Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözün aydın sağlıklı olsun inşalah bişey sorcam idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladın ? akıntıdan mıKizlar kizlarrr idrar yolu enfeksiyonum icin baska bi dr gttim bugun. Bebisimi gördüm coook sekerdi büyümüş kipirdak kuzum parmagni emiyordu. Ultrason da iyiydi veeee kızımız olacagi kesinlesti cok mutluyum saglikla kavustursun rabbm![]()
canım gözün aydın sağlıklı olsun inşalah bişey sorcam idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladın ? akıntıdan mı
Hanımlar ya ben napiim. Hem en son 13. Haftada gitmiştim hemde daha cinsiyetini bilmiyorum. Birde üstüne ikili test sonucuna göre beni perinatoloji ye gönderdi ama ben gitmedim. Risk çıkmış. Ama yarın gidiyorum bebeğimi görmeye çok şükür. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli görücem. Cinsiyetinide gösterecek artık inşaAllah:) 2 aydır görmüyorum.
Hanımlar ya ben napiim. Hem en son 13. Haftada gitmiştim hemde daha cinsiyetini bilmiyorum. Birde üstüne ikili test sonucuna göre beni perinatoloji ye gönderdi ama ben gitmedim. Risk çıkmış. Ama yarın gidiyorum bebeğimi görmeye çok şükür. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli görücem. Cinsiyetinide gösterecek artık inşaAllah:) 2 aydır görmüyorum.
Ben yapilabilir diye biliyorum sma doktora sormak lazimAşı mı? Aşı yasak değil mi?
Hmm ben sormamistim iyi oldu yazdigin demek oyleymisben geçen kontrolümde doktoruma sordum da , ben önermiyorum grip aşısını dedi , zaten grip aşıları da bir önceki senenin mikrobuna karşı üretiliyor bildiğim bu yıl mikrop yeni olursa etki etmiyor
bnmde aynı durum cnm 21 haftadayız hala bilmiyoruz cinsiyetini cumartesi randevumuz var inş. öğrenirizHanımlar ya ben napiim. Hem en son 13. Haftada gitmiştim hemde daha cinsiyetini bilmiyorum. Birde üstüne ikili test sonucuna göre beni perinatoloji ye gönderdi ama ben gitmedim. Risk çıkmış. Ama yarın gidiyorum bebeğimi görmeye çok şükür. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli görücem. Cinsiyetinide gösterecek artık inşaAllah:) 2 aydır görmüyorum.
İnşaAllah canım:)Oy nasıl dayandın iki ay buyuk degsmle seni bekliyor olacak kuzun hadi güzel haberler ile gelirsin inşallah
Canım ense kalınlığı normal çıktı. Ama ikili testte bir tanesi riskli çıktı. Eşimi göndermiştim sonuçları almaya. Doktor çekmeceden çıkarttı direk bu kağıdı verdi dedi. Kağıtta perinatoloji bölümü olan hastanelerin isimleri yazıyordu. Eğer downsendromu çıksa bile aldırmayacaksam yaptırma gereği duymadım. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Yusuf yüzlü bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin bize inşaAllah. Çok dua ediyorum umarım bir sorun çıkmaz.2li testinde ne çıkmıştı ki canım perinatolojiye gönderdi seni.
Benim 2li 3 lü ensesi 2.5mm sınırda olmasına rağmen iyi çıkmıştı.
Tedbir amaçlı 2liyi yapan hoca perinatolojide ayrıntılı yaptır dedi ama istnbulda fiyatlar perinatoloji uzmanları için çok uçuk kaçık maddi olarak zorluyor beni. Kendi dr sordum geçen gittiğimde ille perinatolojiye mi gitmeliyim die istersen normal bir yerde de gidebilirsin dedi radyoloji uzmanınada dedi. Bizde tercihimizi bu yönde kullandık. Yine bir üniversite hastanesine gidicem ama bunu radyoloji uzmanı yapıyormuş. Eşimin okuldan arkadaşının eşide gitmiş çok memnun kalmış hatta dün gece bizdeydiler anlattı çok içime sinecek gibi öyle hissettim. Eğer oradaki uzman bir risk fln bişi görürse ozmn o kadar para verir perinatolojiye giderim die düşündüm. Ayrıca eslanın bahsettiği gibi uludağ üni. gidicem bayramda bursaya gidiyoruz çünkü ordan randevu alabilirsem fetal eko için içim rahat etsin inşAllah çektirmeyi düşünüyorum. Seninde ille gitmen gerekiyorsa dr gitmen lazım dediyse ozmn gitmelisin perinatolojiye canım.
RAbbim sağlık versin hepimizin bebeğine.
Az önce babamız işten geldi hiç bebişin tekmelerini hissedemiyordu göremiyorduk dışarıdan.
Demin iyice bekledik karnımı açıp 2 kere iyi tekmeledi babası da gördü dışarıdan karnımı titretiyor oğlum.İçimde artık cidden baya baya hissediyorum yer değiştirmelerini ve hareketlerini. Benim göbiş yağlı olmasada daha net dışarı doğru seğirme olacak demek ki
![]()
Bende yarım gidiyorum inşaAllah. Gösterir umarım bu kadar beklemeye:)bnmde aynı durum cnm 21 haftadayız hala bilmiyoruz cinsiyetini cumartesi randevumuz var inş. öğreniriz![]()
Kacirmisim bulamadim ne yaptiriyosun litchi can:)Ben de buzluğa bişiler koymak istiyorum. Doktor dondurulmuş hiçbirşey yeme dedi bana. Size böyle bişey diyen olmadı mı?
İnşaAllah canım:)
Canım ense kalınlığı normal çıktı. Ama ikili testte bir tanesi riskli çıktı. Eşimi göndermiştim sonuçları almaya. Doktor çekmeceden çıkarttı direk bu kağıdı verdi dedi. Kağıtta perinatoloji bölümü olan hastanelerin isimleri yazıyordu. Eğer downsendromu çıksa bile aldırmayacaksam yaptırma gereği duymadım. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Yusuf yüzlü bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin bize inşaAllah. Çok dua ediyorum umarım bir sorun çıkmaz.
valla göstermezse dr a diyeceğim 5 dk dolanıp geleyim bir daha bakBende yarım gidiyorum inşaAllah. Gösterir umarım bu kadar beklemeye:)
geçmiş olsun canım dikkat et kndine mandalina fln çıkmış pazara al ye bol bol.Ay herkes hasta..
Her hucrem ozene bezene tek tek agriyor yahu![]()
Kacirmisim bulamadim ne yaptiriyosun litchi can:)