- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
Ayyy kesin sezeryan mı olur ki inşallah seninde bulantıların azalır canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikizler genelde sezeryan oluyor cnm merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kesin sezeryan mı olur ki inşallah seninde bulantıların azalır canm
evet ya durduramıyor insan kendini.
valla akşam yedim ama nasıl yedim söyleyeyim; biraz yedim ekmeksiz bi süre durdum öyle sonra karnımın yine aç olduğunu hissedince yine biraz yiyip kalktım. bi süre sonra da meyve yedim. ama rahatlamıştım dün akşam inşallah böyle gider.
benim de çok fena midem kalktı. herkesin ortasında çıplak çıplak üff.
Ayy ben çok mu duygusuzum acaba ya gülmekten öldüm videoyu izlerken :)) ama bebişi kucağına aldı ya o an süperdi. bebişte çok tatlı maşallah pembiş pembiş :)
Kuşlar nasilsiniz? Ben yoğurt yiyemuyorum sutasin meyveli yogurtundan yiyiyorum hergun bir tane. Bir de bim de var dost o nasil acaba kullanan varmi? Bir de bizim doğum sez. Olduğu için kesin 3 şubatta randevuyu yazdi bile Dr.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la?
ooo sizde cok kibar cıktınız canım :) şaka yapıyorum. tabıkı ınsanların ortasında olması kotu ama bu kadar kısa surede tek basına hangımız dogum yapabılırız acaba
Kuşlar nasilsiniz? Ben yoğurt yiyemuyorum sutasin meyveli yogurtundan yiyiyorum hergun bir tane. Bir de bim de var dost o nasil acaba kullanan varmi? Bir de bizim doğum sez. Olduğu için kesin 3 şubatta randevuyu yazdi bile Dr.
Black berrycim liste hala sende sanirim. Buna istinaden son bilgileriyazayim dedim. Doktor beklenen dogum tarihini 21 subattan 22 subata aldi. Bu arada kalp atislarini gorduk canimAmann ne yapcan isi CIK otur evinde cimcime :) saka bir yana gerçekten ilk uç ay çok zorluyor.
Canim olucem sanki yaaa su icsem kusuyorum her sabah aynisi. aklima surekli yemekler geliyo midem agzimda .dr ilac verdi ama ne faydaa ne kadarda zormus hic boyle beklemiyodum olsun bunada sukur
ama cidden bana çok kötü geldi. bende düşük yaptığımda öyle perişan hale gelmiştim o geldi aklıma.
kan revan içinde. kolay olmuş ama ufff bayılacam valla düşündükçe fenalık geldi içime.
Dicleberen allah yardmcnolsun bişy sorcam kalbi durunca bi belirtisi oldu mu sende hiç
inşallah canım inşallah. benımde midem dolu olunca sorunum yok. azıcık boşalsa işkence başlıyor
çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin öyle bir gün..
hayatta izleyemem öyle videolar.en temizi sezeyan.hiiiç istememiştim sezeryanı. benim kadar doktora normal doğurim
diye yalvaran başka manyak yoktur ama olmadı olmadı olmadı.bende kuzu kuzu kurbanlık gibi kesilmeye gittim e şimdide yine mecburen sezeryan
niye yokmuş yemek ben yiyorum valla. etli çiğköfte yeme demiştir o.
normal çiğköftede bulgur biber salça var neden yasak olsun ki.
acıdan dolayı mı yasak. valla ben yıyorum her şey kola falan harıç yiyorum ne canım cekıyorsa.
ben şunu anlamıyorum midesi bulanan kusan arkadaşlara diyor ki doktorlar takmayın kafanıza dokuz ay bir şey yiyemeseniz bile bebek normal kilosunda sağlıklı doğar ama diğer taraftan biz şunu bunu yemek istediğimizde yasak diyorlar.
biri bana söylesin bu bebek bizim yediklerimizden besleniyor mu beslenmiyor mu?
bir tezatlık yok mu burada.
Hazir yogurt yemeyin bence katkili bir yogurt 15 gun hic eksimez mi o yuzden ev yapimi yogurt aliyodum hamilelikle herseyden suphe kapar oldum sutu temiz mi iyi kaynatiyo mi falan sonra yagli oldugu icin yiyemedim simdi sutu aliyorum kendim kaynatiyorum 20 dk birgun dolapta bekletiyorum kaymagini alip kendim.yogurt yapiyorum.istedigim meyveyi katip ya da sade tuketiyorum tabi gunluk guvenilir sutcu bulmak gerekir :))