• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Biraz da kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de pimpirikli olduğum için açıkçası doktorumun gözetim altında tutmasını beklerim her şey Yaradandan ama önlem almayıp olacak olan olur demekte bana ters geliyor bende arkadaşla aynı hastaneye gidiyorum doktorum çok ilgili ve titiz by durum benim hoşuma gidiyor hiçte öyle sırf para almak için zorlamaz aksine ben bi önceli gebeliğinde operasyona girdiğimde bana hem destek oldu hemde kendi adına indirim bile yaptırdı hastane pahalı evet ama doktorumun ticari kaygısı yok her doktor aynı niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum

Canım ben cenk beye gitmiyorum benim doktorum bayan ben bunu bir arkadaştan daha duydum ama ben doktordan memnun olduğum için devam ettim ben düşük riski olduğunu hissetsem zaten yatardim ama bir damla tahriş kanıyla hastaneye yatilmaz ki beni rahatlatmasini beklerdim ama beni çok tedirgin etti yarın başka doktora gideceğim o da aynı şeyi söylerse zaten yatarım veren de alanda Allah o yüzden önlemini alırım olmazsa yapacak bir şey yok dediğin gibi her doktor aynı değil zaten sen de öyle olsa hissedersin emin ol canım

Kızlar özel hastaneler haftasonu da bakıyor mu ona göre belki yarın giderim minişleri görmeye:16:

Merhaba arkadaslar bende inşallah mart annesi olacagim siz bizden daha tecrubelisiniz bayramda adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla sizce bir sorun olurmu sizin doktorlariniz ne diyor nu konuya benim doktorum sorun olmaz dedi ama yine de korkuyorum cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Ya benim de kuyruk sokumum agriyo ama sadece salon koltuguma uzaninca... Hic dusuk tehlikesi aklima gelmemisti :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben doktorumu aradım arkadaşta öyle söyleyince korktum çünkü 😞 doktorum fizik tedaviye git dedi yarına randevu aldım gidicdm yarın burdan yazarım cnm ne dediğini inşallah ağırlık merkezi değiştiği için olmuştur çünkü bu akşamım mahvoldu üzüntüden stresten 😔

Arkadaslar sizi uzmek strese sokmak istememistim. Benim sebebim buydu belki sizinki agirlik merkezinin degismesiyle alakalidir. Sonucta gebelikte bel cukuru iyice oyuklasiyo belki onunla alakalidir. Ben sadece ne olur ne olmaz tedbirinizi alin diye kendimden ornek verdim. Ayaklarinizi uzatin dinlenin her firsatta. Insallah cabucak iyilesirsiniz. Mrserlis bu arada Cenk bey arkadaslarimi doktoruydu. Onlar cok memnundu. Cok iyi bir doktor. Umarim sende memnun kalirsin.

Kızlar herkese merhaba hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun, rahatsız olanlara acil şifalar dilerim ben de 13 haftalık hamileyim şimdilik iyi gidiyoruz Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet bayanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız ben 2 kilo almış bulunuyorum ve bayağı karnım çıktı

Seninde bebegin hayirli olsun Elmakurdu. Hosgeldin. Sen ense kalinligini olcturdun mu ? Bide bu haftalarda cinsiyet belli olur mu ? Bu arada ben 9. Haftami bitirdim. 10. Haftaya girdim. 1 kilo almisim. Simdilik iyi gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Seninde bebegin hayirli olsun Elmakurdu. Hosgeldin. Sen ense kalinligini olcturdun mu ? Bide bu haftalarda cinsiyet belli olur mu ? Bu arada ben 9. Haftami bitirdim. 10. Haftaya girdim. 1 kilo almisim. Simdilik iyi gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canım dün ikili test için kan verdim ama ense kalınlığı için birşey demedi önümüzdeki cuma test sonucunu almaya gidicem o zaman sormayı düşünüyorum. Cinsiyete baktı ama daha erken belli degil dedi bakalım haftaya tekrar bakacak

Canım dün ikili test için kan verdim ama ense kalınlığı için birşey demedi önümüzdeki cuma test sonucunu almaya gidicem o zaman sormayı düşünüyorum. Cinsiyete baktı ama daha erken belli degil dedi bakalım haftaya tekrar bakacak[/QUOTE]

Bende 13. Hafta bittikten sonra gidecegim. Acaba gec mi bilemedim ikili test ve ense kalinligi icin. Belki cinsiyeti de ogreniriz diyodum ama hayirlisi olsun.

