- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem BilemedimAma Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı
Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü
![]()
bende öle diyodum taki ultrasonda tekme attı o an hissettim görerekAyy Desin Desin Hep Bana Merhaba DesinYa İlk Olunca Anlamıyorum Bebekmi Gazmı Bazen Bağırsak Hareketi Falan Diyolar Ya Ondan Şey Ettim
![]()
Canım benimki biraz garip benimki tamamen ben den cocuğa gecen bir enfeksiyon virüs torch virüsü kan testinde görülemedigi icin amniyosentez sıvısına başvuruldu okadar zor bir durumki benim yüzümden geçme ihtimali var ins gecmemistir dua ediyorum allahıma cok garip benim geçirdiğim birsey yüzünden bebegim riskte o karar kısmını aklıma getirmiyorum hep dua ediyorum allahım yardım edecek inanıyorum yüzüm gülecek hayirlisiyla ins gözün Aydın canım cok sevindim bebislere Allah saglık versin bebeklerimizeBerenay arkadaşım benim iki bebeğimde de aynı şeyi söylediler amniyo sentez yaptırmam gerekiyormuş ya da kordon testi bebeklerime down sendromu ve edvard sendromu olabilir dediler hem de bana Amerika'da söylediler bunu . Allah'a şükür oğlum sekiz aylık turp gibi maşallah kızıma da söylediler 4 buçuk aylık hamileyim ona da yaptırmadım kan testi ile baktırdım sadece kromozomlarına Allah'a şükür o da çok sağlıklı :) sen sadece Allah'a sığın ben öyle yaptım eğer hastalıklı ise de aldırmayı düşünmüyorsan o testi bence yaptırma sadece Allah'a sığın
Anladım canım inşallah bir sınavıda geçer gider ve hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz inşallah da hiçbirşey geçmemiştir bebeğine sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bize de haber ver sonuçları olur mu ???Canım benimki biraz garip benimki tamamen ben den cocuğa gecen bir enfeksiyon virüs torch virüsü kan testinde görülemedigi icin amniyosentez sıvısına başvuruldu okadar zor bir durumki benim yüzümden geçme ihtimali var ins gecmemistir dua ediyorum allahıma cok garip benim geçirdiğim birsey yüzünden bebegim riskte o karar kısmını aklıma getirmiyorum hep dua ediyorum allahım yardım edecek inanıyorum yüzüm gülecek hayirlisiyla ins gözün Aydın canım cok sevindim bebislere Allah saglık versin bebeklerimize
Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndümserefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku
![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini sana seni de bebeğine bağışlamış :)Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndümserefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku
![]()
gecmiş olsun canım ya nefret ediyorum o tırlardan kamyonlardan ztn..resmen kaza sebebiler..ben de hamile kaldım kalalı kaza yapmaktan cok korkar oldumOku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndümserefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku
![]()
Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndümserefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku
![]()
Bu kıpırtıların tam yeri neresi oluyor yani karnımızın neresinde olursa bebek tir diyebiliriz benim minnakların kafası geçen gittiğimde göbek deliğimin 4 parmak kadar üstüne çıkmışlardı ayakları nereye kadar geliyordur acaba ona göre yer tespiti yapıcamda
Geçmiş olsun canım şekerli su yapıp iç böyle ani heyecan ve üZüntülerde şeker düşüyormuş. Allahım korusun inşallah bebişleri.
![]()
Canım benim ikinci hamileliğim ve 14 haftalıkların hissetmeye başladım :) böyle içinde küçük bi kelebek uçuşup duruyo özellikle geceleri daha iyi hissedersin :) kaç haftalıksın bu aradaKızlar 2 Gündür Karnımda Sürekli Bi Kıpırtımı Desem, Baloncuklarmı Patlıyo Desem BilemedimAma Buna Benzer Haller Var. İlk Hamilelik ve Ben Anlamıyorum Bebekmi Gazmı
Harektleri Hisseden Annişler Bir Yorum Yapın Hele Ben Çok Heycanlıyım Çünkü
![]()
geçmiş olsun canım allah korusun. şu otobanlar malesef çok korktucu oluyor. bizimde birkere başımıza geldi eşimle önümüze otobüs geçmişti. ne sinyal ne birşey insan çok panik oluyor. rabbim korusun meleklerimizi. önce bizleri sonra onları.
Bu kıpırtıların tam yeri neresi oluyor yani karnımızın neresinde olursa bebek tir diyebiliriz benim minnakların kafası geçen gittiğimde göbek deliğimin 4 parmak kadar üstüne çıkmışlardı ayakları nereye kadar geliyordur acaba ona göre yer tespiti yapıcamda