2015 Şubat Anneleri

sen batmandaydın sanırım ben de diyarbakırda..gurbet zor vesselam..burda çok yalnız hissediyorum kendimi..24 ünde kontrolüm var,25 inde gidicem kısmetse..ailemi,kocaeli'mi çoookkk özledim..denizi,yeşillikleri,yayla havasını vee bisürü şeyii..
benim mide geçmişim kötü canım,mide kanamasının eşiğinden dönmüş,şu anki durumunun mislini yaşamış biriyim ama artık iki canlıyım,ona bişey olursa diye korkuyorum..doktorum alternatif şeylere yönlendiriyor ,ilaç kullanma taraftarı değil hiç..olmazsa arayıp sorucam..sıcakta olumsuz etkiliyor,üstüne mide hepten daralıyorum bazen..ağlıyorum zırlıyorum rahatlıyorum biraz..geçecek inşallah,yeter ki bebişlerimiz iyi olsun :emir_bebek::49:

Burlar sicak havasi pis o carpiyor tabi ben memleketteyken hic birsey hissetmedim sanki hamile degilmisim gibi ne yorgunluk ne mide rahatsizligi ama batmana geldigim aksam kusma mide bulantisi agrisi benim de mide sakat zaten tedavi gordum ama iyiydim insallah daha iyi olacaz bebislerimiz yaren olacak bize :)

Karnim çok fena kizlar kocaman cikti. İçime çekmeye calisiyorum ama cekemiyorum. Göbeği cikanlar var mi aranizda yoksa bende mi sorun var :( 3. aya yeni girdik daha.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde top gibi bi karnım var belli oluyor daha yeni girdim 3. Aya bende 😃 normalmiş canım ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Benimde top gibi bi karnım var belli oluyor daha yeni girdim 3. Aya bende 😃 normalmiş canım ☺️

Benim karnım çıkmadı ama bel boşluğumun dolduğunu farkediyorum. Aşırı incedir normalde belim ama biraz kalın gözüküyo artık gözüme 9+2 yiz bugün. Baş dönmesi kusma bulantı devam.. Etrafımdakilerin ısrarı üzerine midem bulansada yiyorum o zaman da çıkartıyorum. 1 buçuk kilo verdim. Daha vermem inş.

malesef bizde de durum böyle zaman zaman ben de cıksıyorum kızıma bugün biraz üzdüm sanırım nasıl içlenmiş kuzum yatagına yatırmsıtım uyuyamamıs neden uyumadın annecım dedım sen bana kızmıstın ya ondan dedı dudagını büzerek içim gitti:43:

senin kiz dudak buktu diye resmen ben aglicam suan kiyamam ben ona,
ay ne salak oldu hormonlarim yaa herseye gozlerim doluyo 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende yasadim 11. haftada maalesef yasamayan bilemez doktorlar her sekilde olecek bir umut bile yoktu. 2 Aylik olacakti ama tekrar hamileyim. Cok zor gunlwr gecirdim. Zaman herseyin ilaci buna inaniyorum.

çok şükür canım alanda allah verende allah hamdolsun rabbime inş sağlıkla gelecek kuzularımnız inşş

ayy canım benim fryde ile aynı yorumu yapmışız sana :)) canan karatay'a bende eskiden çok güvenirdim ne zamanki parasını telefon çetesine kaptırdı gözümden düştü kadın ehehehheh. bide zayıflama yönteminden bahsediyo ama koca bi poposu var anlamadım o popo niye erimiyo :))) ama insan bebişi için korkuyo haklısın yine de iyi araştırmak lazım :54:
Iyi güldüm yorumuna :))) ama ne bileyim aklıma yattı sanki şeker yüklemesi konusu nda söyledikleri bide ona kalsa gidip koyde yaşayalım ineklerimiz koyunlarimiz olsun eti sütü yumurtayı tereyağını peyniri kendimiz yapalım bazende abarttigini düşünüyorum

Canım senin yüreğin güzel inşallah kavuşcaz bebeklerimize sağ salim Allah onları bize bağışlasın

amin inş canım senin güzelliğin tatlım çok sağol :)

malesef bizde de durum böyle zaman zaman ben de cıksıyorum kızıma bugün biraz üzdüm sanırım nasıl içlenmiş kuzum yatagına yatırmsıtım uyuyamamıs neden uyumadın annecım dedım sen bana kızmıstın ya ondan dedı dudagını büzerek içim gitti:43:

kızz hormonların tavan yaptığı zamanlardayız benim kızda okul tatil olduğu için ip atlayalım diyor :))) hamiş olduğumu öğrendiğim an bıraktım ip atlamayı:))) ayoll nerden bileyim hamile olduğumu :))) şimdide tutturmuş ip atlayalım bazen nevrim dönüveriyor ama kıyamıyom kızzzzz :)) :9:

senin kiz dudak buktu diye resmen ben aglicam suan kiyamam ben ona,
ay ne salak oldu hormonlarim yaa herseye gozlerim doluyo 😢

Hepimizin ayni cnm ya oğlum turbo diye bi animasyon film izliyo birinci oluyor yarista ona agliyorum ben deli olduk valla :)))

Kendime bi yöntem buldum. Aksamlari bulantim olmuyor ne hikmetse. Ben yemeklerimi aksamdan yapiyorum. Daha iyi oluyor. Esim evde olduğu için oglanla ilgileniyor.

