2015 Şubat Anneleri

cnm ben pekmez koyuyorm. bıraz bastırıyo sankı kokuyu

bende şimdi bal kattım ama sıcak içemiyorum soğukta kokuyo gibi geliyo hala

bal kat ben öyle yapıyorum. yada bazen marketten aklıma gelirse alıyorum şu nesquikler varya çocukların sütlerine kattığı. kakao tarzı onlar kokuyu bastırıyor.

nesquık hiç aklıma gelmemişti valla doğru ondan alayım bari bende
dün nescafe koydum oda acı oldu

şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa:KK34:

BENİM YİNE Bİ TAVSİYEM VAR! : )

sütü ısıttıktan sonra içine çubuk tarçın at. tadı ve kokusunu bastırır. ayrıca sütün gaz yapmaması için içine zencefil tozu atılarak içilmesi gerektiğini okumuştum. henüz deneyemedim.

BENİM YİNE Bİ TAVSİYEM VAR! : )

sütü ısıttıktan sonra içine çubuk tarçın at. tadı ve kokusunu bastırır. ayrıca sütün gaz yapmaması için içine zencefil tozu atılarak içilmesi gerektiğini okumuştum. henüz deneyemedim.

zencefili hiç sevmem sütüde ısıtmadan içiyorum ısıtınca sanki dha çok kokuyo gibi geliyo bana :KK43:

muzla beraber içiyorum ben canım hem sutun tadı guzellesiyor hem de muz faydali

muz ve süt deyince aklıma geldi
kilo almak için her yolu denediğim bi sefer rondoya ceviz muz süt bal ve bebe bisküvisini koyup hepsii karıştırmıştım
sonrada onu içtim
sabaha kadar ateş çıktı heryerimden:KK70:

dün akşam olan olayı anlatayım size :KK43::KK43: hatırlarsanız eltim hamile ve bana söylememişti bende kızmıştım dün beni aradı ve özür diledi bebeği istemediğini sürekli ağır işler yaptığını ve bir sürü ilaç içtiğini söyledi kaldım öyle,dedim ki istemiyor olabilirsin ama sağlıksız bir bebeğe sahip olmak daha mı iyi, ama beni ilgilendirmez sen bilirsin hakkınız da hayırlısı oldum akşamdan beri aklımda Allahım sağlıklı bir bebek olur inşallah

iyice şaşırmış kendını oyle sey mı olurmus. dilim var mıyor ama kürtajdan beter yaptıkları. bu kadar siddetle karsıydında ne dıye korunmadın işini sansa bıraktın. kımsenın mınıcık bır bebege acı cektırmeye hakkı yok annesı bıle osa. yazıklar olsun valla

Merhaba Anne adayları, bugün bebişim çok sakin nedense :) hiç tekmelemedi daha...

çok farklı şu hareket işi. benimde bir kaç gün önceye kadar az az oluyordu bazen çok oluyordu şimdi gün içinde tepikliyor herhalde gün geçtikçe değişiyor hareket kabiliyetleri.bazende dediğin gibi sakin oluyor akşam üzeri çoşuyor.

bu haftadan sonra artık 450 gr alcakmışız haftada ortalama olarak hazır olalım. ben de çok kilo almak istemiyorm ama bakalım sağlıklı olsunlar bebeklerimiz beslensin bol bol
normali oysa tamam korkmam o vakit :) ama cidden büyüdü gobis bı haftada

cok mutlu oldum cnm dun o sahneyı gorunce. cunku bız kafamızda dogum olacak gunu hep kotu bır gun olarak dusunuyoruz. o tablo bıraz ıcımı rahatlattı ve hevesımı arttırdı :) paylaşalım bu tarz, susleme ikramlıkla ılgılı fıkırlerı
Ablamın doğumunda Eminönü'nden malzemeleri alıp kendimiz hazırlamıştık , bakıcım yine orada kavanozlardan bulursam etiketi bastırır kendim yaparım belki :)

merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH

merhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH
OLMADI

merhaba millet.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH = 1,74

serbest t4 düşük ama tek başına bir şey ifade etmez dedi. az çalışıyor gibi geldi ama yıne de ılac kullanacak durum yok. yıne de dahılıye uzmanına gorun dedıydı.

Back
X