aynen oyle oldu valla kadin parasi kadar yemszdr:) kadin bulaydim hic cekmicektim bu eziyeTleri de ah yaz sonu karaborsa mubarek
Kiz ben yas konusunu yuzumuze vurup iclenmeyelim diye bardagin obur yanindan bakiyodum ne koyuyon ortaya simdi fizik gerceginimuhakkak zaman gecio giderken eskisi gibi kalamiyoruz o da dogru tabi de benii esas cokerten kizimda deneyimledigim annelik hikayem oldu ciddi anlmda her kategoride oscara aday olcak kadar cetin ceviz cikinca fena coktum galiba.
bugun gittik kizimiz olcagini ogrendik diye bir iki birsey alalim dedik kocisimle. ilk mothercare e girdik bebek arabalari hakkinda bilgi alalim dedik 2 saat cikamadik cok karisik yaa senelerce kullanabilceim cok fonksiyonlu araba istiyorum cift yon hem travel hem puset olarak gecen, lakin boyle modeller 1500-2000 civari. sonra park yatakmi besikmi derken satis wlemani resmen vazgecirdi beni park yataktan. tam 5 saat dolandik en son joker magazasina girdik manyak indirim var ama o kadar zor vegenen biriyim ki sadece vattaniye ve ayakkabi alabildik kizima. ayaklarim belim koptu ya cok agirlasmisim hemen yoruluyorum artik :)
Cnm.ben uc hafta once alti kilo almistim ama suan sistigimin farkindayim herLde 2 kilo falan daha almisimdir yani bu ayi 8 kiloyla kapatirim ins bide belli olsa mutlu olcamKızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)
Bende hızlı gidiyorum 19. Haftamın içindeyim 5 kiloyu aldım bile zaten 66 kiloyla hamile kalmıştım esim şimdiden başladı doğurur doğurmaz pilatese başla diyeKızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)
Ben gebelik platesine basladim cnm suanlik bi faydasini goremedim aksine yaptikca istahim acildi
Bende hızlı gidiyorum 19. Haftamın içindeyim 5 kiloyu aldım bile zaten 66 kiloyla hamile kalmıştım esim şimdiden başladı doğurur doğurmaz pilatese başla diye
Hepinize iyi geceler guzel anneler ben birşey sorucam vitamin kullanamiyorum (elevit, decavit gibi) içtiğim gun kusuyorum mutlaka sizde de boyle bir etki yaptı mı ve ek olarak hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Kızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)
Cnm.ben uc hafta once alti kilo almistim ama suan sistigimin farkindayim herLde 2 kilo falan daha almisimdir yani bu ayi 8 kiloyla kapatirim ins bide belli olsa mutlu olcam
Bende hızlı gidiyorum 19. Haftamın içindeyim 5 kiloyu aldım bile zaten 66 kiloyla hamile kalmıştım esim şimdiden başladı doğurur doğurmaz pilatese başla diye
Evet bende hamile kalmadan birkaç ay once gitmiştim sonra sıkılıp bıraktım fazlasıyla kilo aldım ve cok da etkili değil ya da uzun sürede ancak etkisini gösteriyorBen gebelik platesine basladim cnm suanlik bi faydasini goremedim aksine yaptikca istahim acildi
Kaç kilo hamile kaldın canım?Zayıfsan keyfine bak..Ben zaten 69.5 ile hamile kaldım:/
.
Doktorum rahat dogum icin gonderiyo cnm hastanemde bedavaya gidiyorum parali olsa gitmem :)Evet bende hamile kalmadan birkaç ay once gitmiştim sonra sıkılıp bıraktım fazlasıyla kilo aldım ve cok da etkili değil ya da uzun sürede ancak etkisini gösteriyor
Ya metinmiydi acaba bende okudumda suan fena sallamis olabikirim:))Kızlar ya sabah biri sütün artması için her yemek yiyiste "ya .....'' diyin demişti..gece gece taktım kafayı aklıma da gelmiyor hatırlayan var mı deli oldum
Sen bak keyfine canım tadını çıkar48le kaldim cnm
Yok cnm asiriya kacmadan bitiriyim istiyorum bizde genetik eger asiriya kacarsan dogumdan sonra armut seklini aliyosun ve oyle devam ediyo.bende armut olursam.benim kocada ayi olur heralde :)Sen bak keyfine canım tadını çıkar
Hepinize iyi geceler guzel anneler ben birşey sorucam vitamin kullanamiyorum (elevit, decavit gibi) içtiğim gun kusuyorum mutlaka sizde de boyle bir etki yaptı mı ve ek olarak hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
4 ayda 9 kilo offff offfff icim yaniyoKızlar hızla kilo almaya devam mı ben 5 kiloyu buldum Allah sonumu hayır etsin...7 eylülde 4.ayım doluyor 5 e giriyorum diye kendimi avutuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?