- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Doguma yakin nerdeyse iki gunde bir girdigin bile oluyo ona gore sancina bakip dogumi ayarliyolarKızlar nst ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doguma yakin nerdeyse iki gunde bir girdigin bile oluyo ona gore sancina bakip dogumi ayarliyolarKızlar nst ne demek
yok cnm ya dr zencefil alma dedi bnde iki gün içtim dedim yok daha alma dedi kaldım öyle verdiği ilacı kullanıomzencefılle balı karıştır guzelım macun halıne getır sabah aksam 1 tatlı kasıgı ye hem hastalıktan korur hem kolay atlatırsın
ılk hamılelıgımde bendede hıc olmamıştı ama bunda bende ozellıkle yere oturduğumda ınanılmaz acıyor sankı kalça kemıklerım ayrılıyor ..
karnabahar ve brokolı aynı donemın sebzelerı..ben ıkısınede bayılırım :) ıkısıde var suan pazarlarda
ben bugun doktum saçtım ortalığı..hamılelıgım bıraz zor gecıyor nolur nolmaz dıye çıkardım kızımdan kalan bebeklik kıyafetlerını nerdeyse hersey tastamam ama yınede hastane ıcın yenı 2 3 parcabısey alıcam..bırde kendıme pıjama aldım ama 1 tane daha alıcam ıns. o kadar.. kıs ıyıce gelmeden yıkayıp kurutup utulemek lazım. bu hızla ancak
sol tarafınıza yatarsanız bebeklerınız normale gore cok daha güzel beslenirler kızlar
her hamılenın basına gelır mutlaka bu grıp.. zencefılle balı yazmıştım yukarda bır arkadaşa sanada tavsıye ederım... bırde elma lımon ıhlamur ve ayva cayı![]()
Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....
Hayırlı Cumalar kızlar herşey gönlünüzce olsun..Nasılsınız keyifler yerindemi?Ben hemoroid ile hala savaş halindeyim ve çok eziyet çekiyorum...Hastalığın her türlüsü zor...
Hayırlı cumalar güzel anneler beni unuttunuz mu bakayım arkadaşınız çok zor günler geçiriyor hamilelik Depresyonu mu yoksa farklı birşey mi bilmiyorum titreme Ağlama Nöbetleri mi dersiniz sabah uykudan nefessiz olarak uyanmak mı dersiniz daha neler neler yemeden içmeden kesildim ayakta dahi zor duruyorum sürekli dua okuyorum okutturuyorum birde kendimi sana çok nazar değmiş diyorlar kim okusa esnemekten gözünden yaş geliyor hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum aklımı başka yerlere vermeye çalışıyorum ama sürekli sıkıntılıyım içimde göğsümde bir ağırlık varda atamıyorum sanki sizede oldu mu böyle birşey ne yapacağımı bilmiyorum![]()
ben geldim. haftaya kontrolüm vardı ama haftaya ameliyat işleri olduğundan bugun gıttım.
kızım kocaman olmuş.
480 gram sanki şişman dedım de yok normal dedi 5.ayda 500 gr cıvarı oluyor zaten dedi.
hissetmiyorum dedım. tembel bebek degıl çok hareketlı elı kulağında hıssedersın dedı.
uyku ıcın pasiflora verdi ama çok zorda kalırsam içerim artık.
bir de kalsiyum verdi.
aytınlı için arayıp randevu alıcam.
şeker yüklemesini sordum. bir dahaki ay normal tahlillerini yapıcaz ona gore söylıycem yapılacakmı dıye dedı.
Merhaba kızlar.. Çarşamba günkü doktor kontrolünde doktorum,kızımın barsaklarında parlaklık gördüğünü söyledi,detaylıda netleşir dedi.. Dünde detaylı ultrasonu yaptırdım radyolojide,çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..25 cm,354 gr olmuş minik kızım..1 haftadır dışardan izliyorum tekmelerini,çok mutlu oluyorum :)
Kızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zatennapıcam ya canım çok sıkıldı
herkese iyi akşamlar.
bugün kontrole gittim.bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış.dr takip edicez dedi.olabiliyormus .erkek bebeklerde oluyormus genelde.moralimi bozmamaya calışıyorum ama üzülüyorum işte :'( siz duydunuzmu
Evet sen de uyumuyorsun.zihinsel rahatsızlık kadar fiziksel de zor. Birleşince hiç uyunmuyor.Esobam yine nobetcisin desene geceler insan zihnine iyi oyun kurar kafanı biseyle mesgul etmeye calis ne biliyim bi dizi takip et netten falan uyuyamiosan
ben de uyuyamıyorum kızdan bana gecen mikroplar saolsun bogazm fena ustune bi de ates yapiyor gicik tutmasndan uyumak imkansiz. Allahm buyuk dert vermesin de şu son ni hftadr hastaliklardan cok yoruldum artik gücüm kalmadi![]()
Ben kaç saattir uyanığım,sürekli acıkıyorum ama bebekte tık yok.uyuyor sanırum. ÂSaatlerdir uyuyamamanin tek guzel yani kuzumun gecenin sesszlginde kendini daha net duyuran tepikleribikac gundur daha kendinden emin vurdukca vuruyor cimcime maşallah
ilk kizimda bu kadar net ve sık hareket hic hissedemezdim hele bu hftalarda nerde ondan smdi pek bi hoşuma gidiyor rabbim daim etsinh hepimize duyursun inşallah![]()
Evet sen de uyumuyorsun.zihinsel rahatsızlık kadar fiziksel de zor. Birleşince hiç uyunmuyor.
Ben annemdeyim bir de bu gece. Evde olsam eşim tele çok izin vermiyor.
Gidip bir derdim Azmış gibi bir derdim var bölümünü okuyorum. Bir de paranoyak oldum.
Ben kaç saattir uyanığım,sürekli acıkıyorum ama bebekte tık yok.uyuyor sanırum. Â
Aslında birkaç gündür gündüzleri kaynama gibi bir şey oluyordu. Mide mi bebek mi anlamadım ama gece duruyor.
Bebek ise gece uyuyor sanırın
Amanınn. Üst Kat komşunun ikizleri var. Odaları benim üst katım. Şimdi biri uyandı ağlamaya başladı, peşinden öteki.koro şeklinde çok tatlılar. Anne offlarayarak geldi sustular. Acıktılar sanırım
bnde ölüyorum cnm ya çok kötüyüm sesim çıkmıor eğer böyle giderse pazartesiye rapor alacağımEsobam yine nobetcisin desene geceler insan zihnine iyi oyun kurar kafanı biseyle mesgul etmeye calis ne biliyim bi dizi takip et netten falan uyuyamiosan
ben de uyuyamıyorum kızdan bana gecen mikroplar saolsun bogazm fena ustune bi de ates yapiyor gicik tutmasndan uyumak imkansiz. Allahm buyuk dert vermesin de şu son ni hftadr hastaliklardan cok yoruldum artik gücüm kalmadi![]()
kızlar dua edim bnm miniğim anneye artık göstersin kendini yarın erken kalkacağım ve kahvaltıdan sonra lokum yiyeceğim hedefim miniği oynatmak![]()