Canım dün ikili test için kan verdim ama ense kalınlığı için birşey demedi önümüzdeki cuma test sonucunu almaya gidicem o zaman sormayı düşünüyorum. Cinsiyete baktı ama daha erken belli degil dedi bakalım haftaya tekrar bakacak

Bende 13. Hafta bittikten sonra gidecegim. Acaba gec mi bilemedim ikili test ve ense kalinligi icin. Belki cinsiyeti de ogreniriz diyodum ama hayirlisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Sanırım 13+6 ya kadar oluyor bir araştır geç kalma bence ya da doktorunu bir ara sor

Merhaba arkadaslar bende inşallah mart annesi olacagim siz bizden daha tecrubelisiniz bayramda adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla sizce bir sorun olurmu sizin doktorlariniz ne diyor nu konuya benim doktorum sorun olmaz dedi ama yine de korkuyorum cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
Canim benim miden falan bulanmiyorsa ve de dusuk riskin yoksa bir sorun olacagini sanmam. Zaten doktorun da soylemis. Demekki bir risk yok. O yuzden bence rahat olabilirsin. Bende ucaga bindim bugun doktora sordum bisey olmaz dedi. Sadece oradaki x ray isinlarindan gecmedim. Bir problem yok. Ama bazen arabayla bir yerlere gidince 15 dk bile olsa midem bulaniyor benim

Cnm ben jimere gidiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek deil 3500-4.000 civarı sezeryan. Ama muayene biraz pahalı iyi bi hastane ama medicabilinde iyi olduğunu duydum ancak doktor seçimin önemli tabi

3500-4000 mi yüksek değil =)) burda memorial da 1500 bile pahalı geliyor millete..gerçi burası diyarbakır,istanbulda 6000-7000 lerden bahsediyolardı..

3500-4000 mi yüksek değil =)) burda memorial da 1500 bile pahalı geliyor millete..gerçi burası diyarbakır,istanbulda 6000-7000 lerden bahsediyolardı..

İstanbul avcilarda doc.Dr ve medicana yoğun hakim ünitesi bile mevcut ki en önemlisi bu 1750 TL herşey dahil sezeryan. Ki oğluna da ayni hastane ve Dr da yaptim muhtesemdi ilgi hizmet alaka. 7000 bence de fazla ama kişiye gore göreceli bi düşünce bence. Benim butcemi 7000 sarsmaz ama sarsmiyor diye yagdirmanin msntigi yok bence. İnsan hangi Dr ve hastaneden mrmnunsa ona yaptirmali bu isi. Hayatin boyunca hatirlayacagin asla unutmayacsgin bir olaydir doğumun her sekli.

Bi hafta kayınvalidemdeydim sonra bi hafta annemde kaldım bgn yine kayınvalideme geldik evimi unuttum valla bu ara yani bu iki gündür benm midem bulanmaya devam edyo ama karnım sürekli aç olmaya başladı ve yemek yiyebiliyorum çok şükür ama sadece ekşi ve az tuzlu olanları tatlıyla hiç aram yok

İstanbul avcilarda doc.Dr ve medicana yoğun hakim ünitesi bile mevcut ki en önemlisi bu 1750 TL herşey dahil sezeryan. Ki oğluna da ayni hastane ve Dr da yaptim muhtesemdi ilgi hizmet alaka. 7000 bence de fazla ama kişiye gore göreceli bi düşünce bence. Benim butcemi 7000 sarsmaz ama sarsmiyor diye yagdirmanin msntigi yok bence. İnsan hangi Dr ve hastaneden mrmnunsa ona yaptirmali bu isi. Hayatin boyunca hatirlayacagin asla unutmayacsgin bir olaydir doğumun her sekli.

Canım bu medicana nın ne zamanki fiyatı? Çünkü daha yeni bi tanıdık 5000-6000 civarında birleye sezeryan oldu orda. Hastane bana çok yakın. Merak ettim doğrusu.

Canım bu medicana nın ne zamanki fiyatı? Çünkü daha yeni bi tanıdık 5000-6000 civarında birleye sezeryan oldu orda. Hastane bana çok yakın. Merak ettim doğrusu.

Allah allah valla en son iki hafta önce gittim ve muhasebesindeki bayandan aldigim fiyat..ve normal operator Dr da 1500 docentte 1750 TL. Yani...

hayırlı sahurlar kızlar.

Benim moralim bozuk nolur benim bebişim için bol bol dua edin. :43:

benim 11+ 2 sata göre bugün kontrole gittik doktora.
ve detaylı kan tahlilerimi götürdüm.
elimdeki folik asit bitince yenisine başlamıyor.
kan ve demir ilacı ve vitamin yazdı.
3 kilo vermişim.
ve ultrasyonda bebeğime bakarken sordum 2 li testi ne zmn yaptıralım dedi bu biraz erken şöle diğer hafta içi fln uygun olur demişti ama bebeğimin boyuna göre haftası 12+0 çıktı. 5 mm den fazla uzunluğu çıktı bebeğimin. Maşaallah çok büyümüş 7 haftalıkken ki halinden çok büyük. :nazar:

Ama işte sonra ense kalınlığına bakmaya çalıştı tam net bişi demiyorum ama biraz kalınlık fazla gibi orda ödem gibi bişi var dedi muhakkak 2li testini yaptır dedi. :14: pazar günü eşimin memleketine gidiyoruz orda üni. hast. prof. randevu alacağım salı gününe inşAllah güzel sonuçlar aılrım herkesten ricam nolur dua edin bebeğime de bir sıkıntılı durum çıkmasın :50:

hayırlı sahurlar kızlar.

