- 24 Haziran 2014
- 465
- 356
- 78
çok tatlı.lahusa terliği sanırsamKizlar nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı.lahusa terliği sanırsamKizlar nasil
Ayy süper :)Yarın görüş günü yahu. heyecan yaptım.![]()
Evet cnm yaptirmk istiyen olursa haberdar edin banaçok tatlı.lahusa terliği sanırsam
Karnıbaharı haşlayıp biraz ılıtıp yumurta biraz unladıktan sonra tavada çeviriyorum mis:) öneririm
benim pipilininde canı karanabahar çekti valla.yarın pazar var bende alayım da yapayım.
Kizlar herkes karnibahardan bahsetmis ama brokoli ciktimi bnmde cnm brokoli istiyor
Kizlar nasil
Bizim de cinsiyet belli degil. Kesin degil yani. 2.duzey usg bakti dr hep bacagni kapatinca gorunmuyor. Emekler gibi durdugunu dusun dedi arkadan testis yoktu ama bazen onde durur dedi dr. Onden de gostermiyor suyu az diye farkli dr gezdim hicbirinde gostermedi.
Ben de bişi yapmadım daha çok da tembelim :)kızlar bebişler için ne hazırlıklar yaptınız ben henüz hiç bişi yapamadım bi kaç giysi dışında..
alışveriş için erken mi yoksa artık başlamak mı gerekir? ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim.. yardımm :))
Oyyy oyy masallah tosuncuga herseyun iyi olmasina sevindim cnm insallah annenin ameliyatida cok iyi gecerde hic sikunti kalmazben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.
Hangi semte geliceksin cnmGüzel anneler İstanbul Anadolu yakasında normal doğumu destekleyen doktor ve hastane tavsiyesi verebilir misiniz? Kısmetse ekim ayında İstanbul'a taşınmış olacağız, doktor arıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...![]()
Annem kızarttıktan sonra maydonoz limon ve taze soganla salata yapar karnabaharı :)hem haşladım hem yumurtaladım zaten en çok öyle seviyorum :)
Evet cnm ben gecen ay gittigimde bana aybasinda 2.duzey usg icin randevu alicaksin demistiya detaylı ultrasona ne zaman giriliyor arkadaşlar?
19.haftamdayım 11 ekimde kontrolümüz var
yani o zamana 21.haftama yeni girmiş olucam ama doktor herhangi birşey söylemedi
size söylendi mi mesela sonraki randevuda detaylı ultrasona gireceksiniz gibisinden?
doktorum bana bilgi vermiyor gibi geliyor![]()
Cnm tacida var bunun aynisi yapan kisinin hikayrsi biraz kotu o yuzden bende ona yaptircm para kazansin diye ve uyguna yapiobunun bir değişini instagramda gördüm. onun tacı da vardı hatta bakayım bende almayı düşünüyorum.
Ev çekmeköy hamidiye mah.de tutuldu ama her yere giderimHangi semte geliceksin cnm