2015 Şubat Anneleri

İçlenmeyelim tamam o zaman

Zor mu geçti canım kötü birşey mi yaşadın kızında?Rabbim önce sağlık versin evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün....İnşallah ikinciler uslu olacak mışıl mışıl uyuyacak :)

cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsun
RAbbim bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi kokusunu duymamızı nasip etsin inşAllah.

Bende hala istnbulda perinatoloji uzmanı aramakla uğraşıyorum. Ya hep mi özellerde bu uzmanlar 900 tl istiyorlar çok pahalı ya ben bir garip öğretmen eşiyim zaten düğün borçlarımız varken o kadr para biraz fazla geliyor.

Bu topikte bir arkadaş fehmi yazıcıoğlu ismini vermişti kimdi acaba memnun kaldı mı en uygun fiyatı o adam verdi 300 tl istiyor 80-100 tlde muaneye alır 400 tl patlar bu iş bize.

Kızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)

Hepinize iyi geceler guzel anneler ben birşey sorucam vitamin kullanamiyorum (elevit, decavit gibi) içtiğim gun kusuyorum mutlaka sizde de boyle bir etki yaptı mı ve ek olarak hangi vitaminleri kullanıyorsunuz

arabanız varsa ve sık sık bagaja koyma durumunuz olcaksa ağırlığını ve boyutunu da göz önüne alın.yoksa her arabaya binişte bi söylenme işitebilirsin.tecrübeyle sabit.

Kızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)
Cnm.ben uc hafta once alti kilo almistim ama suan sistigimin farkindayim herLde 2 kilo falan daha almisimdir yani bu ayi 8 kiloyla kapatirim ins bide belli olsa mutlu olcam

Bende hızlı gidiyorum 19. Haftamın içindeyim 5 kiloyu aldım bile zaten 66 kiloyla hamile kalmıştım esim şimdiden başladı doğurur doğurmaz pilatese başla diye

Bende hızlı gidiyorum 19. Haftamın içindeyim 5 kiloyu aldım bile zaten 66 kiloyla hamile kalmıştım esim şimdiden başladı doğurur doğurmaz pilatese başla diye
Ben gebelik platesine basladim cnm suanlik bi faydasini goremedim aksine yaptikca istahim acildi

Hepinize iyi geceler guzel anneler ben birşey sorucam vitamin kullanamiyorum (elevit, decavit gibi) içtiğim gun kusuyorum mutlaka sizde de boyle bir etki yaptı mı ve ek olarak hangi vitaminleri kullanıyorsunuz

bana vitamin vermedi.versede almıcaktım.vitaminler bana da dokunuyo.içemiyodum hatırlıyorum.

ben 2 kilo almışım.dr gayet güzel dedi.ama sanırım o iki kilo arkamda birikmiş.göbekten çok arkam var.sinir oluyorum aynaya bakınca.ben başta almıyorum.son ay nasıl başarıyosam terazinin ibresini fırlatıyorum.o yüzden erken sevinmiyorum az aldım diye

Cnm.ben uc hafta once alti kilo almistim ama suan sistigimin farkindayim herLde 2 kilo falan daha almisimdir yani bu ayi 8 kiloyla kapatirim ins bide belli olsa mutlu olcam

Kaç kilo hamile kaldın canım?Zayıfsan keyfine bak..Ben zaten 69.5 ile hamile kaldım:/

Bende öyle canım....Boyumda çok uzun değil ki...69.5 tum şimdi sabah 74.4 yani 5 kilo işte bugün itibariyle...

Ben gebelik platesine basladim cnm suanlik bi faydasini goremedim aksine yaptikca istahim acildi
Evet bende hamile kalmadan birkaç ay once gitmiştim sonra sıkılıp bıraktım fazlasıyla kilo aldım ve cok da etkili değil ya da uzun sürede ancak etkisini gösteriyor

Evet bende hamile kalmadan birkaç ay once gitmiştim sonra sıkılıp bıraktım fazlasıyla kilo aldım ve cok da etkili değil ya da uzun sürede ancak etkisini gösteriyor
Doktorum rahat dogum icin gonderiyo cnm hastanemde bedavaya gidiyorum parali olsa gitmem :)

O zaman 16.haftada eger bebek erkekse net bir şekilde belli olur usg de eger belli değilse yüksek ihtimal kız oluyor doğrumu anladım yorumlardan?

Sen bak keyfine canım tadını çıkar
Yok cnm asiriya kacmadan bitiriyim istiyorum bizde genetik eger asiriya kacarsan dogumdan sonra armut seklini aliyosun ve oyle devam ediyo.bende armut olursam.benim kocada ayi olur heralde :)

Ben elevit kullanıyorum. Aksam yemekten yarim saat sonra iciyorum ama mide bulantisi olmuyor. AC karnina mi aliyorsun acaba ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…