2015 Şubat Anneleri

Canım benim zaten ilişki normalde dinen de yasaklanmamış. Yani istedikten sonra yapılabilir. Ben de istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum. Korku varsa yapılmamalı belki rahatlayıp bebiş de doğduktan sonra yapılabilir o da çok zaman alıyo diyosun :KK43:
Tabi canim stres en kotusu.stres yapan seylerden uzak durmali Ama deneyimlesen bebege zarari olmadigini farkli dusunebilirsin

Gecmisi okudum bitirdim yoruldum ha. Aksamlari az kisi oluyor dogal olarak. Zaten ben de en gec 10 da uyuyup kaliyorum. Gece cok uyaniyorum bacaklarim ne yapsam rahat etmiyor var mi cozum bulan

Gecmisi okudum bitirdim yoruldum ha. Aksamlari az kisi oluyor dogal olarak. Zaten ben de en gec 10 da uyuyup kaliyorum. Gece cok uyaniyorum bacaklarim ne yapsam rahat etmiyor var mi cozum bulan
Bende rahat yatamiyodum cnm ama sola yatinca bacagimin arasina yastik koyuyorum rahat ediyorum ozamn uyuyabiliyorum

Iyi geceler canlar. Okudum gecmisi bugun okul yogundu katilamadim sohbetinize pek simdi de moralmen keyfim yok diye elim varmiyor ki yazayim biseyler. evdeki gergin hava halen devam ediyor tadim tuzum yok bu erkek milleti bazen cok vicdansiz olabiliyormus

Iyi geceler canlar. Okudum gecmisi bugun okul yogundu katilamadim sohbetinize pek simdi de moralmen keyfim yok diye elim varmiyor ki yazayim biseyler. evdeki gergin hava halen devam ediyor tadim tuzum yok bu erkek milleti bazen cok vicdansiz olabiliyormus
önemli birşey yoktur umarım

Ah canim erkekler aileleri ile ilgili durumlarda geri adim atmiyor atamiyor cok abes bir aile olmadikca. Duzelir uzme kendini umursamaz ol baska care yok

Benimki omega 3 ün etkisi hamilelikte kanıtlanmadı daha dedi. Üçmek istiyorsan içebilşrsin dedi. O hap ismi vermediği için ben de araştırıyorum işte. Hatta balık yağını kapsülle değil de şişeden kaşıkla mı içsem diyorum. Sabahları zeytinyağı içe içe yağ içmeye alıştım zaten.
Bi arkadasima balik yemesi ve balik yagi icmesi hamileyken yasakmis:s

önemli birşey yoktur umarım

Klasik aile tesirinde kalmis yurdum erkeği sendromu diyeyim

Ah canim erkekler aileleri ile ilgili durumlarda geri adim atmiyor atamiyor cok abes bir aile olmadikca. Duzelir uzme kendini umursamaz ol baska care yok

biraktim kendi kendine kalbine adalet duygusu versin rabbim bu halimle uzulmem muhim degil demek ki napiim keyfi bilir

Bu arada iki gundur ben de pek hissetmiyorm kuzumu daha dogrusu daha az hissediyorum ruh halimden mi yorgunluktan mi bilmiyorum da onceki günlerki kadar tepismiyo

Son düzenleme:
Merhabe Güzel Anneler,

Kapı süsü, lavanta kesesi ve bebek şekerleri yapıyorum.
Facebook sayfam...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç belli olmuyor. Gün içinde muhakkak oynuyor ama adet olarak saymak çok zor. Mesela sabah uyandığımda çok tekme attı sonra bu saate kadar hiç oynamadı diyebilirim. Genelde akşamları çok ama çok hareketli. Dışardan bakınca bile gözüküyor. Senin nasıl ? :)
Disardan bakinca bi kere gorur gibi olldum:) benimde aksamlari hareketli gun ici ya ben yogunluktan fark etmiyorum ya da tembellik ediyo kereta.

İşte bizim deneyimler kötü bitmişti. Şimdi de korkular var.
Benim ilk kurtajda iliski sonrasi kanama oldu sonra da kalbi durmus. Ikinci de dr yat dedi yattim yine kalbi durdu.ben sanmistim ki yatarsam iliski olmazsa bisey olmaz. Ilkinde kendimizi cok suclamistk cunku. 3.de esim cok korktu ben korkumuzun ustune gittim cunku iliskiden degildi biliyorum. 3.bebej dogdu sukur oglum oldu. Nasip bu isler deneyimler ruh halini bozuyor insanin.

Icini ferah tut rabbime emanet saglikla kucağına alırsın inşallah daha gecen hafta bi arkadaştsn duydum bu amniyotik bant durumunu onunda böyle bi sorunu olmus cok korktum üzüldüm ama rabbime biraktim cok sukur bebeğim sorunsuz dünyaya geldi dedi. Cok guzel bi bebegi var darısı sana insallah ve hepimize[/
Icini ferah tut rabbime emanet saglikla kucağına alırsın inşallah daha gecen hafta bi arkadaştsn duydum bu amniyotik bant durumunu onunda böyle bi sorunu olmus cok korktum üzüldüm ama rabbime biraktim cok sukur bebeğim sorunsuz dünyaya geldi dedi. Cok guzel bi bebegi var darısı sana insallah ve hepimize
amin canım inşallah o kişi kim acaba bi onunla görüssem

Back
X