2015 Şubat Anneleri

bende bugun oglen kizim olucagini ogrendim canim hayirli olsun senin de kizcen :)
benimki de yuzustu yatmis anca el ayak oynatiyo donduremedik falan nese sonunda dondu buyuk ihtimal kiz dedi 20 haftalikken yani bidaki kontrole yumurtaliklarinida gorucez ozamn kesin dicem dedi ki zati ayrintiliya giricem o gun.
cinsiyet meraki bitti simdi de isim derdine dustuk :)
Fikir olut belki sana canm

Bide bu şekilde yapıyorum bazılarını. Çeşit olsun diye
pireli ben mi yanlış görüyorum? bu tülbent değil galiba benim kızımdan kalma 10 tane mendilim var şu ince tülbentler varya beyaz renkli olanlar hepsinin etrafını seninki gibi geçmiş annem duruyolar onları kullancam ben hem yumuşacık hemde zararsız sende güle güle kullan canım

Battaniye için yün aldım ama cesaret edemedim becerebilir miyim die, şimdilik bekliyor onlar bakim bi yelek gğzel olursa şevk gelir :)) kolay gelsin güzel günlerde kullanırsın inş :)
kayınvaldem çok güzel örer bakalım cinsiyet belli olsunda iswtiycem bir tane çok pamuklu şirin battaniyelerim var terletmeyen antibakteriyel olanlardan almıştım hepside duruyor taş gibi valla yelek hırka örsede yeter

Yap yap cnm simdi yapmiycazda ne zaman yapcaz bende bi battaniye daha basladim bakalim o.ne zamana bitck
canım senin bebişin ilk sanırım çok battaniye yapma bebişten bebişe değişiyor benim kızım hırkalarının hepsini giymedi mesela aslına bakarsan hepside pamuk gibi ama bir kaçı vardı giydiği anda başıyordu ağlamaya artık allrjimi yapıyordu ne yapacaksanda en en pamuklusunu seç maalesef çocuklar bizim istediğim gibi olmuyor canım

Canım ben yapıyorum 11 tane ağız mendili 2 tane yüz örtme bezi yaptım şimdilik. Mermerşah aldım bez olarak içinden ip çektim sonra etrafını geçtim. Belim ağrırken hiç bişi yapamazken bunlarla uğraşıyorum hem terapi oluyor hem vakit dolu geçiyor hem el emeği

içinden ip çekmek ? bunu anlamadım o sarı ipi nsl yaptın yahu içinden içinden

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar
bu sabah farkettim benim orta boy kurabiyem sonunda takvimi yakalamış geriden geliyordu hep
inşallah 3 hafta sonra öne geçer :KK69:

sonuç olarak bebekte ne gibi sorun sıkıntı yapıyormuş ki bu durumlar canım bişi demedimi? :KK43:
Üzülme RAbbim şifasını verir belki büyüdükçe kendiliğinden düzelecek bişiydir. Sen dua et bol bol .

valla ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorum. rahme kan pompalayan iki damarda da çökme varmış. bu da bebeğin gelişiminin gerilemesine sebepmiş. doktor bebe asprini verdi. tekrar kontrol edecek 1 ay sonra bakalımm ne olacak. ayrıca bebekte çıkan hiperekojen focus %5 gebeliklerde görülürmüş. ama down lu bebeklerde %20-30 görülürmüş . 28 haftaya kadar bakacaklar 28 haftaya kadar kendiliğinden geçer dedi. down için bu tek başına belirteç değildir falan dedi . ama insan yinede tedirgin oluyor. :(:(:(

rabbim sifasini verir canini sıkma sen iyi dusun iyi olsun bebisler arada korkutuyor iste bizi bende haftaya gidecegim detayli icin iki hafta once gittim beyninde kist var dedi birden duyunca panik oldum ama rabbime emanet o korur kollar insallah saglikli sihhatli alacagiz bebisleri kucagimiza ...

çok sağolasın canım. Rabbime emanet zaten ama insan ufak ta birşey olsa o an duyunca beyninden vurulmuşa dönüyor. doktor dedi ağlamaya başladım direk.

Cnm.buyuk konusmiyim ama ben o konuda pek ketun biriyim kitaptan okumayla degil benim ailemden gordugumle konusuyorum ve bana gore saglikli olan o.benim ailemde herkes erkenden ayiriyo.ve zaten bisey oldugunda ben onu almam onu odasina giderim yani nolcaksa onun odasinda olur herkesin nasil ki kendi dunyasi kendi ozeli varsa orasida onun dunyasi ve bunu ilk zamandan itibaren kavramasi gerektigi dusuncesindeyim
canım öyle değil işte biz hayaller kurarız şöle olsun böle olsun ama küçücük bebği ayırmak mantıklı değil bi kere çookk kusuyolar ve kusmukları burun deliklerine kaçabiliyor nefessiz kalabiliyolr allah korusun benim kızım 3 aylıkken havale geçirdi ellerimin içinde morardı öldü sandım annemin yanındaydım düşün şoka girdim hiö bir tepki veremedim annem sağolsun düşünsene bebeğin başka odada bi kere 6 ay yanında kalıcak sesi gürleşiyor ı zamanlar için rahat eder yemişim dr unu pedagogunu sen ayırma hemen ana dizi alcan zati kalsın bir süre yanında yinede sen bilirsin canım

