2015 Şubat Anneleri

Herbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorum yine yemek yapamadim kahvaltiya talim
Ya maşAllah valla sana ve senin gibilere :) ben anca çamaşır atıyorum bulaşık makinesini doldurup boşaltıyorum o kadar nefes nefese kalıyorum eve kadın geliyodu şimdi haftada bir alıyorum kadından kadına temizlik yapılıyor bide benim ev çok büuük ama zaten normalde bile zor temizliyordum valla hee bide yemek yapabiliyorum yinede nefes nefese kalıyorum yaaa

Ahhh bir kere denesen ahhhh bende tatlı ile tuzluyu asla yiyemem beraber..Mesela bazısı peynire reçel sürer falan bende yiyemem ama bu bir başka :)))Dene asla pişman olmazsın:)

Ya bayılıyorum şu her işini yapan yetiştiren kadınlara..İki gün yapsam üçüncü gün pilim bitiyor benim...Yıllardır temizlik yapmıyorum yardımcı geliyor ona rağmen hergün yemeğim olmuyor en az haftada 2 gün dışardan yiyoruzBazen diyorum nasıl kadınım ben diye

Herbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorum yine yemek yapamadim kahvaltiya talim
Ah canim ya nezamn geliyodu bu gorumce

Ya canim brn ilk kizimda nasil bi enerjiktim ev tasidim cami kapiyi kendim siliyodum vileda hak getire egilerek kendim hergun yer siler supururdum ve drvamlida sokaklarda gezerdim ilk aydan son aya kdr hep bole gecti ama simdi yine bi sorun yasamadim cok sukurde bu halsizlik nedir anlamadim bu enerjim nezamn gelicek ya insallah son aya kdr bole gitmez

Ah canım bende her geçen günümü arıyorum..İlk hamileliğimde bende 7 aylıkken ev taşıdım..O kadarda kiloluydum canım çıkmıştı..Ama yaş geçtikçe mi artık nedir enerjim bitmiş durumda şuanda....Artık durum farklı aslında daha yaş 34 ama valla bende iş bitmiş..Yolun yarısı diyemi nedir:))

Deme öyle yolun yarısı marısı. Bak ben de aynı yaştayım. Bende öyleydim ama şimdi iyiyim sanki.insan tembellik yaptıkça tembelleşiyor. Akşam eve geliyorum yemek yapmıycam dışardan söyleriz diyorum sonra kilo konusu geliyor aklıma zorla kaldırıyorum kendimi.sonra bakıyorum yemekler olmuş evi de süpüreyim diyorum yaptıkça yapasım geliyor.ne dedim ben şimdi

Bunlar hep misafir için mi? Misafir bilseydim çileni gelmezdi

Ay yok ya genel yilda bir kirden pasaktan arinma temizligi oldu bu :) ucundan kiyisindan bulasinca namus borcu gibi oldu hergün birini layikiyla yapip kurtulmayi planliyorum

Kiz benim de oyle hamarat gucu kuvveti yerinde bi halim yok da bulastik bikere iste yardim edenim yok muhiti pek tanimiyom kadin bulup da alamiyom evime okul dersler agirlasinca yapamam daha diye seminer haftasi abandim elmahkum

Akilli kadinsin vesselam kendine acican yavrum benimki mecburiyet oldu biraz eski evimde temizlige aliyodum birini ne guzel herseyimi hallediyodu calisirken hele cocuk varsa bu tempoya yetsmek cok guc. Guya temizlik yapiyom ama on gundur yemek yok ocakta her aksam disardan takiiyoz kiz da alismis bugun sipars veriyo kendince

Ah canim ya nezamn geliyodu bu gorumce

gelemez insallah:)

Onun yasla alakasi yok en azından sayisal olarak o zaman cocuksuzduk daha bi dinctik bence. Kizima hamileyken tavsan gibi sekiyordum ordan oraya hergun gezme tozma o kadar dinctim ben de yedi aylikti ev tasidim hatta:) kizdan sonra kaga yorgunlugu da eklenince eski enerjimi bulamaz oldum bu gebeligim ilkindem cok farkli hastalik gibi hissettryor cogunlukla halsiz keyifsiz kizima da bakamaz oldum isin kotusu iki gebelik arasi 4 yil nerdeyse ama bana gore 40 gibi

Açıkçası bu kadar isi gucu yaptim ama yuregim de ağzımda hani bebis iyidir umarim bu kadar sarsintida ona bir zarar vermemiş olmayi diliyorum. Cumartesi randevum var inşallah saglikla görürüm kuzumu

kız cimcime kendine ver cezayı bnm yeğenime verme :) annem köyde olmasa vallahi yaptırır yollardım canım ama annem taaaa artvinde sen nerdesin bu arada istnbuldaysan yapalım birlikte el birliğiyle
İstanbuldayım canim yapalim kız burdan herkesede yollariz :)) koca kazanla yapalim :)

Kızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…