugün 16+3 üm dr baktı görüyorum ama anlayamıyorum dediçünkü 16 haftada erkeğin net belli olur testisi olur penis büyür dedi.Fakat bu erkek gibi değil dedi.Kız galiba dedi Çözemedik açtı baya baktık ama bilemedik.Erkek bekleyenler 16.haftada çok mu net görülüyor her şeyi gören bile var mı dr bu kız gibi dedi bi yardım bilenler bir yorum )
yaa bana da dun doktor kesin deil ama sen kizim die sev iste yumurtaliklarini gorunce 20. haftada ancak kesin derom dedi aptal gibi olduk ama biz kizimiz olarak benimsedik :) yinede haftaya faln baska bi doktora gidicem bi onay daha almam lazim :)Kızlar bugün kontrolüm vardı. 12.haftada dr erkek gibi dedi.Bugün 16+3 üm dr baktı görüyorum ama anlayamıyorum dediçünkü 16 haftada erkeğin net belli olur testisi olur penis büyür dedi.Fakat bu erkek gibi değil dedi.Kız galiba dedi Çözemedik açtı baya baktık ama bilemedik.Erkek bekleyenler 16.haftada çok mu net görülüyor her şeyi gören bile var mı dr bu kız gibi dedi bi yardım bilenler bir yorum )
Deme öyle yolun yarısı marısı. Bak ben de aynı yaştayım. Bende öyleydim ama şimdi iyiyim sanki.insan tembellik yaptıkça tembelleşiyor. Akşam eve geliyorum yemek yapmıycam dışardan söyleriz diyorum sonra kilo konusu geliyor aklıma zorla kaldırıyorum kendimi.sonra bakıyorum yemekler olmuş evi de süpüreyim diyorum yaptıkça yapasım geliyor.ne dedim ben şimdi
Ay yok ya genel yilda bir kirden pasaktan arinma temizligi oldu bu :) ucundan kiyisindan bulasinca namus borcu gibi oldu hergün birini layikiyla yapip kurtulmayi planliyorum
Kiz benim de oyle hamarat gucu kuvveti yerinde bi halim yok da bulastik bikere iste yardim edenim yok muhiti pek tanimiyom kadin bulup da alamiyom evime okul dersler agirlasinca yapamam daha diye seminer haftasi abandim elmahkum
Akilli kadinsin vesselam kendine acican yavrum benimki mecburiyet oldu biraz eski evimde temizlige aliyodum birini ne guzel herseyimi hallediyodu calisirken hele cocuk varsa bu tempoya yetsmek cok guc. Guya temizlik yapiyom ama on gundur yemek yok ocakta her aksam disardan takiiyoz kiz da alismis bugun sipars veriyo kendince
gelemez insallah:)
Onun yasla alakasi yok en azından sayisal olarak o zaman cocuksuzduk daha bi dinctik bence. Kizima hamileyken tavsan gibi sekiyordum ordan oraya hergun gezme tozma o kadar dinctim ben de yedi aylikti ev tasidim hatta:) kizdan sonra kaga yorgunlugu da eklenince eski enerjimi bulamaz oldum bu gebeligim ilkindem cok farkli hastalik gibi hissettryor cogunlukla halsiz keyifsiz kizima da bakamaz oldum isin kotusu iki gebelik arasi 4 yil nerdeyse ama bana gore 40 gibi
Açıkçası bu kadar isi gucu yaptim ama yuregim de ağzımda hani bebis iyidir umarim bu kadar sarsintida ona bir zarar vermemiş olmayi diliyorum. Cumartesi randevum var inşallah saglikla görürüm kuzumu
Kızlaaarrr bir tane daha kızım oluyor
Kızlar bugün kontrolüm vardı. 12.haftada dr erkek gibi dedi.Bugün 16+3 üm dr baktı görüyorum ama anlayamıyorum dediçünkü 16 haftada erkeğin net belli olur testisi olur penis büyür dedi.Fakat bu erkek gibi değil dedi.Kız galiba dedi Çözemedik açtı baya baktık ama bilemedik.Erkek bekleyenler 16.haftada çok mu net görülüyor her şeyi gören bile var mı dr bu kız gibi dedi bi yardım bilenler bir yorum )
benim de kızım oluyoorr inşallah. ben tek kızım.bi kız kardeş özlemi çekiyorum.küçükken hiç istemezdim.tek olayım özel olayım diye.ama şimdi ahh bi tane olsaydı diyorum.kızımın kız kardeşi olacak.3 yaş araları olacak inşallah.çok mutluyum.araları da hep güzel olur inşallah.birbirlerinin saçını başını yolmasınlarda
bugun gittik kizimiz olcagini ogrendik diye bir iki birsey alalim dedik kocisimle. ilk mothercare e girdik bebek arabalari hakkinda bilgi alalim dedik 2 saat cikamadik cok karisik yaa senelerce kullanabilceim cok fonksiyonlu araba istiyorum cift yon hem travel hem puset olarak gecen, lakin boyle modeller 1500-2000 civari. sonra park yatakmi besikmi derken satis wlemani resmen vazgecirdi beni park yataktan. tam 5 saat dolandik en son joker magazasina girdik manyak indirim var ama o kadar zor vegenen biriyim ki sadece vattaniye ve ayakkabi alabildik kizima. ayaklarim belim koptu ya cok agirlasmisim hemen yoruluyorum artik :)
yaa bana da dun doktor kesin deil ama sen kizim die sev iste yumurtaliklarini gorunce 20. haftada ancak kesin derom dedi aptal gibi olduk ama biz kizimiz olarak benimsedik :) yinede haftaya faln baska bi doktora gidicem bi onay daha almam lazim :)
Yemek yediğiniz paraya kadın alsan daha iyimiş demi:)Bende senin gibiyim geçen eşime domates yapıcam dedim sabahtan akşama kadar konserve ile uğraştım akşam dışardan söyledik bana diyor ki bunları yapacağına hazır alsaydık yediğimiz yemekle aynı paraya gelmiştiAdamda haklı demi ama...
Ben öyle düşünmüyorum.....Yaş geçtikçe enerji azalıyor..6sene önceki enerjimin şimdi olması zaten fizik kurallarına aykırı bana göre...Ben çocuk olduktan sonra da çok enerjiktim..Son bir yıldr böyle oldum ki çok aktif bir temizlik çocuk bakma evde iş yapıp yıpranma olayımda yok yani beni yoran hayat değil bana göre...Büyüklerimizde der ya her geçen gününü arayacaksın diye ben arıyorum her geçen günümü....
ben uzak yolun üstüne bi de taşındım.her iş bana bakıyodu.bi tek ağır kaldırmadım.bugün bebek ekranda göründü.ben hemen herşey yolunda mı diye sordum.dur kız daha bakmadım dedi dr.çok şükür bi şey yoktu.hop hop hopluyordu.çok hareketliydi.giderken bi tabak şerbetli tatlı yemiştim.kapatmasın bacaklarını diye onun etkisi mi kendi hareketliliğimi bilemedim.,
sen de korkma.bişey olmaz inşallah.az kalmış randevuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?