Ya maşAllah valla sana ve senin gibilere :) ben anca çamaşır atıyorum bulaşık makinesini doldurup boşaltıyorum o kadar nefes nefese kalıyorum eve kadın geliyodu şimdi haftada bir alıyorum kadından kadına temizlik yapılıyor bide benim ev çok büuük ama zaten normalde bile zor temizliyordum valla hee bide yemek yapabiliyorum yinede nefes nefese kalıyorum yaaaHerbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorumyine yemek yapamadim kahvaltiya talim
Ahhh bir kere denesen ahhhh bende tatlı ile tuzluyu asla yiyemem beraber..Mesela bazısı peynire reçel sürer falan bende yiyemem ama bu bir başka :)))Dene asla pişman olmazsın:)Hiç.yemedim tadını bile bilmiyorum ama bana görüntüsü sanki tuzlu olması gereken bir yemeği tatlı yapmışsın gibi geliyor.
Yemek meselesi de evet hayır yarışması gibi çok çabalıyorum bir yerde geçiyor bir yemek adı ama şimdiye kadar hiç yazılan bit şeyden canım çekmedi.
He ya keske ilk sizi bekleseydim sonra yazsaydim bak olmadi:)Kızan niye kız dedin. İkimiz erkek dedik ağız birliği olsaydı.
Ah canim ya nezamn geliyodu bu gorumceHerbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorumyine yemek yapamadim kahvaltiya talim
Ya canim brn ilk kizimda nasil bi enerjiktim ev tasidim cami kapiyi kendim siliyodum vileda hak getire egilerek kendim hergun yer siler supururdum ve drvamlida sokaklarda gezerdim ilk aydan son aya kdr hep bole gecti ama simdi yine bi sorun yasamadim cok sukurde bu halsizlik nedir anlamadim bu enerjim nezamn gelicek ya insallah son aya kdr bole gitmezYa bayılıyorum şu her işini yapan yetiştiren kadınlara..İki gün yapsam üçüncü gün pilim bitiyor benim...Yıllardır temizlik yapmıyorum yardımcı geliyor ona rağmen hergün yemeğim olmuyor en az haftada 2 gün dışardan yiyoruzBazen diyorum nasıl kadınım ben diye
Ya canim brn ilk kizimda nasil bi enerjiktim ev tasidim cami kapiyi kendim siliyodum vileda hak getire egilerek kendim hergun yer siler supururdum ve drvamlida sokaklarda gezerdim ilk aydan son aya kdr hep bole gecti ama simdi yine bi sorun yasamadim cok sukurde bu halsizlik nedir anlamadim bu enerjim nezamn gelicek ya insallah son aya kdr bole gitmez
Deme öyle yolun yarısı marısı. Bak ben de aynı yaştayım. Bende öyleydim ama şimdi iyiyim sanki.insan tembellik yaptıkça tembelleşiyor. Akşam eve geliyorum yemek yapmıycam dışardan söyleriz diyorum sonra kilo konusu geliyor aklıma zorla kaldırıyorum kendimi.sonra bakıyorum yemekler olmuş evi de süpüreyim diyorum yaptıkça yapasım geliyor.ne dedim ben şimdiAh canım bende her geçen günümü arıyorum..İlk hamileliğimde bende 7 aylıkken ev taşıdım..O kadarda kiloluydum canım çıkmıştı..Ama yaş geçtikçe mi artık nedir enerjim bitmiş durumda şuanda....Artık durum farklı aslında daha yaş 34 ama valla bende iş bitmiş..Yolun yarısı diyemi nedir:))
Bunlar hep misafir için mi? Misafir bilseydim çileni gelmezdi
Ya maşAllah valla sana ve senin gibilere :) ben anca çamaşır atıyorum bulaşık makinesini doldurup boşaltıyorum o kadar nefes nefese kalıyorum eve kadın geliyodu şimdi haftada bir alıyorum kadından kadına temizlik yapılıyor bide benim ev çok büuük ama zaten normalde bile zor temizliyordum valla hee bide yemek yapabiliyorum yinede nefes nefese kalıyorum yaaa
Ya bayılıyorum şu her işini yapan yetiştiren kadınlara..İki gün yapsam üçüncü gün pilim bitiyor benim...Yıllardır temizlik yapmıyorum yardımcı geliyor ona rağmen hergün yemeğim olmuyor en az haftada 2 gün dışardan yiyoruzBazen diyorum nasıl kadınım ben diye
Ah canim ya nezamn geliyodu bu gorumce
Ah canım bende her geçen günümü arıyorum..İlk hamileliğimde bende 7 aylıkken ev taşıdım..O kadarda kiloluydum canım çıkmıştı..Ama yaş geçtikçe mi artık nedir enerjim bitmiş durumda şuanda....Artık durum farklı aslında daha yaş 34 ama valla bende iş bitmiş..Yolun yarısı diyemi nedir:))
İstanbuldayım canim yapalim kız burdan herkesede yollariz :)) koca kazanla yapalim :)kız cimcime kendine ver cezayı bnm yeğenime verme:) annem köyde olmasa vallahi yaptırır yollardım canım ama annem taaaa artvinde sen nerdesin bu arada istnbuldaysan yapalım birlikte el birliğiyle
İstanbuldayım canim yapalim kız burdan herkesede yollariz :)) koca kazanla yapalim :)
Kuzum uzak kaldik bende anadolu yakasi maltepe :)neresindesin canım ben biraz merkzi yerlere uzağım sarıyer - tarabyadayım sen ?
Benimde yapmam lazim valla elimi bisiyi atiorm hadi yapayim diye 5 dk sonra amaaannn sonra yaparim diyorum :) çaresini bulmak lazim :)Benimde yapmam.lazim temizlik ama hic halim yok
Cnm sen bana gel bende anadolu yakasi umraniye ama annem kucukyalidaKuzum uzak kaldik bende anadolu yakasi maltepe :)
Cnm benim.carem.belli.kadin alcmBenimde yapmam lazim valla elimi bisiyi atiorm hadi yapayim diye 5 dk sonra amaaannn sonra yaparim diyorum :) çaresini bulmak lazim :)
Kızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?