Hepimizin ayni cnm ya oğlum turbo diye bi animasyon film izliyo birinci oluyor yarista ona agliyorum ben deli olduk valla :)))

Aynen olmadık şeyden nem kapar olduk aslında iyi oluyo insan ağlayınca rahatlıyo ama ben ağlamıyım dıe kasıyorum kendimi bi böğüre böğüre ağlasam rahatlicam :))

Çocuğu olanların durumu daha da zor.ben düşünüyorum şu durumda bir de çocuk bakmak zorunda olsam ne yapardım diye.yatıp uyumak istesen yapamazsın her şeyi çocuğa göre ayarlamak gerek.düşünemiyorum kendimi Allah kolaylık versin. Zaten yaş erdi kemale ancak bir tane yapabilirim. Sizin ne Güzel zor olsada iki tane olcek

Çocuğu olanların durumu daha da zor.ben düşünüyorum şu durumda bir de çocuk bakmak zorunda olsam ne yapardım diye.yatıp uyumak istesen yapamazsın her şeyi çocuğa göre ayarlamak gerek.düşünemiyorum kendimi Allah kolaylık versin. Zaten yaş erdi kemale ancak bir tane yapabilirim. Sizin ne Güzel zor olsada iki tane olcek

Yaşın kaç acaba ?? Karışmak gibi olmasın , lütfen yanlış anlama da bir çocuk hiç çocuk derler bilirsin sanırım. Hem imkan varsa en azından iki çocuk. Allahım göstermesin ama iyi gün kötü gün var. Yalnız kalmasın.

Ya bu saatte acliga uyanan var mi benim gibi? Gece gece yine bi pk çubuk gitti... Hadi iyi geceler.. Bi tanede sabaha karsi gider..

Benim karnım çıkmadı ama bel boşluğumun dolduğunu farkediyorum. Aşırı incedir normalde belim ama biraz kalın gözüküyo artık gözüme 9+2 yiz bugün. Baş dönmesi kusma bulantı devam.. Etrafımdakilerin ısrarı üzerine midem bulansada yiyorum o zaman da çıkartıyorum. 1 buçuk kilo verdim. Daha vermem inş.

Bende aynı çok zayıftım ince bir belim vardı bende kalınlaştığını görüyorum karnım var ama baş dönmesi bende de çok fazla resmen ev dönüyor ayağa kalkınca bulantım ara ara oluyor canımın istediklerini yiyebiliyorum ancak 2 kilo vermiştim bende bir iki hafta önce ama almaya başladım tekrar geçer inşallah canım 😃

Yaşın kaç acaba ?? Karışmak gibi olmasın , lütfen yanlış anlama da bir çocuk hiç çocuk derler bilirsin sanırım. Hem imkan varsa en azından iki çocuk. Allahım göstermesin ama iyi gün kötü gün var. Yalnız kalmasın.

34 yaşındayım
Bakacak kimsemde yok çalışıyorum işyerinde büyütcem
Ondan mümkün değil

herkese günaydın :18:
Araniza yeni katıldım ( aslında yeni de değilim ikinci bebeğim daha önce siteye üyeydim ama bilgilerimi hatırlayamadım :) )
umarım tüm annelerin hamilelikleri sağlıklı ve rahat geçer. benim şuan için kötü geçiyor bulantılardan dolayı. inşallah bir an önce atlatabilirim

herkese günaydın :18:
Araniza yeni katıldım ( aslında yeni de değilim ikinci bebeğim daha önce siteye üyeydim ama bilgilerimi hatırlayamadım :) )
umarım tüm annelerin hamilelikleri sağlıklı ve rahat geçer. benim şuan için kötü geçiyor bulantılardan dolayı. inşallah bir an önce atlatabilirim

Günaydın hanımlar:16:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun:nazar:

bugün dr a gitmeyi düşünüyorum son gunlerde çok kotuyum baş donmem fena başımı kaldıramıyorum.dr un verdiği tarihten 1 hafta önce gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz bebeğimin. :49:

Back
X