2015 Şubat Anneleri

Kuşlar nasilsiniz? Ben yoğurt yiyemuyorum sutasin meyveli yogurtundan yiyiyorum hergun bir tane. Bir de bim de var dost o nasil acaba kullanan varmi? Bir de bizim doğum sez. Olduğu için kesin 3 şubatta randevuyu yazdi bile Dr.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ya durduramıyor insan kendini.

valla akşam yedim ama nasıl yedim söyleyeyim; biraz yedim ekmeksiz bi süre durdum öyle sonra karnımın yine aç olduğunu hissedince yine biraz yiyip kalktım. bi süre sonra da meyve yedim. ama rahatlamıştım dün akşam inşallah böyle gider.

inşallah canım inşallah. benımde midem dolu olunca sorunum yok. azıcık boşalsa işkence başlıyor

benim de çok fena midem kalktı. herkesin ortasında çıplak çıplak üff.

ooo sizde cok kibar cıktınız canım :) şaka yapıyorum. tabıkı ınsanların ortasında olması kotu ama bu kadar kısa surede tek basına hangımız dogum yapabılırız acaba

Ayy ben çok mu duygusuzum acaba ya gülmekten öldüm videoyu izlerken :)) ama bebişi kucağına aldı ya o an süperdi. bebişte çok tatlı maşallah pembiş pembiş :)

aynen bende kadın kucagına alınca duygusallastım :) ama kocasına yuh. kadın dogum yapıyo sokak ortasında o kamerayla cekıyo. bı yardım et kadına dımı ama

Kuşlar nasilsiniz? Ben yoğurt yiyemuyorum sutasin meyveli yogurtundan yiyiyorum hergun bir tane. Bir de bim de var dost o nasil acaba kullanan varmi? Bir de bizim doğum sez. Olduğu için kesin 3 şubatta randevuyu yazdi bile Dr.

canım dost yogurdun tadı guzel ama bıkac yede kotu seyler okudum. analızınde bılınmeyen maddeler tespıt edılmıs. ben kullanmıyorum o yzuden. halbukı meyvelısıne bayılıyordum. sen yıne sutas la devam et

Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la :( ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye yokmuş yemek ben yiyorum valla. etli çiğköfte yeme demiştir o.
normal çiğköftede bulgur biber salça var neden yasak olsun ki.
acıdan dolayı mı yasak. valla ben yıyorum her şey kola falan harıç yiyorum ne canım cekıyorsa.

ben şunu anlamıyorum midesi bulanan kusan arkadaşlara diyor ki doktorlar takmayın kafanıza dokuz ay bir şey yiyemeseniz bile bebek normal kilosunda sağlıklı doğar ama diğer taraftan biz şunu bunu yemek istediğimizde yasak diyorlar.
biri bana söylesin bu bebek bizim yediklerimizden besleniyor mu beslenmiyor mu?
bir tezatlık yok mu burada.

ooo sizde cok kibar cıktınız canım :) şaka yapıyorum. tabıkı ınsanların ortasında olması kotu ama bu kadar kısa surede tek basına hangımız dogum yapabılırız acaba

ama cidden bana çok kötü geldi. bende düşük yaptığımda öyle perişan hale gelmiştim o geldi aklıma.
kan revan içinde. kolay olmuş ama ufff bayılacam valla düşündükçe fenalık geldi içime.

Hadi ya demek şimdiden belli hayırlıolsun o halde tarihin canım:)

Amann ne yapcan isi CIK otur evinde cimcime :) saka bir yana gerçekten ilk uç ay çok zorluyor.

Black berrycim liste hala sende sanirim. Buna istinaden son bilgileriyazayim dedim. Doktor beklenen dogum tarihini 21 subattan 22 subata aldi. Bu arada kalp atislarini gorduk canim

Canim olucem sanki yaaa su icsem kusuyorum her sabah aynisi. aklima surekli yemekler geliyo midem agzimda .dr ilac verdi ama ne faydaa ne kadarda zormus hic boyle beklemiyodum olsun bunada sukur

ayy Allah sabır versin, bazen benimde kötü oluyor bazen hafif geçiyor. ne yiyeceğime şaşırmış durumdayım.

ama cidden bana çok kötü geldi. bende düşük yaptığımda öyle perişan hale gelmiştim o geldi aklıma.
kan revan içinde. kolay olmuş ama ufff bayılacam valla düşündükçe fenalık geldi içime.

çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin öyle bir gün..

hayatta izleyemem öyle videolar.en temizi sezeyan.hiiiç istememiştim sezeryanı. benim kadar doktora normal doğurim

diye yalvaran başka manyak yoktur ama olmadı olmadı olmadı.bende kuzu kuzu kurbanlık gibi kesilmeye gittim e şimdide yine mecburen sezeryan

Dicleberen allah yardmcnolsun bişy sorcam kalbi durunca bi belirtisi oldu mu sende hiç

sadece karnım çok şiş olurdu 3-4 gündür yoktu ondanmı bilemem tabi çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın

iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

inşallah canım inşallah. benımde midem dolu olunca sorunum yok. azıcık boşalsa işkence başlıyor

canım kilo konusunda nasılsın? aldın mı hiç? yani biz böyle sürekli yersek ben kendi adıma 20 kilo alırım doğuma kadar herhalde. çünkü bünyem almaya müsait. sen ufak tefek yiyecekler al yanına meyve, kuruyemiş vs yiyebildiklerinden.

ayrıca senin nickini çok beğeniyorum. söyliycem söyliycem bi türlü kısmet olmadı. :16::16::16:

Hazir yogurt yemeyin bence katkili bir yogurt 15 gun hic eksimez mi o yuzden ev yapimi yogurt aliyodum hamilelikle herseyden suphe kapar oldum sutu temiz mi iyi kaynatiyo mi falan sonra yagli oldugu icin yiyemedim simdi sutu aliyorum kendim kaynatiyorum 20 dk birgun dolapta bekletiyorum kaymagini alip kendim.yogurt yapiyorum.istedigim meyveyi katip ya da sade tuketiyorum tabi gunluk guvenilir sutcu bulmak gerekir :))

çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin öyle bir gün..

hayatta izleyemem öyle videolar.en temizi sezeyan.hiiiç istememiştim sezeryanı. benim kadar doktora normal doğurim

diye yalvaran başka manyak yoktur ama olmadı olmadı olmadı.bende kuzu kuzu kurbanlık gibi kesilmeye gittim e şimdide yine mecburen sezeryan

BEN hiç normal doğum yapmak istemezdim zaten. şimdi de ben de ameliyatlıyım o nedenle bende mecburen sezeryan olcam.
aman ikisinde de dikiş var nasıl olsa en iyisi hiç duymadan oluveriyor.

niye yokmuş yemek ben yiyorum valla. etli çiğköfte yeme demiştir o.
normal çiğköftede bulgur biber salça var neden yasak olsun ki.
acıdan dolayı mı yasak. valla ben yıyorum her şey kola falan harıç yiyorum ne canım cekıyorsa.

ben şunu anlamıyorum midesi bulanan kusan arkadaşlara diyor ki doktorlar takmayın kafanıza dokuz ay bir şey yiyemeseniz bile bebek normal kilosunda sağlıklı doğar ama diğer taraftan biz şunu bunu yemek istediğimizde yasak diyorlar.
biri bana söylesin bu bebek bizim yediklerimizden besleniyor mu beslenmiyor mu?
bir tezatlık yok mu burada.

Walla bende anlamadim ya nasilda canim cekio en iyisi ben bgn gidip aliim isten cikinca mis gibi yerim !

Hazir yogurt yemeyin bence katkili bir yogurt 15 gun hic eksimez mi o yuzden ev yapimi yogurt aliyodum hamilelikle herseyden suphe kapar oldum sutu temiz mi iyi kaynatiyo mi falan sonra yagli oldugu icin yiyemedim simdi sutu aliyorum kendim kaynatiyorum 20 dk birgun dolapta bekletiyorum kaymagini alip kendim.yogurt yapiyorum.istedigim meyveyi katip ya da sade tuketiyorum tabi gunluk guvenilir sutcu bulmak gerekir :))

En güzeli bana da annem çalıyor yoğurt

sanırım bende subat sonunda doğum yapıcam .insallah. asılama oldugu için biraz gec gelişiyoruz gecen gun daha yenı kesemiz gözükmüştü 2 hafta geriden gidiyoruz yanı hayırlısıyla minik kalbı atmaya baslar inşallah. 14 nü bekliyorum sabırsızlıkla...

kızlar çok şükür mide bulantılarım geçti
bu seferde neden erken geçti diye kafaya takmaya başladım
sanırım manyaklaştım iyice:44:
sadece bir sorunum var
oda ben hala ekmek yiyemiyorum
ekmeksiz herşeyi yiyorum
ama doymuyorum
kraker yemekten içim dışım kraker oldu
onlarda da yanık tadı alıyorum

bir yerde okumuştum mide bulantıları kalp atışlarının başladığını gösterir diye
neredeyse 9 ay midem bulansın diyecek noktaya geldim yahu
neden şimdi birden kesildiki bu bulantılar:44: