2015 Şubat Anneleri

bu forumdan öğrendiğim bir şey var birimizin yaşadığını diğerimizde yaşıyoruz insan burda yazılanları görünce geçici bir durum diye mutlu oluyor ben 3,5 aylıkken üye oldum daha önce acaba neden böyle aman birşey mi oldu normal mi değil mi diye dertleniyordum

Ewt canım hele benim gibi yaşı küçük ilk hamilelik olunca herşey aklına heliyo insanın. İçin içini kemirir normalde ama burda iyi olduğunu senden daha kötülerin bile mutlu olduğunu görüp derdinin dert olmadığını anlıyorsun. Yaşı büyük-küçük ilk veya daha sonraki gebeliği yaşayanlar herkes birbirini motive etme peşinde. Bu çok güzel bi dayanışma.

Benim yarın 3 lü testimin sonucu çıkacak. Unuttum bak.keşke muayene de etse.

Banada erkek gibi geldi

pazar alışverişi yapmış sanki. Ben çok hapçıyım ama hamile kalınca hepsini attım.sanki bir ben Yaşıyorum evde

bende tam tersi alırım alırım ama içmem
folik asidi 2 ay kullandım şimdi bıraktım zor geldi
hamile olduğumu öğrendiğim hafta zinco ve biotin kapsül almıştım 3 gün içtim bıraktım
bunları unutmamak için orta sehpamın üzerine koydum

Herbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorum yine yemek yapamadim kahvaltiya talim

Herbir zerrem agridan can cekisiyor bitsin artik bu temizlik ayy. bugun de banyolar tuvaletler temizlendi kaldi geriye mutfak tek basina hemi de hamile hamile olmuyor boyle bidaha tovbee diyorum yine yemek yapamadim kahvaltiya talim

ayyyy maşallah sana ben bi süpürge yapsam bütün gün yatıyorum

Kizlar 13 haftada bebegin cinsiyet i belli olmasi lazim ama doktor daha gözükmüyor diyor...:) ne zaman kesin belli olur acaba:).

Kizlar 13 haftada bebegin cinsiyet i belli olmasi lazim ama doktor daha gözükmüyor diyor...:) ne zaman kesin belli olur acaba:).

normal şartlarda görülebilir canım ama belki bacaklarını kapatmıştır belki kordonu bacak arasına girmiştir yada doktor görmüştür ama emin olmak için söylememiştir
bidahaki kontrolünde belli olur

Ben yaptirip herkese yollicam :) ama kendime ceza ben yemicem :)

kız cimcime kendine ver cezayı bnm yeğenime verme :) annem köyde olmasa vallahi yaptırır yollardım canım ama annem taaaa artvinde sen nerdesin bu arada istnbuldaysan yapalım birlikte el birliğiyle

Bunlar hep misafir için mi? Misafir bilseydim çileni gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…