- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
yok canım ağız yaralarımı söyleme gereği bile duymadım ishal için gitmiştim
hım anladım canım , öyle ya bazı doktorlar haşlanmış patates denedin mi ? ishali kesiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ağız yaralarımı söyleme gereği bile duymadım ishal için gitmiştim
ben dün annemle çıktım çarşıya. cumhuriyet caddesinde toptancılar var oraya gittik. annemin alacakalrı vardı henüz ben başlamadığım için almaya sadece baktım fiyatlar çok uygun. alt açma takımı vardı okadar çok hoşuma gittiki 45 tl dedi. 4 parça. çıtçıtlı badiler 3,5 tl filan yani baya uygun şeyler var. artık kurban bayramı sonrası annemle çıkcıaz alışverişe yavaş yavaş kış gelmeden ve aşırı ağırlaşmadan almak lazım.
canım ne demek ailesinin tarafına geçicek bişey söylersen ya ailesi daha ileri gidip seni kırarsa o zamanda susacakmısın valla sen asıl o zaman konuşursan iş işten geçer çünkü eşlerimizinde bazı şeylerden haberdar olması lazım benim kardeşim bile olsa hiç acımam hatasını bilecek ben kendi ailem konusunda nasıl hassassam eşimdende bekliyorum bu hassasiyeti
Yok anacım yok sabaha kadar dinliyorum tık yok. Üç hafta önce bir kere pıt pıt etti daha da tık yok.dört gözle 20. Haftayı bekliyorum.doktor 20 den sonra dedi ama herkes hissedince endişeleniyorsun.ben bugün 16. haftaya girdim , dün akşam uyumak için yattım kendimi dinledim, daha erken hissedemezmişim muhtemelen yanılıyorum ama sanki içimde bikaç kere kalp attı gibi oldu sonra bekledim daha bişey hissedemedim hemende uyumuşum zaten
Aynen canım bnde burdan zor geliyorYa kizlar cevap yazin nolur..telefon mobil uygulamasindan giriyor musunuz kk ya.onceddn giriyordum ama bayadir googledan girmeye useniyorum telefondan ya.
Bende telden giriyorum akşamları ama kısayolunu ekledim ekrana sıkıntı çekmiyorum.Aynen canım bnde burdan zor geliyor
Bende de vardı geçti cnm ama yinede arada oluyır kardiyologa bile gittim hamilelikte olabiliyormuş çok kilo almamaya çalışve dinlen dediİyi akşamlar anneler bugün cok çarpıntım var kulaklarım da çınlıyor nedense benim gibi çarpıntı yaşayan var mı
Aynen cnm bekliyoruz ama yok tıkYok anacım yok sabaha kadar dinliyorum tık yok. Üç hafta önce bir kere pıt pıt etti daha da tık yok.dört gözle 20. Haftayı bekliyorum.doktor 20 den sonra dedi ama herkes hissedince endişeleniyorsun.
Yok anacım yok sabaha kadar dinliyorum tık yok. Üç hafta önce bir kere pıt pıt etti daha da tık yok.dört gözle 20. Haftayı bekliyorum.doktor 20 den sonra dedi ama herkes hissedince endişeleniyorsun.
normalde hıc susabılen bır ınsan degılım hatta haddıden fazla konusuyorum. bı ara eşimin aılesının hafta sonu bıze gelme huyları vardı. sabahın korunde gelır gece 12 den once gıtmezlerdı. ve ben calısıyorum bı hafta sonum var cok kızıyordum bu duruma. eşime cok soylendım birazda kırdım sanırım o nedenle bu aralar susuyorum. cunku oda istemıyordu mısafır agırlamak ama dıyemıyordu gelmeyın dıye. bende cok dayanamam merak etme.
Yok anacım yok sabaha kadar dinliyorum tık yok. Üç hafta önce bir kere pıt pıt etti daha da tık yok.dört gözle 20. Haftayı bekliyorum.doktor 20 den sonra dedi ama herkes hissedince endişeleniyorsun.
Aynen cnm bekliyoruz ama yok tıkkimse kalmadı seninle benden başka heralde
Ben çok kiloldeğilim 59 kiloyum 2 kilo bile tam olarak almadım ama bilmiyorumkızlar kilo alımınız nasıl? belki çok kilo aldıysanız rahminiz daha içerlerdedir, derinize yakın diildir yani ondan dah zor hissediosunuzdur? içinizi ferah tutun, yakında hissetceksiniz inşallah az kaldı.. ay her dönem stres etcek bişey buluyoruz kendimizeşöyle bi ekran olsa bileğimize fln taksak, hamileliğimiz boyunca görsek bebişlerimizi karnımızda ne yapıolar iyiler mi :) :) bence müthiş satar :)
kızımız olacak inşkıslar iyi akşamlar
bebişlerin cinsiyetleri belli olmuştur artık grupta çoğunluk ne acaba merak ettim. benim bir oğlum var buda erkek olacak insallah. cevremde hamileler genelde erkek bebiş bekliyo söylenene göre bu sene erkek senesiymiş sizde durumlar nasıl
Evet travel sistem diye geçiyorlar çok şık görünüyorlar ama tabi fiyatları fazla daha ilk bebek olacak ya belki tabi Allah verirse üç bebek olursa üçündede kullanırımmarkasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre![]()
Canım marka verebilirsen inceleyeyim bu öZellikte gayet iyiymişcanlar araba bagajiniz uygunsa rahat oluyor amortisorlu tekerlegi olan travel sistem arabalar
Ben benim oglana oyle almistim puseti araba koltugu yani ana kucagi da takiliyor buyuk tam yatar araba ust parcasi da var 0 -3 yas kullanabiliyosun
Çok güzeller gerçekten bi bakayım dedim kafam çok kArıştı senin söylediğin markalarında inceleyeyim bakalım çok kararsız biriyim zatenGondreyim canim sana hem coreginden hem simitinden :)
Canim öyle duyulmamamis markalar ciktiki karsima ama muhteşem arabalar. Gün geçtikçe bebek arabasına daha çok para vereceğim gibi geliyoryeni yeni şeyler görüp atastiriyorum. Şuan iki tane beğendiğim var fakat çok pahali. Ama değer oda ayri. Silver cross surf ve mima bu iki markaya hayranim suann :)
Bizde inegole gidip beşiğine baksak diyordum. O kadar uygunmu bursa ya nerelere gitmek gerekir nelere bakilir orada.
Evet bende çift yönlü düşünüyorum üç tekerleklilerdec şık duruyor aslında hafiflikte çok önemli gerçekten almışken pişman olmak istemiyorum ondan araştırma yapıyorum canımbende henüz almadım ama kararımı verdim
çift ynlü olacak ağır olmayacak ve 3 tekerlekli olacak
Göbek.deliğim kayboldu ne demek.