3 kilo vermişim.
ve ultrasyonda bebeğime bakarken sordum 2 li testi ne zmn yaptıralım dedi bu biraz erken şöle diğer hafta içi fln uygun olur demişti ama bebeğimin boyuna göre haftası 12+0 çıktı. 5 mm den fazla uzunluğu çıktı bebeğimin. Maşaallah çok büyümüş 7 haftalıkken ki halinden çok büyük. :nazar:

Ama işte sonra ense kalınlığına bakmaya çalıştı tam net bişi demiyorum ama biraz kalınlık fazla gibi orda ödem gibi bişi var dedi muhakkak 2li testini yaptır dedi. :14: pazar günü eşimin memleketine gidiyoruz orda üni. hast. prof. randevu alacağım salı gününe inşAllah güzel sonuçlar aılrım herkesten ricam nolur dua edin bebeğime de bir sıkıntılı durum çıkmasın :50:
Allah yardımcınız olsun.inşallah bi problem çıkmaz içinizi ferah tutun

5 haftalıkken kese vardı.bebek oluşmaya başlamamıştı.perşembe kontrole gittim.kalbi atıyomu dedim.kolları bacakları bile oluşmaya başlamış dedi.9 haftalık dedi.uyumlu gidiyoruz.kendi arabamızla yolculuk yapacağım sorun var mı dedim.kaç saat dedi.15 saaat deyince uzunmuş 2 saate bir mola ve 10 dakikalık yürüyüş yaparsan sıkıntı olmaz dedi.bayramın 1.günü çıkıcaz 3.günü varırız heralde o kadar molaya bi de 2 çocuk kemer tak çıkar wc.ye götür getir.neyse halletcez bi şekilde.ilk gebeliğimde izin vermemişti dr.3 saatten fazlasına izin vermiyoruz demişti.

dün paylaşcaktım ama bi baş dönmesi sabahtan gece yatana kadar kendime gelemedim.fırıldak gibiydi kafam.boyna tansiyon dengeleyici sıvılar içtim.bi ara eşim şoğuk duşa tuttu.kan dolaşımın hızlansın diye.acık iyi geldi ama tamamen geçmedi.

oğlum da diyo anne eski günlerimizi çok özledim.arabalarla oynardık.kitaplar okurduk.yüzün gülerdi.şimdi hep hastasın.sonsuza kadar mı sürcek böyle diye gözleri dolu dolu soruyor.:50:gecicek oğlum diyorum inşallah.inşallah çabuk geçer.:44:

valla canım benim hastane araştırma gibi bir lüksüm yok malesef. mecburen uludağ ünisine gidiyorum. yani normal kadın doğumcuya gitmiyorum riskli gebelike gittiğim için hiç araştırmadım hastane filan. ama bahar hastanesini bende duymuştum fiyatlarıda uygunmuş. zaten doruk bahar medicabil filan fiyatlar hep birbirine yakın. önemli olan hastanenin insana saygısı olmalı kimi hastane var çok lüks ama berbat hizmet kimi hastane var fiyatı uygun ama güzel ilgi var. rentıp evet orasıda iyidir eminim eğer doktorundan memnunsan zaten bırakma :)

zaten özel bı gebelıkse bencede sen hıc baska hastaneye gıtme. hem bnece ınsanın içi nerde rahat edıyorsa orayı tercıh etmelı cnm. umarım butun rıskler kalkar ve rahar rahat alırsın bebegını kucagına. dedıgın gıbı doruk, rentıp,bahar,medıkabıl hepsının fıyatı yakın bırbırne. benım bırcık arkadassım medıkabılde dogum yaptı. onların tavsıyesıyle gıttım oraya ama cok kalabalık gercekten. randevu almak bıle zor. kese gormeye gıdıcem 20 gun sonraya verdıler randevuyu. zaten ılk bebek ılk heves nasıl beklıyım 20 gun. ben calsııyorum bıde hastane bana uysun ıstıyrum acıkcası. ıstedıgım zaman rahatca gıdebılıyım . oyuzden rentıptan memnunum sımdılık. calısanlar bakımından medıkabılden daha ıyı. medıkabılde artık yogunluktan sanırım personelde sıkılmıs. suratına bakmıyrlar. doktorumda ıyı sımdılık ama ben onun dogumda anlasılacagını dusunuyorum. ınsallah hersey guzel gıder

hayırlı sahurlar kızlar.

3 kilo vermişim.

herşeyi güzelmiş inşallah o da güzel çıkar.tedirgin olmuşsun ama içni ferah tut.bazen olabiliyo yanılmalar.net bişey dememiş.inşallah salı günü güzel haberler alırsın.dua edicem senin ve bebeğin için inşallah

Back
X