- 12 Ocak 2014
- 3.910
- 2.417
- 448
- 35
Bal ekliyorum canımben. Yada biraz kakao biraz şeker.şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal ekliyorum canımben. Yada biraz kakao biraz şeker.şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
cnm ben pekmez koyuyorm. bıraz bastırıyo sankı kokuyu
bal kat ben öyle yapıyorum. yada bazen marketten aklıma gelirse alıyorum şu nesquikler varya çocukların sütlerine kattığı. kakao tarzı onlar kokuyu bastırıyor.
Bal ekliyorum canımben. Yada biraz kakao biraz şeker.
muzla beraber içiyorum ben canım hem sutun tadı guzellesiyor hem de muz faydalişu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
kızlar miğdem yanıyor dedim kimse cevap vermedibirine sordum (bu hemşire) bebeğin saçlanıyodur dedi erken değil mi ya ??
şu süt içme işini daha zevkli en azından kokusunu almadan içmenin yollarını bilen varmı acebaaaa![]()
BENİM YİNE Bİ TAVSİYEM VAR! : )
sütü ısıttıktan sonra içine çubuk tarçın at. tadı ve kokusunu bastırır. ayrıca sütün gaz yapmaması için içine zencefil tozu atılarak içilmesi gerektiğini okumuştum. henüz deneyemedim.
muzla beraber içiyorum ben canım hem sutun tadı guzellesiyor hem de muz faydali
dün akşam olan olayı anlatayım sizehatırlarsanız eltim hamile ve bana söylememişti bende kızmıştım dün beni aradı ve özür diledi bebeği istemediğini sürekli ağır işler yaptığını ve bir sürü ilaç içtiğini söyledi kaldım öyle,dedim ki istemiyor olabilirsin ama sağlıksız bir bebeğe sahip olmak daha mı iyi, ama beni ilgilendirmez sen bilirsin hakkınız da hayırlısı oldum akşamdan beri aklımda Allahım sağlıklı bir bebek olur inşallah
Merhaba Anne adayları, bugün bebişim çok sakin nedense :) hiç tekmelemedi daha...
Merhaba Anne adayları, bugün bebişim çok sakin nedense :) hiç tekmelemedi daha...
normali oysa tamam korkmam o vakit :) ama cidden büyüdü gobis bı haftadabu haftadan sonra artık 450 gr alcakmışız haftada ortalama olarak hazır olalım. ben de çok kilo almak istemiyorm ama bakalım sağlıklı olsunlar bebeklerimiz beslensin bol bol
Ablamın doğumunda Eminönü'nden malzemeleri alıp kendimiz hazırlamıştık , bakıcım yine orada kavanozlardan bulursam etiketi bastırır kendim yaparım belki :)cok mutlu oldum cnm dun o sahneyı gorunce. cunku bız kafamızda dogum olacak gunu hep kotu bır gun olarak dusunuyoruz. o tablo bıraz ıcımı rahatlattı ve hevesımı arttırdı :) paylaşalım bu tarz, susleme ikramlıkla ılgılı fıkırlerı
OLMADImerhaba millet.
bu kilo için tahlil yaptırmıştım . tsh den anlayanlar hanımlar sonuçlar şöyle bir şey anlamıyorum ben.
serbest T3 = 2,19
serbest T4= 0,45
TSH
zencefili hiç sevmem sütüde ısıtmadan içiyorum ısıtınca sanki dha çok kokuyo gibi geliyo bana![]()
evet ben de aynada yandan bakınca görüyorum artık çok net ama çok sevdimben:)normali oysa tamam korkmam o vakit :) ama cidden büyüdü gobis bı haftada
bende öyle içiyorum bebeğimin çok hoşuna gidiyor galiba hergün içiyorum ama kahveyi az koyup sütü bol yapiyorumbiraz Türk Kahvesiyle kaynat , ben severim güzel oluyor , normal kahve yapar gibi ama su yerine süt, kahveyi de azaltırsın