Biraz da kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de pimpirikli olduğum için açıkçası doktorumun gözetim altında tutmasını beklerim her şey Yaradandan ama önlem almayıp olacak olan olur demekte bana ters geliyor bende arkadaşla aynı hastaneye gidiyorum doktorum çok ilgili ve titiz by durum benim hoşuma gidiyor hiçte öyle sırf para almak için zorlamaz aksine ben bi önceli gebeliğinde operasyona girdiğimde bana hem destek oldu hemde kendi adına indirim bile yaptırdı hastane pahalı evet ama doktorumun ticari kaygısı yok her doktor aynı niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum
Canım ben cenk beye gitmiyorum benim doktorum bayan ben bunu bir arkadaştan daha duydum ama ben doktordan memnun olduğum için devam ettim ben düşük riski olduğunu hissetsem zaten yatardim ama bir damla tahriş kanıyla hastaneye yatilmaz ki beni rahatlatmasini beklerdim ama beni çok tedirgin etti yarın başka doktora gideceğim o da aynı şeyi söylerse zaten yatarım veren de alanda Allah o yüzden önlemini alırım olmazsa yapacak bir şey yok dediğin gibi her doktor aynı değil zaten sen de öyle olsa hissedersin emin ol canım