çok sağolasın canım. Rabbime emanet zaten ama insan ufak ta birşey olsa o an duyunca beyninden vurulmuşa dönüyor. doktor dedi ağlamaya başladım direk.
canım o dediğin parlaklık mı yoksa başka bi açıklaması var mı inanki bi çok kişide duydum benim öğretmen arkadaşıma bir damarı yok dedi kadın öldü bitti sonra çocuk doğdu hiçte öle bişey yokmuş kalbin rahat olsun sıkıntı yapma canım

pireli ben mi yanlış görüyorum? bu tülbent değil galiba benim kızımdan kalma 10 tane mendilim var şu ince tülbentler varya beyaz renkli olanlar hepsinin etrafını seninki gibi geçmiş annem duruyolar onları kullancam ben hem yumuşacık hemde zararsız sende güle güle kullan canım
Ewt canım çok ince değil tülbent gbi. Mermerşah bezi bu. Teşekkür edrim canım.

Gunaydin hepinize arkadaşlar, güzel bir gün olsun inşallah.

Hadi hayırlıolsun kız ismi çok yaa ben hayal ve rüya koycam . Ama şunlarda hoşuma gidiyo melis melisa bade serin nilüfer bahar iklim yade ...

Canim, bade isminin anlamlarıni arastirdin mi? Ben bir sitede koyulmamasi gereken isimler listesinde gördüm. Ama internetteki hicbir isim anlamına da güven olmuyor. En zoru bence isim konusu. Çok detayci olup ince ince düşünmek gerekmis simdi anliyorum.

Hazır dr.bulmuşken ben sorayım dr.hanım bende ağız kokusu başladı bu hafta ve bi dişim de ağrı var her fırçalamam da köpükten çok kan geliyor. Hamilelikten kaynaklı mı acaba ? Muayeneye gitsem müdahale edilebilir mi ? Yiyip içmem gereken şeyler varmı ? Çok teşekkürler.
Kanama hamilelikte olan bişi malesef hormonlara bağlı disetlerinde büyüme kızarıklık ve kanama görülebiliyor. .çok düzenli fircalayin kaniyor diye fircalamayi bırakırsanız durum daha kötüye gider diş ipi ve gargara kullanın fırçalama sonrası. .Eğer diş taşlarınız varsa temizletmenizi öneririm

içinden ip çekmek ? bunu anlamadım o sarı ipi nsl yaptın yahu içinden içinden
Bi taraftan bezin içinden bi ipi tuttum elimdeki renkli iple bağladım . Bezdeki bağladığım ipi karşıdan çektim bezin ipi çıktıkça geçirdiğim ip içe girdi. Biraz uğraştırıcı ama güzel duruyo çift renkli de yaptım. Çeşit çeşit oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    471,3 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    image.webp
    210,3 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın cok gergin bi sekilde gune basladim gerisi nasil gelicek bakalim. Ise gelene kadar kirk kusur km hoc araliksiz aglayip zirladi kizim. Sebep de yok bazen böyle iktidar mücadelesi inadina ota moka bir sardiriyorlar seyreyle cümbüşü guzelce konus ikna et o da yok en son biraktik aglar susar diye keci öyle inat ki biz yildik o yilmadi. Su an kafam kazan gibi yeminle iki tane olduklarinda neler yaşayacağım onu dusunuyorum kara kara :(

valla ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorum. rahme kan pompalayan iki damarda da çökme varmış. bu da bebeğin gelişiminin gerilemesine sebepmiş. doktor bebe asprini verdi. tekrar kontrol edecek 1 ay sonra bakalımm ne olacak. ayrıca bebekte çıkan hiperekojen focus %5 gebeliklerde görülürmüş. ama down lu bebeklerde %20-30 görülürmüş . 28 haftaya kadar bakacaklar 28 haftaya kadar kendiliğinden geçer dedi. down için bu tek başına belirteç değildir falan dedi . ama insan yinede tedirgin oluyor. :KK43::KK43::KK43:
hiç korkma senin ense kalınlığın yoktu dimi o tek başına down belirtisi asla değil bak benim ense kalınlığım burun ölçümümüz herşeyimiz güzel çıktı ama yinede içim rahat etsin die harmony yaptırdım bilmiyorum kuzum sana fikir olsun için rahatlasın die söylüyorum bir ay bekleyeceğine onu yaptırabilirsin bu sıkıntıyı yaşadım allahım düşmanıma yaşatmasın inşşşş sende feraha kavuşursun canım

Günaydın cok gergin bi sekilde gune basladim gerisi nasil gelicek bakalim. Ise gelene kadar kirk kusur km hoc araliksiz aglayip zirladi kizim. Sebep de yok bazen böyle iktidar mücadelesi inadina ota moka bir sardiriyorlar seyreyle cümbüşü guzelce konus ikna et o da yok en son biraktik aglar susar diye keci öyle inat ki biz yildik o yilmadi. Su an kafam kazan gibi yeminle iki tane olduklarinda neler yaşayacağım onu dusunuyorum kara kara :KK43:
Ah canim ya bu cocuklarin inadi yokmu cok iyi anliuorum benim kizda ole allah yardimc8n olsun calisiyosun bide daha xor sana tabi

Back
X